Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Collistar Healthy Scrub Talasso Shampoo

Bli först med att betygsätta produkten
192:-Rek. pris 240:-

En fantastisk skrubb anpassad för håret! Mycket mer än ett vanligt schampo eller enkel scrub, en produkt för både hår och hårbotten. Skrubben är berikad med marina salter, vegetabiliska oljor och extrakt och även avslappnande, fuktgivande ämnen. Det är noggrant utvalda marina salter med olika stora korn som har en riktad exfolierande effekt som ger en liten detox till hårbotten och hår, avlägsnar orenheter, döda hudceller och eventuellt kvarvarande färg.

Vid regelbunden användning hjälper den till att ge en avslappnande verkan för hårbotten och gör håret lätt, levande och glansigt. Lämplig för alla hårtyper, nödvändig efter hårfärgning och kemiska behandlingar.

Använd en liten mängd av schampot i vått hår. Applicera över hårbotten, lägga till lite vatten, löddra upp och massera försiktigt med fingertopparna. Applicera sedan i resterande av håret och skölj därefter noga. Avsluta sedan med en hårinpackning för just din hårtyp.

Lämplig för alla hårtyper

Talasso-Scrub Shampoo passar bra efter färgning och kemiska behandlingar.Vi rekommenderar att du använder det en gång i veckan i stället för ditt vanliga schampo, och oftare om hårbotten är oren eller har mjäll.

250ml

  • Kategori:Shampoo
  • Artikelnummer:
    1747-201-0250

Betyg & kommentarer

Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder

Bli först med att ge din åsikt om produkten

Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?
40 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2018