1 användarbild

Användarbilder

Betyg & kommentarer

4.2

Baserat på 4 betyg
0
0
1
1
2
Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
 • för 19 månader sedan

  Absolut värd pengarna.

  Fick hem denna produkt igår. Tycker den sitter jättebra, pröva och sova med den mest för att kolla hållbarheten. Som först 24 h senare och en natt sömns kunde man se att det behövdes "fixas". Enda minuset var att den verkar inte få upp så mycket på pensel men jag hoppas det beror på att den är ny! Kan rekomendera!
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • Fantastisk!

  Jag har väldigt rinniga ögon, och då är det så sjukt svårt att hitta en eyeliner som funkar på riktigt.. Det står vattenfast på så många, men de funkar som bekant inte riktigt jämt. Den här däremot är så jäääkla bra! Min absoluta favorit genom tiderna, vinden kan blåsa mig i nyllet hur mycket den vill och jag ser fortfarande nysminkad ut!
  Jag fransmarkerar alltid innan jag lägger på min eyeliner för att skapa en illusion av tätare fransar, och lägger sedan en mascara med mycket volym för att få bästa möjliga effekt av eyelinern!
  Sjukt värd för dig med hopplöst rinniga ögon <3
  gillar
  • rose
   för 2 månader sedan
   Har exakt samma problem, mina ögon kan rinna som fan vissa dagar, så irriterande när man vill ha fin eyeliner o lagt så mkt tid på de, vet du nån annan vattenfast eyeliner förutom den här som är billigare som oxå funkat för dig? Ska utomlands så måste spara varje krona liksom, skulle va jätte snällt🙏🏽
   gillar
  för att lämna en kommentar

Collistar

Tecnico Eyeliner Black Waterproof

4 Betyg
135:-Rek. pris 180:-

Naturlig och intensiv eyeliner. Idealisk även för kontaktlinsbärare eller för känsliga ögon. Linjen kan göras mer eller mindre  intensiv och bred genom den avsmalnande toppen på applikatorn.  

Applicera före mascara, så nära fransroten som möjligt, för att undvika ett mellanrum mellan frans och ögonlock.

2,5ml

 • Kategori:Eyeliner
 • Artikelnummer:
  1747-155-0000

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019
Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.