1 användarbild

Användarbilder

Betyg & kommentarer

4.2

Baserat på 5 betyg
0
0
1
2
2
Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
 • för 24 månader sedan

  Absolut värd pengarna.

  Fick hem denna produkt igår. Tycker den sitter jättebra, pröva och sova med den mest för att kolla hållbarheten. Som först 24 h senare och en natt sömns kunde man se att det behövdes "fixas". Enda minuset var att den verkar inte få upp så mycket på pensel men jag hoppas det beror på att den är ny! Kan rekomendera!
  3 gillar
 • Bästa eyelinern!

  Bästa eyelinern jag provat! Lätt att applicera oavsett om man vill ha en tunn linje eller en tjockare vinge. Bra pigment i den så man behöver inte måla mer än ett lager. Sitter hela dagen om man har puder eller ögonskugga på ögonlocket. Enkel att tvätta bort med vatten och ansiktstvål,

  Trots att jag har känsliga ögon så funkar denna.

  #tävling
  Gilla
 • Fantastisk!

  Jag har väldigt rinniga ögon, och då är det så sjukt svårt att hitta en eyeliner som funkar på riktigt.. Det står vattenfast på så många, men de funkar som bekant inte riktigt jämt. Den här däremot är så jäääkla bra! Min absoluta favorit genom tiderna, vinden kan blåsa mig i nyllet hur mycket den vill och jag ser fortfarande nysminkad ut!
  Jag fransmarkerar alltid innan jag lägger på min eyeliner för att skapa en illusion av tätare fransar, och lägger sedan en mascara med mycket volym för att få bästa möjliga effekt av eyelinern!
  Sjukt värd för dig med hopplöst rinniga ögon <3
  2 gillar
  • för 7 månader sedan
   Har exakt samma problem, mina ögon kan rinna som fan vissa dagar, så irriterande när man vill ha fin eyeliner o lagt så mkt tid på de, vet du nån annan vattenfast eyeliner förutom den här som är billigare som oxå funkat för dig? Ska utomlands så måste spara varje krona liksom, skulle va jätte snällt🙏🏽
   Gilla

Collistar
Tecnico Eyeliner Black Waterproof

5 Betyg
180:-
Fri frakt, kan skickas omgående

Naturlig och intensiv eyeliner. Idealisk även för kontaktlinsbärare eller för känsliga ögon. Linjen kan göras mer eller mindre  intensiv och bred genom den avsmalnande toppen på applikatorn.  

Applicera före mascara, så nära fransroten som möjligt, för att undvika ett mellanrum mellan frans och ögonlock.

2,5ml

 • Kategori:Eyeliner
 • Artikelnummer:
  1747-155-0000

Köps ofta tillsammans

275:-
338:-

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019