3 användarbilder

Användarbilder

Betyg & kommentarer

4.7

Baserat på 9 betyg
0
0
0
3
6
Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 5 månader sedan

  WOW!!!!

  Jag köpte denna produkt för ett tag sedan då jag ville börja testa färga mina ögonbryn hemma. Då halva mina ögonbryn är ljusare än resten (var seriöst livrädd att det skulle bli fel haha).
  Nu efter flera användningar så är jag fortfarrande lika nöjd, kan nästan inte riktigt förstå att det är mina ögonbryn ibland haha.

  Denna produkt håller länge och ger ett super naturlig resultat!! 😍😍 Så rekomenderar denna produkt så mycket!!
  (På bilden är det direkt efter jag har tvättat av färgen, så det är inga andra produkter på)

  #tävling
  13 gillar
  • för 1 månad sedan
   Snyggt!!
   3 gillar
 • för 1 vecka sedan

  Bästa ögonbrynsfärgen

  Denna har i särklass varit den bästa ögonbrynsfärgen jag provat. Fick det resultatet jag ville ha och det bästa av allt: den håller länge. Betydligt bättre för mina bryn än depends. Jag har ljusa bryn i vanliga fall som är rätt sönderplockade. Så jag är helnöjd☺️👌
  2 gillar
 • för 1 månad sedan

  Bra!

  Håller inte i 4-6 veckor men gillar den ändå, bättre än depends tycker jag
  2 gillar
  • för 4 veckor sedan
   Hej Sofia ! Håller helt klart med dig ! Använder själv nu refectocil i stället och den är strået vassare ändå måste jag säga !! Måste dock köpa färg och väteperoxiden eller en kräm för sig från samma märke men den räcker längre och sitter längre på både ögonbryn och fransar.Fransarna speciellt har jag haft svårt att få färgen att fästa på förrut men inte nu !! Jag köper färgen grafit som blir väldigt kall mörk inte grå! Har den på längre än det står. Jag använde också brunsvart innan som du men ville ha en kallare ton .Mvh Jessica
   Gilla
 • för 1 månad sedan

  Bäst hittills

  Lämnar inget spår på huden. Köpte rectocil denna ggn och det ångrar jag djupt!!
  Gilla
 • för 1 månad sedan

  Ögonbryn

  När komemr brun in
  Gilla
  • Kundtjänst på Lyko
   för 1 månad sedan
   Hejsan Tova!❤
   Nyansen brun är beställd och beräknas komma in inom 1-2 veckor.🤗✨ Bevaka gärna produkten för att bli meddelad när den finns att beställa igen.💕
   Gilla
 • för 1 månad sedan

  Jättebra

  Jättebra ögonbrynsfärg som håller på brynen i cirka en månad. Den är väldigt lätt att använda och det går snabbt, tuberna räcker också till många användningar! Även ett stort plus att den inte färgar av sig på huden. Blir allltid lika nöjd med resultatet. :)
  #tävling
  Gilla

Coloran
Ögonbrynsfärg Brun

9 Betyg
99:-
Fri frakt, kan skickas omgående

Fler nyanser

Beskrivning
Ingredienser
En klassisk permanent brynfärg som med beprövad formula ger dig vackert markerade ögonbryn. Idealisk om du sportar mycket, ska på badsemester eller bara vill framhäva dina ögonbryn. Ger ett resultat som håller i 4-6 veckor.

Förpackningen innehåller färgningscreme, aktiveringsvätska, skål och pinne att blanda färgen med, samt appliceringsborste. Räcker till ca 10 färgningar.

Produkten tillverkas i Sverige för att säkerställa hög kvalitet.

1. Kläm ut ca 2 cm Colorancreme (den vita tuben) i blandningsskålen och addera sedan ca 10 droppar (5 droppar/cm creme) aktiveringsvätska (den blå tuben). Ju fler droppar desto kortare verkningstid. Blanda sedan creme och vätska noga med den bifogade plastpinnen.
2. När blandningen är färdig ska den appliceras omgående. Ta borsten och lägg på så mycket creme att varje hårstrå är täckt. Var försiktig så att inget kommer i ögonen.
3. Efter 5-20 minuter tvättas färgen bort med en svag tvållösning. Ju längre tid blandningen får sitta, desto mörkare nyans. Om huden känns torr efter färgningen, smörj in den med creme eller olja. Skulle något hamna i ögonen, skölj noga med stora mängder vatten.

ALLERGITEST: Vid anlag för allergi avråds färgning utan att först göra ett test 48 timmar före användning. Testet görs genom att applicera en liten klick färdigblandad creme i armvecket. Låt verka i ca 10 min och skölj sedan med vatten. Om irritation uppstår använd ej produkten.

VARNING: Innehåller väteperoxid. Undvik kontakt med ögonen. Skölj omedelbart med vatten om produkten skulle komma i ögat. Hårfärgningsmedel kan orsaka allvarliga allergiska reaktioner. Läs och följ bruksanvisningen och gör ett allergitest enligt instruktionerna på denna förpackning. Produkten är inte avsedd för användning på personer under 16 år. Temporära tatueringar med svart henna kan öka risken för allergier. Färga inte håret om du har: utslag i ansiktet eller känslig, irriterad och skadad hårbotten, reagerat på hårfärgningsmedel tidigare eller reagerat på en temporär tatuering med svart henna tidigare.

7 g + 8 ml

Köps ofta tillsammans

578:-
293:-

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020
lek loss med 55.OOO skönhetsprodukter