5 användarbilder
Cocoa Brown

Användarbilder

Betyg & kommentarer

4.3

Baserat på 85 betyg
5
5
5
18
52
Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 30 månader sedan

  Bästa jag har använt

  Har provat många andra dyrare och denna är precis lika bra men till ett bättre pris. Bästa är om applicerar innan man går och lägger sig. Håller ett bra tag också
  23 gillar
  • för 30 månader sedan
   Bäst!!
   1 gillar
 • Mest hjälpsamma negativa
  för 31 månader sedan

  Mycket Besviken

  Jag köpte denna idag i hopp om att bli riktigt brun. Blev sjukt besviken. Jag hade redan denna i medium shade men var inte nöjd trots att jag hade den på mig i tre timmar såg jag ingen skillnad. Så jag köpte denna och hade den på mig i två och en halv timme. Gick in i duschen och sköljde av allt. När jag kommer ut ur duschen så är jag lika blek som innan! Mina händer och mitt ansikte hade tagit lite av färgen åt sig men resten var lika blekt. Benen, armarna och magen var precis som innan. Och eftersom man ska kunna se skillnad efter en timme förstår jag inte varför jag inte såg någon skillnad efter två och en halv timme!! Sjukt besviken! Extra besviken eftersom man har hört så himla bra om den!! Skulle verkligen inte rekommendera deras produkter!!
  5 gillar
  • för 25 månader sedan
   Jag använder när jag duschat på kvällen och så torkar de ordentligt innan jag lägger mig och duschar på morgonen å det blir bra färg jag som aldrig får riktig färg och sällan utav spraytans mm heller..
   1 gillar
 • för 1 månad sedan

  Skitbra

  Flammar inte, torkar fort, färgar inte av sig trots att man inte sköljt av produkten. Jag brukar ta på den på kvällen, låta den sitta på under natten (vita sängkläder) och skölja av den någon gång på förmiddagen efter. För att jag är lat, inte för att den behöver sitta så länge.
  #tävling
  2 gillar
 • för 1 månad sedan

  Jättenöjd!

  Bra färg, luktar inte mer än annan brus. Blir en stjärna kort för att den torkar ut huden väldigt mycket. Provade ST. Tropez som jag hört mycket gott om, men tycker Cocoa Brown gav mycket mer färg. Bra color guard
  Gilla
 • för 3 månader sedan

  Jöttenöjd

  Jag har använt BUS i nästan 1 år nu, jar provat några olika men är mest nöjd med denna. Använder Dark, då blir man riktigt brun. Det står ju 1 hour tan. Men jag rekomenderar dock att man sover med den. Har hört av många att den inte fäster på några timmar. Men om man sover med den så blir den jättebra. Inte fläckig eller allt för orange.
  10/10
  1 gillar
 • för 5 månader sedan

  Fantastisk

  Älskar denna!! Så billig och grym! Skrubbar aldrig bort den för den bleknar jämnt på hela kroppen efter nån vecka eller två, så aldrig flammig eller fläckig. Jättesnygg färg och man kan välja hur mörkt det blir. #tävling
  1 gillar
 • för 5 månader sedan

  Jättebra

  Tycker denna är bättre än alla brun utan sol jag har testat, köpt massa flaskor & kommer absolut köpa den igen! #tävling
  Gilla

Cocoa Brown
1 Hour Tan Extra Dark 150 ml

85 Betyg
79:-Rek. pris 149:-45
Fri frakt, kan skickas omgående

För vackert bronserad och strålande hud på bara en timme.

Cocoa Brown One Hour Tan har fått kultstatus inom skönhet sedan starten, började genom att ta emot lysande recensioner och vinna flera utmärkelser.

Funktioner:

 •  Accelererande ingredienser gör att denna revolutionerande, snabba själv- tan utvecklas till en rik Cocoa Brun färg på bara 1 timme.
 • När den sköljs bort, kommer din solbränna vara mellan 5 och 7 dagar.
 • Återfuktande och snäll nog att användas på både ansikte och kropp.
 • Lätt att applicera, mousse, snabbtorkande, non - stick och bleknar jämnt.
 • Vegetabilisk DHA och inga Parabener = snäll mot känslig hud.
 • Som alltid blir Cocoa Brown tan brun och inte orange.

Cocoa Brown 1 HOUR TAN har fått kultstatus inom skönhetsbranschen sedan starten 2012, som fått ta emot hundratals lysande recensioner och vunnit flera utmärkelser.
WINNER RSVP Magazine Beauty Awards 2013 - "Bästa Tan For Body"
WINNER IMAGE Magazine Beauty Awards 2014 - "Bästa Tanning innovation"
WINNER RVSP Magazine Beauty Awards 2014 - "Bästa Tan For Body"

150ml

Köps ofta tillsammans

138:-
267:20

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020
lek loss med 55.OOO skönhetsprodukter