2 användarbilder
Cocoa Brown

Användarbilder

Betyg & kommentarer

4.3

Baserat på 19 betyg
2
1
0
3
13
Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 25 månader sedan

  Ultra, JA!

  För att få den här färgen skulle jag behöva minst två lager av Extra Dark. Perfekt för mig som vill få den här färgen direkt och slippa vänta mellan påstrykningarna. Jag sov med färgen men märkte redan tidigt kvällen innan att färgen skulle bli mörk. Jag tvättade av händerna efter en halvtimme och hade redan fått för mycket färg, haha!

  På min bleka OLIVfärgade hudton blir jag aningens orange (precis som med flera lager av Extra Dark). Jag använder därför inte i Cocoa Brown ansiktet utan har St. Tropez som har en mer grön nyans i sin mousse, men på kroppen ser Cocoa Brown ändå väldigt naturligt ut.
  Jag får alltid komplimanger för min "naturliga" bränna, haha!

  Akta händerna bara! Smörj in med lotion före, extra noga vid knogarna, samt på armbågarna och andra ställen ni är torra på.
  Jag rekommenderar att skölja av händerna långt före kroppen, eller smörja in händerna med en ljusare nyans av Cocoa Brown men även där skölja av ganska tidigt.
  5 gillar
  • för 25 månader sedan
   Beautiful tanned!
   Gilla
 • för 1 månad sedan

  Wow!!!!!

  Jag har tidigare använt CB Extra Dark. Men jag säger bara WOW!!!! CB ULTRA Dark 🤩Djup, mörk brun färg!!! Den här är ju heeeelt suverän!!!
  Blir lika snygg i ansiktet som på kroppen!!
  1 gillar
  • för 1 månad sedan
   Vad bra det låter !! Tycker nämligen att extra dark blir för gul på mig ! Då kanske den här blir bättre 🙋‍♀️
   Gilla
 • för 10 månader sedan

  Superfin färg

  Toppen färg. Är lite brunare i huden vanligtvis och tänkte jag testar ultra dark, den blev perfekt. Lätt att applicera med handsken, och gillar att den har colour-guard
  2 gillar
 • för 11 månader sedan

  Super

  Jag använder denna ofta och alla deras shades är mycket bra och lätta att få jämnt! Jag hade aldrig testat BUS innan och denna gjorde processen lätt!
  Mycket värt "besväret" för att bli brun och fin men slippa ligga i solen och bränna sig.
  Denna (ultra dark) är ganska mycket mörkare än extra dark dessutom skiljer sig tonerna i mousserna. Extra dark är (direkt ur flaskan) mer grön och ultra dark är mer orange kan vara bra att tänka på om man är ute efter en viss ton. Men för mig går båda bra!

  #tävling
  Gilla
 • för 12 månader sedan

  5/5

  Bästa BUS som finns.
  1 gillar
 • för 13 månader sedan

  Bus

  Mycket dålig produkt som inte förtjänar den uppmärksamhet den ofta får!

  "hållbar"? Ja i 24h! Stark färg? Ett skämt! Köp inte om du vill ha något hållbart samt som ger mkt färg. Enda fördelen är att den torkar snabbt och man blir inte lika klibbig som av andra bus.
  Gilla

Cocoa Brown
1 Hour Tan Ultra Dark 150 ml

19 Betyg
159:-
Fri frakt, kan skickas omgående
Cocoa Brown 1 Hour Tan Ultra Dark är den ultimata brun utan sol för alla som älskar att få en djup, mörk och rik solbränna. Den lättanvända mousseformulan verkar på bara 1 timme.

Varför behöver du det: Cocoa Brown 1 Hour Tan Ultra Dark är Cocoa Browns djupaste och mörkaste nyans! Den är lika snabb och bekväm att använda som den ursprungliga Cocoa Brown 1 Hour Tan, men nu är den mörkare än någonsin. Denna Cocoa Brown Tan Ultra Dark ger en mycket rik och djup solbränna som varar i upp till 7 dagar, på bara en timme. För en ännu mer intensiv nyans låter du Cocoa Brown 1 Hour Tan Ultra Dark verka i upp till 3 timmar.

Fri från: Parabenfri, Grymhetfri

Användning:
Applicera moussen med cirkulära rörelser. Låt verka i 1-3 timmar, beroende på hur mörk färg du vill ha, skölj sedan i duschen.

Funktioner:
 • Accelererande ingredienser gör att denna revolutionerande, snabba själv- tan utvecklas till en rik Cocoa Brun färg på bara 1 timme.
 • När den sköljs bort, kommer din solbränna vara mellan 5 och 7 dagar.
 • Återfuktande och snäll nog att användas på både ansikte och kropp.
 • Lätt att applicera, mousse, snabbtorkande, non - stick och bleknar jämnt.
 • Vegetabilisk DHA och inga Parabener = snäll mot känslig hud.
 • Som alltid blir Cocoa Brown tan brun och inte orange.
Cocoa Brown 1 HOUR TAN har fått kultstatus inom skönhetsbranschen sedan starten 2012, som fått ta emot hundratals lysande recensioner och vunnit flera utmärkelser.
WINNER RSVP Magazine Beauty Awards 2013 - "Bästa Tan For Body"
WINNER IMAGE Magazine Beauty Awards 2014 - "Bästa Tanning innovation"
WINNER RVSP Magazine Beauty Awards 2014 - "Bästa Tan For Body"

150ml

Köps ofta tillsammans

208:-
317:-

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020
lek loss med 55.OOO skönhetsprodukter