5 användarbilder
Cocoa Brown

Användarbilder

Betyg & kommentarer

4.2

Baserat på 72 betyg
5
4
5
16
42
Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 21 månader sedan

  Bästa jag har använt

  Har provat många andra dyrare och denna är precis lika bra men till ett bättre pris. Bästa är om applicerar innan man går och lägger sig. Håller ett bra tag också
  gillar
  • therese
   för 21 månader sedan
   Bäst!!
   gillar
  för att lämna en kommentar
 • Mest hjälpsamma negativa
  för 22 månader sedan

  Mycket Besviken

  Jag köpte denna idag i hopp om att bli riktigt brun. Blev sjukt besviken. Jag hade redan denna i medium shade men var inte nöjd trots att jag hade den på mig i tre timmar såg jag ingen skillnad. Så jag köpte denna och hade den på mig i två och en halv timme. Gick in i duschen och sköljde av allt. När jag kommer ut ur duschen så är jag lika blek som innan! Mina händer och mitt ansikte hade tagit lite av färgen åt sig men resten var lika blekt. Benen, armarna och magen var precis som innan. Och eftersom man ska kunna se skillnad efter en timme förstår jag inte varför jag inte såg någon skillnad efter två och en halv timme!! Sjukt besviken! Extra besviken eftersom man har hört så himla bra om den!! Skulle verkligen inte rekommendera deras produkter!!
  gillar
  • anna
   Medarbetare på Lyko -
   för 22 månader sedan
   Hej! Har du testat något annat varumärke som fungerat bättre för dig? Jag har samma erfarenhet som du medan min kompis är supernöjd (och blir brun) med denna.
   gillar
  • sandra
   för 16 månader sedan
   Jag använder när jag duschat på kvällen och så torkar de ordentligt innan jag lägger mig och duschar på morgonen å det blir bra färg jag som aldrig får riktig färg och sällan utav spraytans mm heller..
   gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 3 veckor sedan

  Bästa busen

  Bra färg som håller länge. Går lätt att använda eftersom man ser färgen direkt, och man kan välja själv hur mörkt det ska bli #tävling
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 1 månad sedan

  Delade åsikter

  Jag har lite delade åsikter om denna. När jag applicerar den på kvällen, sover med den och duschar av den på morgonen så får jag en bra färg och blir brun. Men dom 2 senaste gångerna har jag applicerat den och haft på mig den i någon timme för att sedan duscha av mig den och då har all färg försvunnit. Trots att det står att man ska få färg på bara en timme. Så den funkar jättebra om jag sover med den, men jag tycker att det är fel att det står "1 hour tan" eftersom all färg försvinner om man har på sig den i en timme och sedan duschar. #tävling
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 1 månad sedan

  Lätt att applicera, jämnt resultat

  Recensionen gäller nyans Extra dark, applicering med handske + skrubb precis innan applicering. Extremt prisvärd mousse – lätt att applicera, ger jämnt, gyllenbrunt resultat, håller länge (ca 1 vecka för mig) och blir inte "fläckig" när den väl börjar försvinna (”bleknar ut” istl). Går fort in i huden och blir inte speciellt kladdig efteråt. Tidigare krämer i mörk nyans har jag behövt applicera 2 ggr, denna räckte med 1 gång för att uppnå samma resultat. Men, om man verkligen vill ha ”extra dark” kan man nog behöva 1 extra gång. En vän påpekade att hon upplevde nyansen ”dark” och ”extra dark” som likvärdiga. Jag låter alltid min bus sitta ca 7 timmar, så kan inte svara på hur färgen blir efter den ”utlovade” timmen, däremot har jag hört att ca 3 timmar är att rekommendera på denna produkt om man önskar en mörkare nyans. För mig blir det full pott, men hade jag velat ha en väldigt djup bränna (dvs "extra dark") hade jag nog vänt mig till en annan produkt.
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • Medarbetare på Lyko -
  för 2 månader sedan

  Solsemester-looken

  Ger ett intensivare resultat. Mer än en naturligt solkysst look. Ger snarare effekten att man varit utomlands ett tag och jobbat upp en riktigt snygg och intensiv bränna!
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • Medarbetare på Lyko -
  för 2 månader sedan

  Toppen!

  Gillar denna skarpt och är en stor favorit hemma! Färgen blir naturlig och den är lätt att applicera!

  Ett stort plus är det billiga priset!

  Jag smörjer mig 2 gånger, då jag inte tycker att ett lager ger tillräckligt med färg.

  Så när denna är slut ska jag testa Ultra Dark Shade.
  gillar
  för att lämna en kommentar

Cocoa Brown
1 Hour Tan Extra Dark 150 ml

72 Betyg
149:-
Fri frakt, kan skickas omgående

För vackert bronserad och strålande hud på bara en timme.

Cocoa Brown One Hour Tan har fått kultstatus inom skönhet sedan starten, började genom att ta emot lysande recensioner och vinna flera utmärkelser.

Funktioner:

 •  Accelererande ingredienser gör att denna revolutionerande, snabba själv- tan utvecklas till en rik Cocoa Brun färg på bara 1 timme.
 • När den sköljs bort, kommer din solbränna vara mellan 5 och 7 dagar.
 • Återfuktande och snäll nog att användas på både ansikte och kropp.
 • Lätt att applicera, mousse, snabbtorkande, non - stick och bleknar jämnt.
 • Vegetabilisk DHA och inga Parabener = snäll mot känslig hud.
 • Som alltid blir Cocoa Brown tan brun och inte orange.

Cocoa Brown 1 HOUR TAN har fått kultstatus inom skönhetsbranschen sedan starten 2012, som fått ta emot hundratals lysande recensioner och vunnit flera utmärkelser.
WINNER RSVP Magazine Beauty Awards 2013 - "Bästa Tan For Body"
WINNER IMAGE Magazine Beauty Awards 2014 - "Bästa Tanning innovation"
WINNER RVSP Magazine Beauty Awards 2014 - "Bästa Tan For Body"

150ml

Köps ofta tillsammans

298:-
567:-

Nyheter och erbjudanden

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019
Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.