1 användarbild

Användarbilder

Betyg & kommentarer

3.5

Baserat på 4 betyg
1
0
0
2
1
Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 15 månader sedan

  Jättebra!

  Bra och enkel färgning av fransar när man inte vill använda mascara varje dag. Bra service med smidig reklamation och snabbt utskick av ny produkt när den första visade sig vara trasig.
  6 gillar
 • Waterproof

  Jag undrar om färgen är waterproof? Jag tittade på depens och där står det att deras färg är waterproof undrar hur det är med colorant?
  Gilla
  • Frisör på Lyko
   för 2 månader sedan
   Hej Yondza! Man kan likna detta med en intensiv toning (till håret) som sitter väldigt länge innan den successivt släpper.
   Gilla
 • Fäste inte

  Tvättade rent noggrannt före men färgen fäste inte alls :(
  Provat att färga på salong en gång och samma sak då, färgen fäste inte alls. Jag har jätteljusa nästan osynliga fransar och bryn (rödblond hårfärg) när jag färgar håret så fäster färg jättebra.
  Gilla
 • Snabbt och bra resultat

  Gillar att det går snabbt.Lätt att få det väldigt markerat om man vill, så man slipper fylla i brynen på ett tag.Förr köpte jag alltid den sorten från coloran som ska sitta i ca 20 minuter och sedan depends 3 minuters.Den här är mycket bättre ,snabbare,effektivare och hållbarare.Nackdelen är i början när man är ovan eller darrig på handen så måste man ta en fet salva runt ögonbrynen så huden inte färgas.Den sätter sig riktigt bra i huden under hårstråna på ögonbrynen som jag gillar.Eftersom det går så fort så gör jag det oftare nu utan att behöva vänta en evighet på att brynen ska få färg.
  3 gillar

Coloran
Snabbfärgning Brunsvart

4 Betyg
79:20Ord. pris 99:-
Fri frakt, kan skickas omgående

Fler nyanser

Beskrivning
Ingredienser
En permanent färg som hjälper dig att framhäva bryn, och som håller länge på bara 3 minuter. En snabbfärgning idealisk om du inte vill använda smink, sportar mycket eller ska på semester. Få oemotståndligt synliga bryn dag som natt.

Innehåller:
Färgningsgel 5 g
Aktiveringsvätska 5 ml
Skyddspapper.
Appliceringsborste.
Bommulstops.

Användning:Rengör området du ska behandla och se till att det är torrt. Fukta sedan bommulstopsen med aktiveringvätskan och applicera på fransar/bryn tills de är helt genomfuktade, vänta sedan 1-2 minuter.
Fördela sedan gelen (tub) på applikatorborsten och lägg jämnt över området du vill färga. Vänta sedan 30 sekunder och skölj sedan med tvål och vatten. Rengör därefter med makeup-remover.
 • Kategori:Ögonbryn
 • Artikelnummer:
  1670-101-0002

Köps ofta tillsammans

198:40
227:40

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019