117 användarbilder
ColourB4

Användarbilder

Betyg & kommentarer

3.8

Baserat på 152 betyg
22
8
15
37
70
Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 4 månader sedan

  Magisk produkt!

  En magisk produkt för håret och väldigt dryg i formulan också, 1 för packning räckte till mitt hår. Slängde i enligt anvisningar och hoppades på en lätt brun ton då jag sedan 5 år tillbaks varit hemma färgad svart. Till ren förvång fick jag ett bättre resultat.

  Ett minus för lukten men eftersom produkten gjprde sådan skillnad på bara 1 behandling ger jag ändå 5 stjärnor. 😊 Håret kan kännas något strävt efter buffern men det funkar lätt att få bort men en inpackning och balsam👍🏻

  Perfekt för dig som ändrat dig eller tröttnat på färgen och lätt vill testa något nytt😄
  #tävling
  24 gillar
  • för 3 månader sedan
   Haha har faktiskt inte en aning, jag blev så jävla förvånad nör de torkat eftersom de såg mörkare ut när de var blött 😂
   Gilla
 • Mest hjälpsamma negativa
  för 16 månader sedan

  Besviken

  LUKTAR SÅ ÄCKLIGT. Mitt badrum, mitt hår allt luktar avlopp och ruttet ägg. Mitt hår ser missfärgat ut, och jag Känner mig så äcklig, hur ska jag kunna vara bland folk?Hur ska jag kunna sova med denna doften som har fastnar i mitt hår. Har duschat håret 3 gånger, och det luktar fortfarande jätte intensivt. När jag föröskte hitta lösningar på nätet så har folk sagt att lukten har suttit kvar i över en månad !! Jag överväger att klippa av det pga detta. Hur det gick från röd lila till grön gult är också ett mysterium.
  Ville verkligen att denna skulle funka, hade så höga förväntingar, varken pengarna eller tiden är värt det. REKOMMENDERAR INTE
  4 gillar
  • för 3 månader sedan
   All sorts avfärgning luktar sunket och har en stark obehaglig doft. Går du till en frisör kommer det att lämna en lukt på ditt hår där med. Skillnaden här är att du kommer undan ett par hundralappar genom att köpa den här 👍🏼
   4 gillar
 • för 1 vecka sedan

  En grymt bra produkt som tyvärr luktar extremt illa!

  Trodde inte mina gamla röda pigment skulle försvinna men ack så fel jag hade. Blev supernöjd, verkligen. Men... Håret luktar numera ruttet ägg / avlopp. Det är riktigt illa med den saken. Måste torka håret med en hårtork direkt efter dusch annars klöks jag!
  Ska färga / tona håret så jag får en kallare ton. Får hoppas det även tar död på stanken..
  3 gillar
 • för 2 veckor sedan

  Fantastiskt resultat med tanke på hur lite det slet på håret!

  Jag använde två förpackningar och det räckte till mitt tjocka hår :)
  2 gillar
 • för 3 veckor sedan

  Två avfärgningar

  Jag har använt mig av två olika avfärgningar nu vid två olika tillfällen. Första bilden är mitt hår innan behandlingarna. Jag har mer eller mindre färgat sönder det med MÅNGA lager svart färg men låtit det vila i några månader. Första behandlingen använde jag Colour B4 och fick då resultatet på bild nummer två. Efter 2 veckor testade jag att lägga i Colourless och fick då resultatet på bild nummer tre.

  Jag tycker att colourless drog ut färgen bättre än vad colour b4 gjorde MEN den luktade verkligen AVLOPP. Så förbered er på det. Har tvättat håret tre gånger på en vecka sedan dess och först nu börjar stanken försvinna ur håret. Annars var jag relativt nöjd med produkten. Jag hade hoppats på att dom båda skulle dragit ur färgen bättre än vad dom gjorde men kan samtidigt inte förvänta mig för mycket när mitt hårhar såpass många lager hårfärg som jag har.

  Av dessa två föredrar jag nog colourless MEN lukten är verkligen ett minus.
  1 gillar
 • för 4 veckor sedan

  Funkar

  Trodde lukten skulle vara mycket värre, men de luktar typ ägg. Inte såååå jätte farligt. Men däremot sitter det i en liten lukt ett bra tag efter, luktar inte jätte äckligt men heller inte jätte gott haha. Tvättat håret 4 gånger sen jag avfärgade. Men den funkar, kan såklart avfärga ojämnt osv så det är på egen risk, förvänta er inget jätte jämnt resultat. Man kanske behöver lägga i en annan färg efteråt
  Gilla
 • för 1 månad sedan

  Avfärgning

  Fy fasen vad vidrig lukt!!! Inte klokt vad det stinker avlopp ☹️. Man gör inte detta fler gånger kan jag säga. Får bli till en salong.. Snålhet bedrar vishet!! Never again 👍. Hur i hela friden kan man tycka att det här är en bra produkt???
  Gilla

ColourB4
Haircolour Remover Extra Strenght 180 ml

152 Betyg
149:-Rek. pris 185:-
Fri frakt, kan skickas omgående
Hair Colour Remover Extra från Colour B4 är en avfärgning som tar bort mörka färger samt flera lager av färger hemma enkelt. Det är bara att applicera, vänta och skölja sen har du en ljus färg. Håravfärgningen kommer att ta bort den färgade hårfärgen och återgå till sin naturliga hårfärg.

Användning:
Läs instruktionerna noggrant före användning.

1. Blanda flaska A med flaska B och skaka i 60 sekunder. Använd gärna plasthandskar under denna behandling.

2. Dela in håret i fyra sektioner och jobba underifrån. Fördela ut produkten i hela håret.

3. Börja jobba från rötterna till topparna på håret. Efter att du är färdig sätt plast runt håret.

4. Låt produkten vara inne i 60 minuter och skölj av håret i 5-10 minuter i varmt vatten.

5. Efter du har sköljt håret så applicera flaska C i håret som ett vanligt schampo och skölj ur i 5 minuter. Upprepa 1 gång till.

Du bör avvakta några dagar upp till en veckan med nästa färgbehandling.

Köps ofta tillsammans

238:-
307:-

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020
lek loss med 55.OOO skönhetsprodukter