3 användarbilder

Användarbilder

Betyg & kommentarer

4.1

Baserat på 29 betyg
2
3
3
4
17
Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 14 månader sedan

  Bästa!

  Är supernöjd, 100x bättre än Depend! Är blond/mörkblond med ljusa ögonbryn och använder färgen Mörkblond. Enkel att handskas med och bra konsistens
  6 gillar
 • igår 15:51

  Finns ingen bättre!

  Färgat mina ögonbryn i flera år då jag har så otroligt ljusa egentligen och jag har testat flera olika märken, men detta är absolut den bästa!! Det är så enkelt och går snabbt att färga. Finns i flera färger för att kunna passa till alla och färgen håller länge. Älskar verkligen denna produkt och märke, så värd att köpa om man vill få fram sina ögonbryn eller fransar lite extra! 12/10 (om inte mer) #tävling
  1 gillar
 • för 1 vecka sedan

  Mycket bra!

  Den är väldigt bra om man vill testa att färga sina ögonbryn för första gången. För den är väldigt naturlig. Jag rekommenderar denna produkt!
  Gilla
 • för 2 månader sedan

  Den här ger absolut mer markerade bryn.

  Ger ett neutralt fylligare ögonbryn. Enkel att applicera och tvätta bort. Varför inte lägga en ansiktsmask under tiden du väntar. Så har du både fräschare ögonbryn och hud efter du sköljt bort det. Om du vill ha ett mörkare resultat ha då i färgen lite längre. För ett ännu mer markerbart bryn, fyll i det med penna eller skugga. Men till vardags räcker det gott och väl som det är efter du färgat brynen med denna. #LykoInflutester
  1 gillar
 • för 4 månader sedan

  Bra och lätt

  Första ögonbrynsfärgen jag provat, är väldigt nöjd så behöver nog inte prova något annat märke.
  Är ganska ljust blond och tycker att färgen cendre/mörk blond blir perfekt. Lätt att applicera och håller i ungefär 2 veckor innan det kan behövas göras om på mig. Skönt att slippa använda ögonbrynspenna vid sminkning, speciellt nu på sommaren när det blir varmt och svettigt eller vid bad.
  #tävling
  Gilla
 • för 4 månader sedan

  Älskar

  Den bästa brynfärgen och mörkblond är perfekt till mig som är blond. ÄNTLIGEN ett naturligt och hållbart resultat.
  #tävling
  Gilla

Coloran
Svart Black

29 Betyg
89:-
Fri frakt, kan skickas omgående

Fler nyanser

Coloran Permanentfärg
En permanent färg som hjälper dig att framhäva bryn, och som håller länge. Idealisk om du inte vill använda smink, sportar mycket eller ska på semester. Få oemotståndligt synliga bryn dag som natt.

Innehåll:

 • Colorancrème 6 g
 • Hydrogen Peroxide, 8 ml
 • En behållare att blanda i.
 • En plastpinne att blanda med.


Finns tillgänglig i fyra nyanser: Svart, Cendré (Blond), Brun och BrunSvart

Användning:
Kläm ut 1-2 cm Colorancrème och 5 - 10 droppar Hydrogen Peroxide vätska i behållaren, och blanda med plastpinnen. Ju fler droppar av vätskan, desto mer koncentrerat och kortare verkningstid.

Ögonbryn:
Applicera med plastpinnen så att varje hårstrå täcks noga. Låt verka 5-30 minuter, beroende på vilken nyans du vill ha. Ju längre tid desto mörkare resultat. Tvätta bort med vatten och mild tvål.

 • Kategori:Ögonbryn
 • Artikelnummer:
  1670-100-0001

Köps ofta tillsammans

188:-
441:20

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019