48 användarbilder
ColourB4

Användarbilder

Betyg & kommentarer

3.9

Baserat på 72 betyg
11
3
5
16
37
Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
 • Mest hjälpsamma positiva
  Lyko Kundtjänst
  för 5 månader sedan

  Över förväntan.

  Slängde i ColourB4 Haircolour remover extra strenght mitt mörkbruna hår utan att egentligen ha några större förväntningar. Men det blev helt klart bättre än vad jag hade tänkt 😍
  17 gillar
 • Mest hjälpsamma negativa
  för 6 månader sedan

  Besviken

  LUKTAR SÅ ÄCKLIGT. Mitt badrum, mitt hår allt luktar avlopp och ruttet ägg. Mitt hår ser missfärgat ut, och jag Känner mig så äcklig, hur ska jag kunna vara bland folk?Hur ska jag kunna sova med denna doften som har fastnar i mitt hår. Har duschat håret 3 gånger, och det luktar fortfarande jätte intensivt. När jag föröskte hitta lösningar på nätet så har folk sagt att lukten har suttit kvar i över en månad !! Jag överväger att klippa av det pga detta. Hur det gick från röd lila till grön gult är också ett mysterium.
  Ville verkligen att denna skulle funka, hade så höga förväntingar, varken pengarna eller tiden är värt det. REKOMMENDERAR INTE
  3 gillar
  • Lyko Kundtjänst
   för 2 månader sedan
   Hej Lumi. Ursäkta sent svar. Om det luktar mycket av håret gäller det att skölja ur det ännu mer, det är svårt att bli av med lukten helt dock.
   Gilla
 • för 1 vecka sedan

  Funktion

  För ett tag sen blekte ja håret 3 gånger och färgade de silver, sen färga ja de grått/brunt, de dem två andra bilderna visar. Tror ni produkten hade fått bort den nuvarande färgen så jag får den blekta blonda färgen ja hade innan jag färgade de silver? Jag vill få bort den nuvarande hårfärgen. På bilderna ser mitt hår ljusare ut än vad det egentligen är.

  + 1

  Gilla
  • Frisör på Lyko
   för 5 dagar sedan
   Hej David! Då du ändå måste bleka håret så skulle jag rekommendera att du gör det på en gång utan att använda colour remover.
   Gilla
 • för 1 vecka sedan

  Slitage

  Sliter denna produkten på håret?
  Gilla
  • Lyko Kundtjänst
   för 1 vecka sedan
   Hej Alexandra!
   Ja denna sliter på håret, så det är bra att använda reparerande produkter efteråt :)
   Gilla
 • för 2 veckor sedan

  Funkade delvis

  Luktade inte rosor direkt men en vanlig blekning luktar ännu värre. Har färgat håret svart i ca 16 år, använder aldrig plattång eller andra värmeverktyg. Har väldigt långt och tjockt hår så behövde 2 förpackningar till varje omgång. Totalt 4 paket användes för 2 omgångar. Håret fick en antydan till röd nyans i solsken tyvärr inte mer än så. Tror ändå på produkten för de som inte färgat håret lika länge som jag.
  Gilla
 • för 2 veckor sedan

  superbra!!

  Har naturligt mörkblont ish hår och har under ca 3 år färgat rött ~10 ggr och svart 3 ggr. Gick superbra, från näst intill kolsvart till rödbrunaktigt :) har inte vart såhär ljushårig på länge! (plus håret känns mjukt och bra efteråt)
  1 gillar
 • för 1 månad sedan

  Blondt hår

  Jag har gul blondt i nästan hela mitt hår men jag har mörktbrunt i hårbotten. Jag vill ta bort den mörka färgen men anser att det kommer definitivt komma på mitt blonda hår med när jag färgar. Påverkar det nåt på min ljusa blonda färg eller är det bäst å undvika?
  Gilla
  • Frisör på Lyko
   för 1 månad sedan
   Hej Victoria! Ta så lite som möjligt på det blonda även om det inte skall påverka färgen.
   Gilla

ColourB4
Haircolour Remover Extra Strenght 180 ml

72 Betyg
149:-Rek. pris 185:-
Hair Colour Remover Extra från Colour B4 är en avfärgning som tar bort mörka färger samt flera lager av färger hemma enkelt. Det är bara att applicera, vänta och skölja sen har du en ljus färg. Håravfärgningen kommer att ta bort den färgade hårfärgen och återgå till sin naturliga hårfärg.

Användning:
Läs instruktionerna noggrant före användning.

1. Blanda flaska A med flaska B och skaka i 60 sekunder. Använd gärna plasthandskar under denna behandling.

2. Dela in håret i fyra sektioner och jobba underifrån. Fördela ut produkten i hela håret.

3. Börja jobba från rötterna till topparna på håret. Efter att du är färdig sätt plast runt håret.

4. Låt produkten vara inne i 60 minuter och skölj av håret i 5-10 minuter i varmt vatten.

5. Efter du har sköljt håret så applicera flaska C i håret som ett vanligt schampo och skölj ur i 5 minuter. Upprepa 1 gång till.

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019