Cocoa Brown

Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?

Betyg & kommentarer

4.1

Baserat på 27 betyg
3
2
2
3
17
Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 23 månader sedan

  Bäst

  Skönt att den går att tvätta i tvättmaskin och att den inte läcker i färg.
  5 gillar
 • Mest hjälpsamma negativa
  för 35 månader sedan

  "Oh No..."

  Yep! That's what I said. Till alla er som funderar på att köpa den här - jag vill bara förhindra att ni ska råka ut för samma sak som jag. Ledsen att behöva säga det, men oj vilken katastrof. Den släpper små rosa ludd-bollar när du använder den för att applicerar din spray tan. Allt blev bara så fel. Min tan blev ojämn på grund av allt ludd, vilket inte gjorde upplevelsen speciellt behaglig heller. Too bad though, för den såg annars riktigt fin ut och kändes som att den hade fördelat min tan bra över kroppen :( .
  5 gillar
 • för 6 månader sedan

  Gryyym!

  Busat i flera år och denna har alltid varit en favvis! Kört i tvättmaskin, håller stadgan och är bara dunder! Den hade fått 5/5 om den inte upplevts sugit upp den del produkt samt om ”fodret” inte varit så plastigt inuti och gjort att man blivit på gränsen till svettig nu under de varmare månaderna.
  Gilla
 • Medarbetare på Lyko
  för 8 månader sedan

  Jämn bus!

  För att få ett jämnt och fint resultat på sin brun utan sol rekommenderar jag verkligen denna handske. Den underlättar appliceringen såå mycket!
  Gilla
 • Medarbetare på Lyko
  för 9 månader sedan

  Ett måste!!

  Denna produkt är ett måste vid mousse brun utan sol för att få en jämn färg och bra fördelning utav produkten! Rekommenderar att köpa denna då den även är tvättbar då de kan bli super äckliga efter ett tag👌😁
  Gilla
 • Medarbetare på Lyko
  för 9 månader sedan

  Super!

  Håller bättre än den andra handsken, lätt värt att lägga ner lite extra på denna som du sedan kan tvätta och sedan fortsätta använda. Färgen går inte heller igenom till andra sidan vilket är jättebra! 🤩💁🏼‍♀️
  Gilla
 • Medarbetare på Lyko
  för 10 månader sedan

  Färgar inte av sig

  Denna färgar inte av sig på sidorna som många andra brukar göra.
  Man får vara försiktig om man har långa naglar bara då den kan gå sönder uppe på kanterna om dom är för långa. Men är man försiktig så håller den sig jättebra!
  1 gillar

Cocoa Brown
Deluxe Double Sided Pink Velvet Tanning Mitt

27 Betyg
99:-

Detta nya innovativa brun-utan-sol tillbehör garanterar fläckfria och felfria appliceringar varje gång, med dubbelsidig sammetsyta blir appliceringen enkel. Denna patenterade lotion resistenta barriär skyddar händerna från att färgas vid användning och den släta ytan garanterar en fläckfri applicering.

 • Fläckfria händer.
 • En jämn sammets yta för en felfri applicering varje gång.
 • Maskintvättbar för hållbar och långvarig användning och om igen!
 • Maskintvätt 30 ° C med milt tvättmedel. 

Användning:
Placera handen i handsken. Applicera en mängd stor som ett mynt av Cocoa Brown Tan på den sammetslena ytan och massera på ren och torr hud i långa drag. Kan användas med alla Cocoa Brown tan produkter.

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020