1 användarbild
Cocoa Brown

Användarbilder

Betyg & kommentarer

3.5

Baserat på 11 betyg
2
0
4
1
4
Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
 • Mest hjälpsamma positiva
  Medarbetare på Lyko
  för 12 månader sedan

  Hello glow!

  Kan inte leva utan denna!
  Rose - Fantastisk att smörja på benen och nyckelben. Jag blandar även denna med min foundation för att få G L O W! (Bild)
  Gold - Orginalet som man kan använda både som shimmer och highlighter och man går i varmare toner.
  Ice - Highlighter som gör sig kanonsnygg på nyckelben, näsa, kindben osv. Passar perfekt om du lägger en kall makeup eller är ljusare i hudtonen.
  8 gillar
 • för 1 månad sedan

  Luktar brun utan sol!

  Jättefin på huden, ger superfint glöd verkligen men den luktar den typiska brun utan sol-lukten man inte vill ha, förstår inte alls varför de gjort så. Så därför är den ett bit ni för mig tyvärr!
  Gilla
 • Medarbetare på Lyko
  för 1 månad sedan

  njaa

  fint glow men klarar inte av doften, luktar som deras brun utan sol!
  Gilla
 • Medarbetare på Lyko
  för 7 månader sedan

  Glow glow glow

  Alltså har aldrig provat ett "kropsglitter" med såhär mycket effekt, blir verkligen en skimmrig, lyxig känsla. Den känns också lagom fuktig, inget som torkar ut men heller inget som kladdar runt.
  3 gillar
 • för 10 månader sedan

  Bara glitter

  Jag testade denna tillsammans med cocoa browns brun utan sol som jag använt tidigare! Extremt glittrig och skimrande! Men jag fick inte riktigt till det på kroppen, det blev bara glitter vilket också ramlade av efter en dusch. Känns inte så bra att spola ner den mängden glitter (plast) i avloppet!
  Gilla
 • för 23 månader sedan

  Snygg detalj

  Har Använt denna på nyckelnenen och benen under hela sommaren. Älskar den och den doftar inte för starkt
  Rekomenderar verkligen till nyckelben
  6 gillar

Cocoa Brown
Golden Goddess Oil 50ml Rose

11 Betyg
119:20Rek. pris 149:-
Fri frakt, kan skickas omgående

Fler nyanser

Cocoa Brown by Marissa Carter har släppt ännu ett tillägg till det ständigt växande och prisbelönta Cocoa Brown sortimentet. Den nya Golden Goddess oil är en torr skimrande kroppsolja avsedd att ge en lysande glöd för att förbättra din Cocoa Brown Tan.

Cocoa Brown by Marissa Carter Golden Goddess Shimmering Dry Body Oil kommer att skapa en silkeslen yta med ett extra subtilt skimmer. Perfekt för att framhäva dina bästa egenskaper och skapa en övergripande glödande hy

Användning:
Använd Golden Goddess Oil på den  kroppsdel ​​du vill lyfta fram och belysa, på kindbenen , nyckelben och ner på framsidan  av smalbenen. Golden Goddess Oil är idealisk för att bära över 1 HOUR TAN för att lägga till en touch av glamour till din look .

Perfekt även för de som inte använder brun-utan-sol då Golden Goddess även kan  användas ensamt för en antydan av skimmer och glans på huden .

50ml

Köps ofta tillsammans

222:40
293:60

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019