Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Cocoa Brown Golden Goddess Oil Ice 50ml

1 Betyg
119:-Rek. pris 149:-
Fri frakt, kan skickas omgående

Fler nyanser

Cocoa Brown by Marissa Carter har släppt ännu ett tillägg till det ständigt växande och prisbelönta Cocoa Brown sortimentet. Den nya Golden Goddess oil är en torr skimrande kroppsolja avsedd att ge en lysande glöd för att förbättra din Cocoa Brown Tan.

Cocoa Brown by Marissa Carter Golden Goddess Shimmering Dry Body Oil kommer att skapa en silkeslen yta med ett extra subtilt skimmer. Perfekt för att framhäva dina bästa egenskaper och skapa en övergripande glödande hy

Användning:
Använd Golden Goddess Oil på den  kroppsdel ​​du vill lyfta fram och belysa, på kindbenen , nyckelben och ner på framsidan  av smalbenen. Golden Goddess Oil är idealisk för att bära över 1 HOUR TAN för att lägga till en touch av glamour till din look .

Perfekt även för de som inte använder brun-utan-sol då Golden Goddess även kan  användas ensamt för en antydan av skimmer och glans på huden .

50ml

Cocoa Brown

Köps ofta tillsammans

Cocoa Brown Golden Goddess Oil Ice 50ml
Revlon Nutri Color Creme 1002 White Platinum 100ml
Pris för allt
218:-

Köps ofta tillsammans

Cocoa Brown Golden Goddess Oil Ice 50ml
E.L.F Small Stipple Brush
Pris för allt
178:-

Betyg & kommentarer

Ditt betyg
  • Fin lyster

    Benen blir lagom skimriga känns fräscht men minus för den böjda plastpinnrn som man antagligen ska stryka på oljan med. Lossnar o gör inget vettigt med produkten. Lättare ta lite i handen o smörja

    Ann-Charlott88
    för 3 veckor sedan
36 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2017