Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?

Betyg & kommentarer

Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder

Bli först med att ge din åsikt om produkten

Collistar
Anti-Stretch Marks Concentrate 150 ml

Bli först med att betygsätta produkten
320:-
Fri frakt, kan skickas omgående

Bristningar är ett vanligt estetiskt problem och inte bara i den kvinnliga världen. De orsakas av att det uppstår förändringar i huden som framträder i form av ränder på specifika delar av kroppen: rumpa, lår, höfter, mage och byst.

Collistar möter detta behov genom Pure Actives serien med en ny produkt: PURE ACTIVES ANTI-STRETCH MARKS CONCENTRATE med ELASTIN + HYALURONIC ACID + COLLAGEN.

För en målinriktad effekt innehåller produkten hyaluronsyra med en hög molekylvikt specifikt för en återfuktande och utslätande effekt på ytan. Koncentratet inne håller även fragment av hyaluronsyra som kan verka på djupet, öka hudens motståndskraft och kompakthet.

Kollagen supportar huden, stärker hudens vävnader och hjälper till att motverka att huden tappar sin elasticitet och spänst, förebygger att huden tappar spänst och att bristningar uppstår.

Elastin är huvudkomponenten av de elastiska fibrerna av bindväven. För att främja leveransen i hudens vävnader och optimera effektiviteten av behandlingen, är dessa aktiva ingredienser inkluderade i en speciellt närande och spänstgivande matris baserad på sötmandelolja, sheasmör och jojobavax som lämnar huden mjuk, smidig och slät.

Innehåller även E-vitamin, en aktiv antioxidant, som skyddar från skada orsakad av fria radikaler. Koncentratet har en dubbelverkande effekt: förebyggande och reparerande. Gör huden fastare, kompaktare och stärker vävnaderna, förebygger bristningar, reducerar befintliga bristningar samt reducerar bristningarnas färg.

Kliniskt bevisade resultat.

150ml

Köps ofta tillsammans

340:-
478:-

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019