1 användarbild

Användarbilder

Betyg & kommentarer

3.1

Baserat på 8 betyg
3
0
0
3
2
Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 27 månader sedan

  Jättebra!

  Bra och enkel färgning av fransar när man inte vill använda mascara varje dag. Bra service med smidig reklamation och snabbt utskick av ny produkt när den första visade sig vara trasig.
  6 gillar
 • Inget vidare

  Tuben med färgningsgel innehåller pyttelite gel. Jag får kämpa för att få ut nåt. Det känns som tuben innehåller typ 50% luft. Den kommer ta slut långt innan aktiveringsvätskan.
  Jag ser till att brynen är rena och torra innan jag börjar och följer instruktionerna noga. Ändå så fäster färgen bara på vissa delar av brynen och fransarna. Jag är alltid tvungen att färga om för att det ska se okej ut.
  Färgen håller i max två veckor för mig.

  #tävling
  Gilla
 • Snabb och effektiv

  Jag färgar brynen med den här. Det går supersnabbt och blir ett fint resultat. Håller länge på mig! Ska testa att färga fransarna nån gång framöver också.
  Gilla
 • Produktförändring

  Från början bestod Coloran av creme och kristallpulver = reaktor. Det blev en lättapplicerad pasta. Sedan kom en vätska istället för pulvret. Cremen blev mer ”blaskig” och därmed svårare att få att fästa. Lite svårt att blunda när man gör på sig själv. Nu har de tydligen tagit efter Depend med en vätska att blöta ned fransarna först och sedan på med cremen. Har provat Depends och avskyr den. Vad är orsaken till den här förändringen till allt sämre resultat? Någon som vet???
  1 gillar
  • för 5 månader sedan
   Håller med Liz (se ovan) Säkert använt den äldre varianten av coloran i minst 20 år och den var magisk. Alltid lätt att lägga på och snyggt resultat. Fanns på Lyko att köpa för ngra månader sedan men nu verkar den inte finnas. Varför har ni slutat med en sådan toppen produkt?
   Har provat både den nya snabbcoloranen samt Depend och de suger. Ska prova Liz tips på refectocil.
   1 gillar
 • Meningslöst

  Helt meningslöst att försöka färga med denna. Har enbart provat på fransar, ögonbryn verkar lättare att lyckas med. Jag har provat flera gånger, följt beskrivning, testat att ha det länge och göra om proceduren under tiden mm. Tvättat innan med rengöring utan olja mm. Färgen fastnar inte alls.
  Gilla
 • Waterproof

  Jag undrar om färgen är waterproof? Jag tittade på depens och där står det att deras färg är waterproof undrar hur det är med colorant?
  Gilla
  • Frisör på Lyko
   för 13 månader sedan
   Hej Yondza! Man kan likna detta med en intensiv toning (till håret) som sitter väldigt länge innan den successivt släpper.
   Gilla

Coloran
Snabbfärgning Brunsvart

8 Betyg
99:-
Fri frakt, kan skickas omgående

Fler nyanser

Beskrivning
Ingredienser
En permanent färg som hjälper dig att framhäva bryn, och som håller länge på bara 3 minuter. En snabbfärgning idealisk om du inte vill använda smink, sportar mycket eller ska på semester. Få oemotståndligt synliga bryn dag som natt.

Innehåller:
Färgningsgel 5 g
Aktiveringsvätska 5 ml
Skyddspapper.
Appliceringsborste.
Bommulstops.

Användning:Rengör området du ska behandla och se till att det är torrt. Fukta sedan bommulstopsen med aktiveringvätskan och applicera på fransar/bryn tills de är helt genomfuktade, vänta sedan 1-2 minuter.
Fördela sedan gelen (tub) på applikatorborsten och lägg jämnt över området du vill färga. Vänta sedan 30 sekunder och skölj sedan med tvål och vatten. Rengör därefter med makeup-remover.
 • Kategori:Ögonbryn
 • Artikelnummer:
  1670-101-0002

Köps ofta tillsammans

198:-
287:-

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020
lek loss med 55.OOO skönhetsprodukter