3 användarbilder

Användarbilder

Betyg & kommentarer

4.5

Baserat på 42 betyg
2
1
3
4
32
Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
 • Mest hjälpsamma positiva
  Medarbetare på Lyko
  för 12 månader sedan

  Overklig

  Den här produkten är för bra för att vara sann!!! Håret blir och känns som ett nytt löshår, du kan även gå ut i fuktigt väder och små regn och håret är fortfarande rakt!!!! Denna produkt borde alla med allt från lite fall till stort frissigt hår testa! Och man måste nog prova den för att förstå att den är verklig!!!
  11 gillar
  • för 5 månader sedan
   Det är klart det känns magiskt 2 silikoner ganska tidigt i inci!
   Gilla
 • för 6 dagar sedan

  Bästa produkten

  Bra och god lukt, håller bra även efter man duschat! Och håret får otroligt fin glans efter användning. #favorit #tävling
  Gilla
 • för 1 vecka sedan

  funkar ej

  Den här produkten fungerar inte. Håret blev frissigt ändå
  Gilla
 • för 1 månad sedan

  Colorwow

  Hej!

  Superpeppad på att testa senna produkt. Har ni någon prel på när ni får den i lager igen?

  Mvh

  Jenny
  Gilla
  • Lyko Kundtjänst
   för 1 månad sedan
   Hej Jenny!
   Åh vad kul att du är peppad på att testa produkten, den är verkligen super 😍 Den ser ut att ha blivit en aningens försenad men kommer förhoppningsvis in här under veckan.
   Gilla
 • för 1 månad sedan

  Bästa!

  Verkligen den bästa produkt jag testat för frissigt hår. Håller vad den lovar. Behöver användas ungefär var 3e tvätt.
  Kan inte leva utan den! Glansigt och lätt. #tävling
  1 gillar
 • för 1 månad sedan

  30% förbättring

  Har provat den i håret i 3 omgångar nu. Första gången sprayade jag I handen och drog i håret, ingen skillnad, precis lika frissigt som innan. Andra gången tog jag sektion för sektion och sprayade, blev aningen bättre, men fortfarande en hel del friss, tredje gången sprayade jag extra mycket och gned in i håret, borstar ner håret och fönar fortfarande medhårs och håret är fortfarande frissigt.

  Har väl minskat frisset och förbättrat det men har absolut inte tagit bort frisset helt, speciellt inte om det blir lite fuktigt.

  Däremot ser håret fint och glansigt ut, blir väldigt mjukt och lent. Men som sagt ca en 30% förbättring, får se om det blir någon skillnad vid längre användning.
  2 gillar

ColorWow
Dream Coat Supernatural Spray 200 ml

42 Betyg
349:-
Beskrivning
Ingredienser
Äntligen! Prisbelönt fuktighetsförsegling som stoppar håret från att bli en frizzbomb vid blött och fuktigt väder.

Aktiverad av värme och håller upp till 3 tvättar. Du behöver se det för att tro det, men det är fuktighetssäkert ... plus silkeslen textur! Håller upp till 2 till 3 schampon! Färgkemikalier lämnar håret poröst och sårbart för fuktighet. Fukt trycker sig in och håret blir puffigt och frizzigt!

DREAM COAT, inspirerad av ny textilteknik, täcker varje hårstrå med en osynlig vattentätningskåpa. Värmeaktiverad polymer arbetar för att komprimera, dra åt och tät hårstråna. Håret är övernaturligt-slät, mjukt och super-silkeslent.

Till skillnad från typiska "fuktighetsskydds" -serum kommer Dream Coat inte att byggas upp vilket tynger håret ner håret eller göra det oljigt. Effekten varar upp till 3 schamponeringar

200ml

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019