Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?

Betyg & kommentarer

Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg

Bli först med att ge din åsikt om produkten

Collistar
High Definition Slimming Cream + Talasso Scrub 400 ml

Bli först med att betygsätta produkten
396:-Rek. pris 495:-
Beskrivning
Ingredienser
Promotionkit från Collistar. Setet innehåller en fullstor High Definition Slimming Cream 400 ml samt en Talassoscrub i mindre storlek 150 g.

High Definition Slimming Cream är effektiv och en originell kombination av hudvård. Två starka aktiva ingredienser som används tillsammans för första gången ger en högpresterande slankande effekt. Alga Spirulina, innehåller en stor mängd aktiva ingredienser och är tack vare det höga proteininnehållet rik på mineraler och antioxidanter. Cremen motverkar fettdepåerna och har en utrensande effekt och ger fasthet till huden. Ganoderma, en svamp som även kallas "elixir för evig ungdom", tack vare dess antioxidantegenskaper, motverkar att huden tappar sin spänst i vävnader och får fastare hud.

Formulans effektivitet förhöjs av bergamottextrakt som aktiverar fettmetabolismen, reducerar fettansamlingar och motverkar inflammatoriska processer. Innehåller även koffein med en stimulerande och dränerande verkan. Escin stimulerar cirkulationen och motverkar svullnad. Huden ser synligt förbättrad och jämn ut tack vare speciella puder med en fyllande effekt som lämnar huden jämn och slät och minimerar optiska skavanker. För alla hudtyper, i synnerhet de med fett- och vätskeansamlingar.

Talassoscrubben innehåller vitaliserande och exfolierande salter med eteriska oljor. Den förnyar och vitaliserar huden genom att kombinera fördelarna med havet (talassoterapi) med fördelarna hos utvalda eteriska oljor (aromaterapi). Samtidigt ger den också omedelbart en känsla av fräschör och dynamik. Hemligheten ligger i dess exklusiva blandning av 90 typer av havssalt i en blandning med särskilt närande oljor och energigivande essenser. Om den masseras in på kroppen före duschning tar den bort döda hudceller och gör huden extra spänstig, smidig och mjuk.
  • Kategori:Dagkräm
  • Artikelnummer:
    1747-412-0000

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020
lek loss med 55.OOO skönhetsprodukter