5 användarbilder
1 look

Looks

Snabb enkel snygg VårLook😊!

Användarbilder

Betyg & kommentarer

5

Baserat på 1 betyg
0
0
0
0
1
Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 3 månader sedan

  😎☀️TAN PREPARATION☀️😎

  Idag blir det en ☀️solig varm recension! Passar alldeles utmärkt att göra denna bedömning efter dagens utevistelse! Jag älskar Solens strålar samt D-vitamin...det får mig verkligen att MåBra💪🏽😊! Lika mycket Älskar jag att förebygga och ta hand om huden både innan exponering och under! Det är Viktigt att skydda och vara rädd om sin hud! På vårKvisten brukar jag alltid börja använda förberedande Gel inför sommarens strålar, ett bra komplement till Solskydd för min känsliga hud! Denna ComfortZone Sun Soul Cream Gel ger min hud fukt och samtidigt ger en förberedelse inför strålarna samt samt förebygger rodnader och förlänger solbrännan! CremeGelen har gul nyans som syns på huden vid applicering men som försvinner när den masserats in i huden. Se applicering min recension Före och Efter bilder på hand. Kan hända att det ändå efter applicering upplevs en tint av nyans dock inget som jag upplevt eller isåfall stört. Detta kan vara individuellt. Jag upplever det Positiva överväger! I ansiktet applicerar jag cremegelen efter mina serum och innan min ansiktskräm, avslutar alltid hudvårdsrutin med SPF30 minst...gärna 50 vid vissa tillfälle, även kombination kan man göra! Då Cremegelen inte är en SPF är det Viktigt att använda detta utöver☀️! Gelen har en mild god doft, som en sommarfräsch dag..Gelen går snabbt in i huden och upplevs återfuktande. Jag har aldrig upplevt någon form av irritation av denna produkt! Jag använder den mest i ansiktet men även på dekolletaget, hals, armar och axlar! På första bilden där är inte Gelen helt insmort för jag vill visa er hur den lägger sig på huden...second foto är den inmasserad riktigt i huden. JustLoveIt☀️

  + 3

  7 gillar
  • för 3 månader sedan
   Hej Jessica☀️💕! Tack Snälla! Händerna utsätts mycket i solen, jag tar Tan också på händernas ovansida på kvällarna. På dagarna är vi ute mycket på jobb, solskydd är svårt då vi tvättar händerna konstant och på med desinfektion. Men solskydd stryks på ändå så gott det går🙏! Ska bli så skönt med sommar....och semester🙏☀️😊!
   2 gillar

ComfortZone
Sun Soul
Cream Gel 200 ml

1 Betyg
245:-
Fri frakt, kan skickas omgående
Beskrivning
Ingredienser
En creamgel som förbättrar och förlänger solbrunhet vid regelbunden användning under 10 dagar innan solning.

Applicera varje dag på hela kroppen under minst 10 dagar före solning för att förlänga solbrunheten och snabbare få färg. OBS, innehåller ingen spf och solskuddsfaktor måste användas vid solning. Använd after sun efter solning för bsta resultat.

200ml

Gåva på köpet

Handla professionell hudvård för minst 1200 kr och få denna gåva på köpet!

Köps ofta tillsammans

514:-
553:-

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020
lek loss med 55.OOO skönhetsprodukter