5 användarbilder
Cocoa Brown

Användarbilder

Betyg & kommentarer

4.2

Baserat på 77 betyg
5
5
5
17
45
Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 25 månader sedan

  Bästa jag har använt

  Har provat många andra dyrare och denna är precis lika bra men till ett bättre pris. Bästa är om applicerar innan man går och lägger sig. Håller ett bra tag också
  23 gillar
  • för 25 månader sedan
   Bäst!!
   1 gillar
 • Mest hjälpsamma negativa
  för 25 månader sedan

  Mycket Besviken

  Jag köpte denna idag i hopp om att bli riktigt brun. Blev sjukt besviken. Jag hade redan denna i medium shade men var inte nöjd trots att jag hade den på mig i tre timmar såg jag ingen skillnad. Så jag köpte denna och hade den på mig i två och en halv timme. Gick in i duschen och sköljde av allt. När jag kommer ut ur duschen så är jag lika blek som innan! Mina händer och mitt ansikte hade tagit lite av färgen åt sig men resten var lika blekt. Benen, armarna och magen var precis som innan. Och eftersom man ska kunna se skillnad efter en timme förstår jag inte varför jag inte såg någon skillnad efter två och en halv timme!! Sjukt besviken! Extra besviken eftersom man har hört så himla bra om den!! Skulle verkligen inte rekommendera deras produkter!!
  5 gillar
  • för 19 månader sedan
   Jag använder när jag duschat på kvällen och så torkar de ordentligt innan jag lägger mig och duschar på morgonen å det blir bra färg jag som aldrig får riktig färg och sällan utav spraytans mm heller..
   1 gillar
 • för 2 månader sedan

  Den BÄSTA BUS som finns!

  Älskar denna brun utan sol! Den är enkel att använda, ger ett bra resultat och torkar snabbast av alla jag testat! (Vilket är i princip alla..) Kan inte sluta använda denna 👌🏻
  #tävling
  Gilla
 • för 2 månader sedan

  Finns bättre

  Färgen blir jätte fin, tycker den drar mer åt det bruna hållet än det orangea, vilket för mig är ett stort +!
  Tyvärr så blir denna alldeles för fläckig för mig och av någon anledning så har själva spray ”pumpen” gått sönder alla gånger. Har köpt denna cirka 4 ggr och alla gånger har den gått sönder när det är mer än hälften av produkten kvar?? Håller mig därför till bland annat St.tropez.
  Gilla
 • för 4 månader sedan

  Bästa busen

  Bra färg som håller länge. Går lätt att använda eftersom man ser färgen direkt, och man kan välja själv hur mörkt det ska bli #tävling
  1 gillar
 • för 5 månader sedan

  Delade åsikter

  Jag har lite delade åsikter om denna. När jag applicerar den på kvällen, sover med den och duschar av den dagen efter så får jag en bra färg och blir brun. Men dom 2 senaste gångerna har jag applicerat den och haft på mig den i någon timme för att sedan duscha av mig den och då har all färg försvunnit. Trots att det står att man ska få färg på bara en timme. Så den funkar jättebra om jag sover med den, men jag tycker att det är fel att det står "1 hour tan" eftersom all färg försvinner om man duschar av den efter någon timme. #tävling
  3 gillar
 • för 5 månader sedan

  Lätt att applicera, jämnt resultat

  Recensionen gäller nyans Extra dark, applicering med handske + skrubb precis innan applicering. Extremt prisvärd mousse – lätt att applicera, ger jämnt, gyllenbrunt resultat, håller länge (ca 1 vecka för mig) och blir inte "fläckig" när den väl börjar försvinna (”bleknar ut” istl). Går fort in i huden och blir inte speciellt kladdig efteråt. Tidigare krämer i mörk nyans har jag behövt applicera 2 ggr, denna räckte med 1 gång för att uppnå samma resultat. Men, om man verkligen vill ha ”extra dark” kan man nog behöva 1 extra gång. En vän påpekade att hon upplevde nyansen ”dark” och ”extra dark” som likvärdiga. Jag låter alltid min bus sitta ca 7 timmar, så kan inte svara på hur färgen blir efter den ”utlovade” timmen, däremot har jag hört att ca 3 timmar är att rekommendera på denna produkt om man önskar en mörkare nyans. För mig blir det full pott, men hade jag velat ha en väldigt djup bränna (dvs "extra dark") hade jag nog vänt mig till en annan produkt.
  Gilla

Cocoa Brown
1 Hour Tan Extra Dark 150 ml

77 Betyg
119:-Rek. pris 149:-
Fri frakt, kan skickas omgående
Lyko
Application Mitt
54:-Ord. pris 59:-

För vackert bronserad och strålande hud på bara en timme.

Cocoa Brown One Hour Tan har fått kultstatus inom skönhet sedan starten, började genom att ta emot lysande recensioner och vinna flera utmärkelser.

Funktioner:

 •  Accelererande ingredienser gör att denna revolutionerande, snabba själv- tan utvecklas till en rik Cocoa Brun färg på bara 1 timme.
 • När den sköljs bort, kommer din solbränna vara mellan 5 och 7 dagar.
 • Återfuktande och snäll nog att användas på både ansikte och kropp.
 • Lätt att applicera, mousse, snabbtorkande, non - stick och bleknar jämnt.
 • Vegetabilisk DHA och inga Parabener = snäll mot känslig hud.
 • Som alltid blir Cocoa Brown tan brun och inte orange.

Cocoa Brown 1 HOUR TAN har fått kultstatus inom skönhetsbranschen sedan starten 2012, som fått ta emot hundratals lysande recensioner och vunnit flera utmärkelser.
WINNER RSVP Magazine Beauty Awards 2013 - "Bästa Tan For Body"
WINNER IMAGE Magazine Beauty Awards 2014 - "Bästa Tanning innovation"
WINNER RVSP Magazine Beauty Awards 2014 - "Bästa Tan For Body"

150ml

Köps ofta tillsammans

178:-
467:-

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019