6 användarbilder
Colour Bomb

Användarbilder

Betyg & kommentarer

4.1

Baserat på 16 betyg
2
0
1
4
9
Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 7 månader sedan

  Funkade på mitt mörka hår

  Har mörkbrunt hår (ofärgat och obehandlat) testade burgundy i hopp om att få en mörkröd nyans. Det funkade väldigt bra och syns bäst i solen. Som sagt gav den endast en underton av rött och inte något extremt, men eftersom det var det jag ville ha så är jag väldigt nöjd.
  2 gillar
 • Mest hjälpsamma negativa
  för 16 månader sedan

  Light beige = orangea partier

  Jag testade denna igår men blev ganska besviken. Det är inte katastrof men inte alls så som jag hade tänkt mig. Light beige gav mig en aning orangea slingor genom hela håret och det är ingen nyans som jag vill ha i mitt hår. Dock blev håret jätte mjukt och luktar gott.

  Bild, före användning till höger.
  4 gillar
 • för 1 vecka sedan

  få ljusare hår?

  jag undrar om det går att få ljusare blont om man lägger i en ljus färgbomb? har nu lite mörkare blond färg i mitt hår!
  Gilla
  • Frisör på Lyko
   för 5 dagar sedan
   Hej Ntjulin😊 En färginpackning kan inte ljusa upp ett hår tyvärr.
   Gilla
 • för 2 veckor sedan

  Få bort färgen?

  Jag har nu blont hår och undrar om det går att få tillbaka ens blonda hårfärg igen efter man till exempel använt en blå färgbomb eller rosa? om det kanske finns någon produkt som ”påskyndar” att färgen går ur?
  Gilla
 • Color bomb fire red

  Jag använde color bomb fire red på mitt mörka obehandlade hår och det syns inte mycket men man ser skiftningarna i ljuset. Jag har nu bästämt mig för att bleka håret men undrar om man kan göra det några dagar efter man har använt den? Eller måste man vänta på att färgen går ur?
  Gilla
 • för 3 veckor sedan

  Kan jag använda denna?

  Har blekt mitt ljusbruna hår och sedan lagt i en ljusbrun färg för att det inte blev bra. Sedan har jag på det lagt en mörkare botten färg och en toning i längderna. Kan denna färgbomb göra mitt hår mörkbrunt?
  Gilla
  • för 3 veckor sedan
   Okej, tack för bra svar👍🏼
   Gilla
 • för 4 veckor sedan

  Mörkare

  Jag har blonderat, nästan platinablont hår just nu, men min naturliga hårfärg är gyllenbrun (ljusbrun). Skulle vilja testa hur det skulle se ut om jag skulle ha tillbaks min naturliga hårfärg och undrar därför om denna färgen går ur när man tvättar håret även om man använder en färg som är mörkare än sin nuvarande hårfärg?
  Gilla
  • Kundtjänst på Lyko
   för 4 veckor sedan
   Hej Julia! 😊
   Jag skulle inte rekommendera en så pass mörk färgbomb i ett så ljust hår, resultatet blir oftast väldigt "blaskigt". Risken finns att pigmenten inte tvättas ur helt och hållet om man har väldigt blekt hår sedan innan.
   Gilla

Colour Bomb
Creme Conditioner Clear

16 Betyg
89:-Rek. pris 129:-30
Fri frakt, kan skickas omgående

Fler nyanser

Färgbalsam som fungerar som komplement och gör andra färger i serien ljusare. Håret får en ny fräsch lyster och det känns mjukt och smidigt. Kan även användas som en djupverkande balsam.

250 ml

Köps ofta tillsammans

348:-
177:-

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020