Cocoa Brown

Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?

Betyg & kommentarer

3.5

Baserat på 13 betyg
3
1
1
3
5
Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 14 månader sedan

  Riktigt grym!!

  Applikation (enkelhet)- 5/5
  Doft- 5/5
  Färgresultat- 3,7/5
  Jämnhet då den duschas av- 5/5

  Jag har testat så många brun utan sol produkter, allt från St Tropez olika till Loving tan och denna är bättre! Det enda som kostar den en stjärna är att när den duschas av förloras en hel del av produkten så den ger mer ett solkysst resultat än djup bränna. Men..den både luktar SÅ mycket bättre än alla andra produkter jag testas, blir brun och inte gul alls, blir aldrig fläckig och går bort så jämt att skrubbning knappt behövs.
  6 gillar
 • för 21 månader sedan

  Brun

  Förstår inte hur denna produkt endast fått 3 stjärnor. Köpt cocoabrown innan dock en annan produkt och jag är alltid lika nöjd. Denna gör en väldigt brun direkt och passar nog bäst till oss som redan har lite bränna sen innan för att undvika att bli fläckig då den torkar fort som tidigare skrivit :)
  3 gillar
 • för 25 månader sedan

  Nöjd :D

  Blir brun över hela kroppen utom på benen, då är denna moussen helt perfekt för att få solbrända ben oxå ;) Har haft ett annat märke innan men denna är betydligt bättre, färgen syns direkt! Dock torkar den väldigt fort in så man får vara snabb. Har ingen typisk BUS doft utan luktar typ som hårmousse, inget speciellt enligt mig. Applicerar med bara händerna vilket funkar om man tvättar dom med varmt vatten och tvål direkt man är klar :)
  Gilla

Cocoa Brown
Night And Day Tan 150 ml

13 Betyg
99:-Rek. pris 149:-30
Fri frakt, kan skickas omgående
Lyko
Application Mitt
39:25Rek. pris 59:-

Applicera tan och färg visas direkt - gå påklädd direkt och njut av din utekväll! Nästa dag vid dusch kommer du att ha kvar en lätt glöd som varar upp till 5 dagar .

Färgen är extremt mörkt (dubbelt så mörk som 1 TIMME TAN) och visas direkt. Vid duschning, lämnas en strålande glöd på huden.
- När du använder NIGHT & DAY TAN kommer du omedelbart se en mörk kakao Brun färg på huden som inte behöver utvecklas och kan bäras ut några minuter efter applicering.
- När du duschar på morgonen efter din utekväll, kommer NIGHT & DAY TAN att lämna ett ljust, strålande lyster på huden som varar upp till 5 dagar, perfekt att kamouflera grå hud meden utekväll.
- Vegetabilisk DHA och inga Parabener = snäll mot känslig hud.
- Som alltid är Cocoa Brown tan brun och inte orange!

WINNER Cara Apotek Beauty Awards 2014 - "Best Instant Tan"
WINNER U Magazine Beauty Awards 2014 - "Best Instant Tan"

150ml

Köps ofta tillsammans

198:-
247:-

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019