Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

ColourB4 Haircolour Remover Extra Strenght

Bli först med att betygsätta produkten
149:-Rek. pris 185:-
Fri frakt, kan skickas omgående
Hair Colour Remover Extra från Colour B4 är en avfärgning som tar bort mörka färger samt flera lager av färger hemma enkelt. Det är bara att applicera, vänta och skölja sen har du en ljus färg. Håravfärgningen kommer att ta bort den färgade hårfärgen och återgå till sin naturliga hårfärg.

Användning:
Läs instruktionerna noggrant före användning.

1. Blanda flaska A med flaska B och skaka i 60 sekunder. Använd gärna plasthandskar under denna behandling.

2. Dela in håret i fyra sektioner och jobba underifrån. Fördela ut produkten i hela håret.

3. Börja jobba från rötterna till topparna på håret. Efter att du är färdig sätt plast runt håret.

4. Låt produkten vara inne i 60 minuter och skölj av håret i 5-10 minuter i varmt vatten.

5. Efter du har sköljt håret så applicera flaska C i håret som ett vanligt schampo och skölj ur i 5 minuter. Upprepa 1 gång till.
10 användarbilder
ColourB4

Köps ofta tillsammans

Pris för allt
368:-

Köps ofta tillsammans

Pris för allt
427:-

Betyg & kommentarer

Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 5 månader sedan

  Mirakelprodukt

  Av "misstag" la jag en toning i mitt blonda hår som vart en aning för mörk. Denna produkt räddade verkligen mitt hår, dock har den enligt mig tre minus. Ett är att den ljusar även upp din naturliga hårfärg. Två är att proceduren är lite väl avancerad/omständig. Tre är att håret luktar väldigt underligt i flera veckor efter behandlingen. Jag anser ändå att det är värt att använda produkten! Sliter inte på håret som vanlig blekning, mitt hår blev endast lite torrt. Jag ska tillägga att mitt hår hade inte blivit färgat/tonat innan den mörka toningen, det blonda ni ser är uppblekt från min naturliga hårfärg.
  gillar
  • nathalie
   för 1 månad sedan
   Hej, jag färgade nyss mitt hår svart men blev inte så nöjd med reslultatet och undrar om ja använder denna produkt om jag kommer få tillbaka min gamla hårfärg igen? ( jag har brunt hår)
   gillar
  • mikaela kundtjänst
   Frisör på Lyko -
   för 1 månad sedan
   Hej Nathalie! Svårt att säga exakt vad resultatet blir men den ska jobba bort de svarta pigmenten och du bör då komma ungefär till din originalfärg.
   gillar
  • maria
   för 1 vecka sedan
   Precis avfärgat med den här och det funkade jättebra. Hade färgat hår (mörkblont) som blivit alldeles för orangerött och rejäl utväxt. Färgade sedan med en blond nyans och ljusare slingor som vi körde i silvertoning i och fick bort även det lite gula efter blekningen av slingorna. Tilläggas ska att jag har tunna hårstrån och känsliga (tål ingen form av permanent).
   gillar
  för att lämna en kommentar
 • idag 20:59

  Från rött till ljust

  Hade tonat håret rött två gånger + färgbomb på det. Använde colorB4 en gång i 60 minuter. Är långt ifrån den färg jag hade innan det röda men är ändå nöjd. Bästa är att utväxten behåller sin färg och inte blir kritvit som vid blekning.
  Sliter och torkar ur sjukt mycket på håret, var som svinto efter all sköljning. Behöver vårdande inpackningar efteråt. Och som tidigare skrivit luktar det avlopp men försvann ur håret efter en vanlig tvätt.
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • igår 16:26

  Från kolsvart till naturligt brun

  Tröttnade på mitt färgade kolsvarta hår och har använt denna avfärgning i tre omgångar. Den har gjort susen med att ta bort de konstgjorda pigmenten i mitt hår!
  Rekommenderar varmt för de som vill återgå till sin ursprungliga hårfärg.

  (Bild 1 efter en avfärgning, Bild 2 efter två avfärgningar och Bild 3 efter tre avfärgningar)
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 3 dagar sedan

  Super

  Toppen bra produkt men hur länge kommer mitt hår lukta så illa 🤣
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 4 dagar sedan

  Colour B4

  Tja, vad ska jag säga??? Har hållit på att tona och färga håret i 40 år, men ville nu få fram min grå färg. Men icke, jag blev guldblond, innan jag började färga var jag mörkt brun. Borde blivit grått, tänker jag, eller? Hur kan det komma sig? Skumt, får väl kalla mig Guldlock
  gillar
  • maria
   Lyko Kundtjänst -
   för 3 dagar sedan
   Hej Carina. Ja det lät ju som att det kan ha blivit en liten chock förstås. 😉 COLOURB4 tar bort de pigment som man tillsatt, men ibland kan det behövas upprepad behandling för att få bort allt. Jag rekommenderar dig att låta en frisör titta på ditt hår. Denne kan då råda dig till vad du behöver göra för att uppnå önskat resultat. Lycka till! Tveka inte att höra av dig till oss om du har några funderingar.
   gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 5 dagar sedan

  Blond igen

  Hej! Jag är i grund och botten blondin. För två år sedan färgade jag om håret till jordgubbsblond, efter det gick jag på mörkbrunt nästintill svart. Är denna produkt bra för en övergång till mitt blonda hår igen eller är det bättre att slinga. (Använder silverschampo med jämna mellanrum för att få bort röda pigment) Skulle så gärna vilja vara blond till sommaren. Tacksam för svar ❤️
  gillar
  • maria
   Lyko Kundtjänst -
   för 3 dagar sedan
   Hej Cecilia. Jag rekommenderar dig avfärgning. Efter det så får du se vad du behöver göra för att få det resultat du önskar i slutänden. 😊👍
   gillar
  för att lämna en kommentar

Användarbilder

40 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019