Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Collistar Blush/Eyeshadow Peach Bouquet

Bli först med att betygsätta produkten
295:-
Fri frakt, kan skickas omgående

Fler nyanser

Här är Collistars Här är Collistars tolkning av den italienska trädgården. Den har en len och lätt känsla med ultrafint och silkigt all-over puder. En limiterad utgåva av ansikts-/ögonpalett. Inuti finns ett ultralätt puder som kan bäras både som ögonskugga och rouge, beroende på tillfället.

De två färgkombinationerna, båda med tre gradvisa nyanser är: rosa nyanserade toner samt korallnyanser som går mot bärnsten. De användbara nyanserna framhäver det bästa från varje kind och kan blandas i en oändlig mängd av färgintensiteter, ljus och lyster. Kombinationen av de pärl- och sidenliknande nyanserna ger olika looker varje gång, dag eller kväll.

Förpackningen innehåller även detaljerade anvisningar om hur man skapar en professionell ansikts- och ögonmakeup .

10gtolkning av den italienska trädgården. Den har en len och lätt känsla med ultrafint och silkigt all-over puder. En limiterad utgåva av ansikts-/ögonpalett. Inuti finns ett ultralätt puder som kan bäras både som ögonskugga och rouge, beroende på tillfället. De två färgkombinationerna, båda med tre gradvisa nyanser är: rosa nyanserade toner samt korallnyanser som går mot bärnsten. De användbara nyanserna framhäver det bästa från varje kind och kan blandas i en oändlig mängd av färgintensiteter, ljus och lyster. Kombinationen av de pärl- och sidenliknande nyanserna ger olika looker varje gång, dag eller kväll. Förpackningen innehåller även detaljerade anvisningar om hur man skapar en professionell ansikts- och ögonmakeup .

10g
  • Kategori:Rouge
  • Artikelnummer:
    1747-286-0002
Collistar

Betyg & kommentarer

Betygsätt produkten
Ditt betyg

Bli först med att ge din åsikt om produkten

40 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2018