5 användarbilder
1 look

Looks

Glansigt & mjukt svall!

Användarbilder

Betyg & kommentarer

4.5

Baserat på 54 betyg
2
1
3
9
39
Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg
 • Mest hjälpsamma positiva
  Medarbetare på Lyko
  för 16 månader sedan

  Overklig

  Den här produkten är för bra för att vara sann!!! Håret blir och känns som ett nytt löshår, du kan även gå ut i fuktigt väder och små regn och håret är fortfarande rakt!!!! Denna produkt borde alla med allt från lite fall till stort frissigt hår testa! Och man måste nog prova den för att förstå att den är verklig!!!
  11 gillar
  • för 9 månader sedan
   Det är klart det känns magiskt 2 silikoner ganska tidigt i inci!
   1 gillar
 • Medarbetare på Lyko
  för 2 veckor sedan

  Helt såld!!

  Okej, okej...jag ger mig 🙈. Trodde verkligen inte på att denna var lika ”magisk” som alla påstår att den är men.. WOW! När man väl fattat hur den ska arbetas in i håret så får du riktigt vackert glashår. Precis som modellerna i exklusiva modetidningar har! Hur gjorde jag? 1. Handdukstorka håret 2. Dela upp i 4 sektioner 3. Använd en rundborste alt vanlig borste och föna. Kom ihåg att föna medhårs samtidigt som du spänner håret med borsten. 4. Avsluta med att platta håret med en styler för att ”låsa” produkten. Tadaaa!!
  4 gillar
 • för 2 veckor sedan

  Lockar

  Funkar denna om man skulle vilja få bort friss men sedan locka håret istället för att platta det? Eller kommer håret endast kunna hålla sig platt?
  Gilla
  • Frisör på Lyko
   för 2 veckor sedan
   Hej Lovisa😊 Det går bra att använda den även om du tänkt att locka i stället för att platta håret efteråt👍
   Gilla
 • för 2 veckor sedan

  Ganska wow

  Har typiskt nordiskt hår med fina strån och även självlockigt. Efter år av misshandel i form av tupering, färgning, blekning har det resulterat i fantastiskt frissigt hår. Blev imponerad av hur mitt frissiga barr försvann totalt och blev otroligt mjukt och följsamt och även hur länge det ändå satt i (1 tvätt samt en hel helg av hjälmgnuss i fjällen innan lite påfyllning behövdes). Enda nackdelen jag uppmärksammat är att mina självlockar försvinner i princip helt tyvärr, därför blir det dream coat för lockigt hår nästa gång. Fick förslaget att ändå köra på denna av personal i fysisk Lyko-butik, därav mitt inköp av denna.
  2 gillar
 • för 3 veckor sedan

  Wow

  När kommer spray 500 ml in igen? Kommer det vara samma erbjudande då?
  Gilla
  • Kundtjänst på Lyko
   för 2 veckor sedan
   Hej Evelyn 😊. Det ser ut att dröja till i mitten på Mars innan vi får in denna produkt igen. Klicka gärna på bevaka knappen och skriv in din mailadress så meddelar vi när den går att beställa 😊. Jag törs inte svara på om erbjudandet kommer att finnas kvar då.
   Gilla
 • Medarbetare på Lyko
  för 3 veckor sedan

  MY HOLY GRAIL

  Älskar älskar älskar den här produkten! Mitt hår blir så frizzfritt det kan bli, jag går ut i regnet o kommer in det ser fortfarande rakt o frizzfritt ut! Jag upplever håret glansigare och lenare 😍 Im in love! Alla tjejer som har lockigt och frissigt hår som mig, u need this!
  4 gillar

ColorWow
Dream Coat Supernatural Spray 500 ml

54 Betyg
449:-Rek. pris 899:-50

Välj storlek

50 ml500 ml200 ml
Beskrivning
Ingredienser
Fuktighetsförseglare som håller håret rufs- och frissfritt med en silkeslen känsla och naturlig glans. Effekten varar upp till tre tvättar. Aktiveras genom föning och sträckning av håret. Håret du alltid drömt om!

470 ml

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020