Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Collistar Blush/Eyeshadow Pink Bouquet

Bli först med att betygsätta produkten
236:-Rek. pris 295:-
Fri frakt, kan skickas omgående

Fler nyanser

Här är Collistars Här är Collistars tolkning av den italienska trädgården. Den har en len och lätt känsla med ultrafint och silkigt all-over puder. En limiterad utgåva av ansikts-/ögonpalett. Inuti finns ett ultralätt puder som kan bäras både som ögonskugga och rouge, beroende på tillfället.

De två färgkombinationerna, båda med tre gradvisa nyanser är: rosa nyanserade toner samt korallnyanser som går mot bärnsten. De användbara nyanserna framhäver det bästa från varje kind och kan blandas i en oändlig mängd av färgintensiteter, ljus och lyster. Kombinationen av de pärl- och sidenliknande nyanserna ger olika looker varje gång, dag eller kväll.

Förpackningen innehåller även detaljerade anvisningar om hur man skapar en professionell ansikts- och ögonmakeup .

10gtolkning av den italienska trädgården. Den har en len och lätt känsla med ultrafint och silkigt all-over puder. En limiterad utgåva av ansikts-/ögonpalett. Inuti finns ett ultralätt puder som kan bäras både som ögonskugga och rouge, beroende på tillfället. De två färgkombinationerna, båda med tre gradvisa nyanser är: rosa nyanserade toner samt korallnyanser som går mot bärnsten. De användbara nyanserna framhäver det bästa från varje kind och kan blandas i en oändlig mängd av färgintensiteter, ljus och lyster. Kombinationen av de pärl- och sidenliknande nyanserna ger olika looker varje gång, dag eller kväll. Förpackningen innehåller även detaljerade anvisningar om hur man skapar en professionell ansikts- och ögonmakeup .

10g
  • Kategori:Rouge
  • Artikelnummer:
    1747-286-0001

Betyg & kommentarer

Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder

Bli först med att ge din åsikt om produkten

Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?
40 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019