7 användarbilder
Colour Bomb

Användarbilder

Betyg & kommentarer

4

Baserat på 18 betyg
3
0
1
4
10
Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 2 månader sedan

  Prisvärd

  Jag använde den på blekt hår och tycker resultatet är fantastiskt, speciellt om man tänker på priset. Dock färgar den av sig på huden väldigt mycket, som man kanske kan tänka sig, så använd handskar! (Och tänk på att de flesta färgbomber fäster bättre i hår som redan är behandlat på något sätt, blekt/färgat, då håret är mer poröst då. Har testat denna i obehandlad utväxt och den fäste inte alls) Håret blev väldigt mjukt och luktar gott. Skulle säga att den är en billigare variant av Maria Nilas bright red. 🍒🍒🍒
  3 gillar
 • Mest hjälpsamma negativa
  för 19 månader sedan

  Light beige = orangea partier

  Jag testade denna igår men blev ganska besviken. Det är inte katastrof men inte alls så som jag hade tänkt mig. Light beige gav mig en aning orangea slingor genom hela håret och det är ingen nyans som jag vill ha i mitt hår. Dock blev håret jätte mjukt och luktar gott.

  Bild, före användning till höger.
  5 gillar
 • för 3 veckor sedan

  Blond

  Hej! Har för en vecka sedan blekt mitt hår från brunt till blont, samt tonat det. Upplever att det fortfarande är en aningen gult, funkar det att lägga i en Platinum blond colour bomb för att dämpa detta?
  Gilla
  • Frisör på Lyko
   för 2 veckor sedan
   Hej Jonna✨ Ja denna kan hjälpa till att dämpa de gula tonerna👍
   Gilla
 • för 3 veckor sedan

  Röda pigment

  Hej! Gick från blond till kastanjbrun hemma och det har slagit över till grönt pga avsaknad av röda pigment. Undrar vilken färgbomb som passar bäst för att tillföra röda pigment till håret och neutralisera det gröna? Håret är mörkbrunt så undrar om deep chestnut skulle hjälpa?
  Gilla
  • Kundtjänst på Lyko
   för 3 veckor sedan
   Hej Mathilda 😊
   Jag skulle tipsa om den som är mest rosa eller den här
   lyko.se/lyko/lyko-haircolor-c057pastel-fuchsia-200ml
   Då tar du en liten klick tillsammans med vanligt balsam och lägger i håret. Då neutraliserar du de gröna tonerna 🌻
   Gilla
 • för 1 månad sedan

  Hår

  Hej! Måste bara fråga hur länge denna kommer sitta i för jag färga de idag, jag har platina blont hår naturligt och har nu rosa med hjälp av färgbomben. Hur många tvättar kommer behövas för att den ska försvinna! Tacksam för svar snabbt
  Gilla
 • för 1 månad sedan

  Fire red

  Tjo! Är en trogen användare av fire red, men den är slut överallt! 😱 är det tillfälligt eller kommer maverick colorbomb lägga ner? 🥺
  Gilla
 • för 2 månader sedan

  blanda färgbomber?

  hej jag undrar om det går att blanda färgbomber så man får en ”ny” färg? vill nämnligen ha orange men inte så stark orange och undrar då om man kan blanda med någon annan så den blir ljusare på håret?
  Gilla

Colour Bomb
Creme Conditioner Fire Red

18 Betyg
139:-
Fri frakt, kan skickas omgående

Fler nyanser

Färgbalsam med direkt effekt som fräschar upp din hårfärg och ger det en ny fräsch lyster och får håret att kännas mjuk och smidigt. Färgresultatet beror på din befintliga hårfärg och hårets kvalité. För färgat hår.

250ml

Köps ofta tillsammans

208:30
650:30

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020
lek loss med 55.OOO skönhetsprodukter