1 användarbild
Cocoa Brown

Användarbilder

Betyg & kommentarer

4.4

Baserat på 14 betyg
1
1
0
2
10
Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 13 månader sedan

  Ultra, JA!

  För att få den här färgen skulle jag behöva minst två lager av Extra Dark. Perfekt för mig som vill få den här färgen direkt och slippa vänta mellan påstrykningarna. Jag sov med färgen men märkte redan tidigt kvällen innan att färgen skulle bli mörk. Jag tvättade av händerna efter en halvtimme och hade redan fått för mycket färg, haha!

  På min bleka OLIVfärgade hudton blir jag aningens orange (precis som med flera lager av Extra Dark). Jag använder därför inte i Cocoa Brown ansiktet utan har St. Tropez som har en mer grön nyans i sin mousse, men på kroppen ser Cocoa Brown ändå väldigt naturligt ut.
  Jag får alltid komplimanger för min "naturliga" bränna, haha!

  Akta händerna bara! Smörj in med lotion före, extra noga vid knogarna, samt på armbågarna och andra ställen ni är torra på.
  Jag rekommenderar att skölja av händerna långt före kroppen, eller smörja in händerna med en ljusare nyans av Cocoa Brown men även där skölja av ganska tidigt.
  5 gillar
  • för 12 månader sedan
   Beautiful tanned!
   Gilla
 • för 2 veckor sedan

  Bus

  Mycket dålig produkt som inte förtjänar den uppmärksamhet den ofta får!

  "hållbar"? Ja i 24h! Stark färg? Ett skämt! Köp inte om du vill ha något hållbart samt som ger mkt färg. Enda fördelen är att den torkar snabbt och man blir inte lika klibbig som av andra bus.
  Gilla
 • för 2 månader sedan

  Över förväntan!

  Jag är lite rödlätt i hyn och har i princip inget naturligt pigment. Jag brukar använda St.Tropez Dark Mousse eller Minetan Extra dark men det händer inte speciellt mycket - det mesta försvinner efter första duschen.
  Jag sov 7h med denna och den satt kvar efter första duschen och även efter andra. En varm ton, inte lika grön som St.tropez, men inte orange. Lukten är betydligt bättre än St.Tropez eller Minetan. Recommend, recommend!
  Gilla
 • Medarbetare på Lyko
  för 3 månader sedan

  Håller sig bättre

  Om man vill ha ett resultat som håller sig längre och bättre. Testat dom andra färgerna och dom håller sig superbra men denna håller sig bättre eftersom den är lite mörkare. Rekommenderas!
  Gilla
 • för 3 månader sedan

  För mörk?

  Kan man sova med denna? Hur myckrt mörkare blir den då jämfört med dark?
  Gilla
  • Lyko Kundtjänst
   för 3 månader sedan
   Hej Iza. Som Sofie skriver skulle jag också rekommendera att du sover med denna för att få så mycket färg som möjligt, men som sagt tänk på att den färgar av sig 🙂
   Exakt hur mycket mörkare denna är en Dark är svårt att beskriva, men den är faktiskt väldigt mycket mörkare. Så jag skulle rekommendera dig att först testa Extra Dark om du tidigare haft Dark 🙂
   Gilla
 • Medarbetare på Lyko
  för 4 månader sedan

  Räddaren i nöden

  Otroligt dryg och lätt att applicera tillsammans med handsken. Blir ALDRIG orange som många andra bus-produkter kan upplevas. Stort plus!
  1 gillar

Cocoa Brown
1 Hour Tan Ultra Dark 150 ml

14 Betyg
129:-Rek. pris 159:-
Cocoa Brown 1 Hour Tan Ultra Dark är den ultimata brun utan sol för alla som älskar att få en djup, mörk och rik solbränna. Den lättanvända mousseformulan verkar på bara 1 timme.

Varför behöver du det: Cocoa Brown 1 Hour Tan Ultra Dark är Cocoa Browns djupaste och mörkaste nyans! Den är lika snabb och bekväm att använda som den ursprungliga Cocoa Brown 1 Hour Tan, men nu är den mörkare än någonsin. Denna Cocoa Brown Tan Ultra Dark ger en mycket rik och djup solbränna som varar i upp till 7 dagar, på bara en timme. För en ännu mer intensiv nyans låter du Cocoa Brown 1 Hour Tan Ultra Dark verka i upp till 3 timmar.

Fri från: Parabenfri, Grymhetfri

Användning:
Applicera moussen med cirkulära rörelser. Låt verka i 1-3 timmar, beroende på hur mörk färg du vill ha, skölj sedan i duschen.

Funktioner:
 • Accelererande ingredienser gör att denna revolutionerande, snabba själv- tan utvecklas till en rik Cocoa Brun färg på bara 1 timme.
 • När den sköljs bort, kommer din solbränna vara mellan 5 och 7 dagar.
 • Återfuktande och snäll nog att användas på både ansikte och kropp.
 • Lätt att applicera, mousse, snabbtorkande, non - stick och bleknar jämnt.
 • Vegetabilisk DHA och inga Parabener = snäll mot känslig hud.
 • Som alltid blir Cocoa Brown tan brun och inte orange.
Cocoa Brown 1 HOUR TAN har fått kultstatus inom skönhetsbranschen sedan starten 2012, som fått ta emot hundratals lysande recensioner och vunnit flera utmärkelser.
WINNER RSVP Magazine Beauty Awards 2013 - "Bästa Tan For Body"
WINNER IMAGE Magazine Beauty Awards 2014 - "Bästa Tanning innovation"
WINNER RVSP Magazine Beauty Awards 2014 - "Bästa Tan For Body"

150ml

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019