Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

ColorWow Color Security Fine Thick Paket

1 Betyg
369:-Rek. pris 398:-

ColorWow Color Security Shampoo

 • En nyhet i världen av sulfatfria schampon.
 • Skonsamt och sulfatfritt men löddrar ändå.
 • Fri från missfärgande silikoner och mjukgörande ingredienser som lägger på en avmattande och mörk yta.

250ml

ColorWow Color Security Conditioner Normal Thick

 • Fri från ingredienser som mattar ner, gör ditt hår mörkare och som ger ditt hår gula toner.
 • Color Wow balsam är både icke-oxiderande och genomskinlig däför påverkar det inte din färg.
 • Finns både för fint till normalt och normalt till tjockt hår.

250ml

Betyg & kommentarer

Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder

4

Baserat på 1 betyg
0
0
0
1
0
 • Mest hjälpsamma positiva
  Medarbetare på Lyko -
  för 5 månader sedan

  Jo, men dessa är ganska WOW!

  Första gången jag hörde talas om Color Wow var när de hade lanserat Root Cover Up. En sjukt smart lösning för att förlänga tiden mellan frisörbesöken, en ”ögonskugga” för håret som du penslade på utväxten och som satt tills nästa tvätt. Tyvärr lanserades den i för få färger, jag hittade ingen som passade mig och det var också lite svårt att få skuggan jämn. Men, det var en revolution inom hårvård. Och nu sägs nästa revolution från Color Wow vara här – Color Wow Dream Coat. Men vi börjar med schampot och balsamet.

  Color Wow grundades av Gail Federici, som även grundat John Frieda. Hennes grundtes är att lösa hårproblem och hitta innovativa lösningar. Tillexempel så tog hon bort alla silikoner och mjukgörande innehåll ur schampon för att schampon ska enbart vara rengörande. Hon har även satsat mycket på att lösa problem med färgat hår (som väldigt många har) genom att byta ut de rengörande sulfater från schampon till snällare ämnen som inte drar ut färgen lika mycket.

  Color Wow Color Security Shampo innehåller då, in the name of Gail Federici, inga silikoner, sulfater eller ingredienser som kan tynga ner håret. Trots den sulfatfria tekniken så löddrar detta schampo riktigt bra! Jag blev inmponerad över hur snabbt det spred sig i håret och hur gött det löddrade. Det känns väldigt drygt också.

  Color Wow Color Security Conditioner känns som ett vanligt balsam och reder ut på plats i duschen. Nu är mitt hår så FRUKTANSVÄRT långt pga inte haft tid att klippa mig och detta gör att topparna är enbart trassel så jag behöver mycket balsam. Color Wow innehller ”8-icke-mattande revitaliserande och mjukgörande medel” däribland det färgskyddande SEALICON (inte ett silicon) som ska lämna din hårfäg precis som den var innan tvätt. Mjo, den funkar nog. Jag ser ingen skillnad på hårfärgen men det kanske hade vart mer skillnad om jag testade denna som rödhårig (ni som minns, ni minns).

  + 3

  gillar
  för att lämna en kommentar

Användarbilder

40 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2018