Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

ColourB4 Haircolour Remover Extra Strenght

6 Betyg
149:-Rek. pris 185:-
Hair Colour Remover Extra från Colour B4 är en avfärgning som tar bort mörka färger samt flera lager av färger hemma enkelt. Det är bara att applicera, vänta och skölja sen har du en ljus färg. Håravfärgningen kommer att ta bort den färgade hårfärgen och återgå till sin naturliga hårfärg.

Användning:
Läs instruktionerna noggrant före användning.

1. Blanda flaska A med flaska B och skaka i 60 sekunder. Använd gärna plasthandskar under denna behandling.

2. Dela in håret i fyra sektioner och jobba underifrån. Fördela ut produkten i hela håret.

3. Börja jobba från rötterna till topparna på håret. Efter att du är färdig sätt plast runt håret.

4. Låt produkten vara inne i 60 minuter och skölj av håret i 5-10 minuter i varmt vatten.

5. Efter du har sköljt håret så applicera flaska C i håret som ett vanligt schampo och skölj ur i 5 minuter. Upprepa 1 gång till.
4 användarbilder
ColourB4

Betyg & kommentarer

Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder

4.3

Baserat på 6 betyg
0
1
0
1
4
 • Mest hjälpsamma positiva
  igår 18:45

  Mirakelprodukt

  Av "misstag" la jag en toning i mitt blonda hår som vart en aning för mörk. Denna produkt räddade verkligen mitt hår, dock har den enligt mig tre minus. Ett är att den ljusar även upp din naturliga hårfärg. Två är att proceduren är lite väl avancerad/omständig. Tre är att håret luktar väldigt underligt i flera veckor efter behandlingen. Jag anser ändå att det är värt att använda produkten! Sliter inte på håret som vanlig blekning, mitt hår blev endast lite torrt. Jag ska tillägga att mitt hår hade inte blivit färgat/tonat innan den mörka toningen, det blonda ni ser är uppblekt från min naturliga hårfärg.
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 2 dagar sedan

  Hej

  När beräknas denna komma in igen?
  gillar
  • maja
   Lyko Kundtjänst -
   för 2 dagar sedan
   Hej Sabina.
   Tyvärr har produkten blivit försenad från leverantören och vi kan då inte heller säga när vi beräknas att få in denna igen.
   Jag rekommenderar att du trycker på "bevaka" så kommer du att få ett meddelande då produkten åter finns på lager och går att beställa :)
   gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 1 vecka sedan

  Rådfråga ba

  Blekte håret i somras å älskade det men färgade tillbaka till brunt i ren panik för min utväxt va så grov. Ångrar mig nu å vill över gå till blond igen. Biter produkten på mörkbrunt hår om mitt "riktiga" hår är blekt eller har färgen från det bruna trängt sig in i det blekta? Kan jag använda avfärgningen eller kan jag bleka det på mitt färgade hår? :)
  gillar
  • mikaela kundtjänst
   Frisör på Lyko -
   för 4 dagar sedan
   Hej Felicia! Denna kan användas för att ta bort de bruna pigmenten. Vill du sedan bli riktigt ljus så kan du även behöva ljusa upp det mer efter du använt denna men tänk på att låta håret vila emellan.
   gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 2 veckor sedan

  Ingen skillnad?

  Är så förvirrad.

  Var blond, nivå 10, när jag färgade håret med en TONING från Loreal Casting Gloss (Mörkblond, nivå 6). Endast 2 ggr. Har sedan dess använd c-vitamin + head & shoulders-metoden för att få ur det mesta när jag ville ha tillbaka mitt blonda.
  Använde ikväll B4 extra, vilket innan sköljning såg ut att ha tagit bort i princip allt av den mörkare färgen, och kvar var en orange-aktig färg i mina längder. Men så fort jag började skölja med varmt vatten enligt instruktioner så förvandlades håret till samma bruna igen?! I botten, där jag innan toningen var min naturliga nivå 6 en neutral brun, är nu röd-lätt, vilket jag förstår är från toningens påverkan. Men att längderna gick från att vara ljusa under processen nu är mörka igen? Som sagt SÅ förvirrad och besviken.

  Lukten (tänk när man rensar avloppet) sitter även kvar efter att man buffrat håret med medföljande produkt. Rädd att den ska sitta kvar i minst en vecka som andra på youtube har vittnat om.
  gillar
  • mikaela kundtjänst
   Frisör på Lyko -
   för 1 vecka sedan
   Hej Emma! Vad tråkigt att hör att du är besviken och inte uppnådde det resultat du önskade. Vad slut resultatet blir beror helt på utgångsläget och kvalitén på håret. Man kan aldrig veta med en sådan produkt hur det blir i slutänden dessvärre.
   gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 2 veckor sedan

  Sliter?

  Hej.
  Jag har fortfarande ganska slitet hår efter att i vintras blekt det massor under kort tid (och efter det färgat det väldigt mörkt brunt som nästan blev svart). Så undrar hur mycket denna sliter på håret? Vågar jag använda den för att ljusa upp lite eller kommer det slita sönder håret?
  gillar
  • elin
   Lyko Kundtjänst -
   för 1 vecka sedan
   Hej Emilia. En avfärgning sliter oftast mycket på håret. Det låter som om du redan har ett ganska skadat och slitet hår sedan sist. Jag skulle råda dig att låta håret vila en stund innan du börjar bleka. Gå annars till din frisör och fråga om råd. Då kan de göra en bedömning utifrån din hårkvalité :)
   gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 3 veckor sedan

  avfärgning

  Hej har färgat mörbrunt/svart hår men är ljus från början,har långt o tjockt hår hur många förpackningar gissar du jag behöver jag ha ?
  Har även utväxt med gråa hårstrån
  gillar
  • evabritt
   för 3 veckor sedan
   Skulle behöva svar hur drygt produkten är ?Om man behöver fler än 1 till en behandling?
   gillar
  • josefine
   Lyko Kundtjänst -
   för 2 veckor sedan
   Hej Evabritt. Jag ber om ursäkt att du fått vänta på svar.

   Då du har en mörk nyans just nu kommer antagligen inte en omgång av avfärgning att räcka, så att du är beredd på kanske få göra en omgång till några dagar efter den första.

   Och då du skriver att du både har både långt och tjockt hår tycker jag att du skall köpa två förpackningar för ett tillfälle av avfärgning, för att vara på den säkra sidan att det räcker. Lycka till!
   gillar
  för att lämna en kommentar

Användarbilder

40 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2018