5 användarbilder
Cosmobeauty

Användarbilder

Betyg & kommentarer

3.7

Baserat på 29 betyg
3
2
5
11
8
Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 10 månader sedan

  Gula färgen med bra pigment

  Har länge letat efter en gul ögonskugga som är varm gul och den har bra pigment! Nu har jag hittat den, för bra pris! Bra pigment, dock "under ytan" dvs. man får söndra den översta lagern för att komma åt de starkare pigmenten. Hoppas ni förstår vad jag menar, det är som om den översta lagern (super tunn) är på något sätt hård, men under den finns det bra pigment. Passar perfekt med blåa ögon!
  #tävling
  14 gillar
 • Mest hjälpsamma negativa
  för 10 månader sedan

  Nummer 07, 12 och 13.

  Blev aningen besviken över att dom inte var såpass pigmenterade som jag hade förväntat mig. Tyckte även att dom smular sig och klumpar sig en del. På bilden har jag väääldigt mycket ögonskugga på och ändå blir färgerna inte skarpare, oavsett vad jag har för grund. Hade ALDRIG betalat fullpris för dom men för 19 kronor så kändes det helt plötsligt mer värt. Annars tycker jag att färgerna var väldigt fina.

  Nu är jag hyfsat nybörjare på ögonskuggor och det är första gången jag använder skarpa färger. Satt i soffan och övade lite hastigt och lustigt inför en maskeradfest så ni får bortse från den kaotiska sminkningen!😅
  7 gillar
  • för 4 veckor sedan
   Om du letar efter en riktigt pimenterad, färgglad ögonskugga, testa sugarpill! Deras röda är så fin!
   Gilla
 • för 1 vecka sedan

  Varierande färgupplevelse

  Nr 10, 14, 04, 13

  Jag köpte fyra färger med varierande resultat. Färgskalan är härlig men tyvärr når man inte hela vägen fram med färgintenciteten. Nr 10 och nr 14 var svaga i sitt pigment medan nr 04 och nr 13 ger bättre resultat. Den färg som kommer på ögat stannar kvar hela dagen och sitter där fint. #tävling
  Gilla
 • för 4 veckor sedan

  Helt okej

  Den är fin och känns okej, men ingen jag använder särskilt ofta, färgen känns inte så spännande och den är lite konstig/svår att sätta på.
  Gilla
 • för 4 veckor sedan

  Chansade och beställde denna. Dåligt pigmenterad samt mycket fall out.
  2 gillar
 • för 2 månader sedan

  Mycket bra!

  Jag har nu flera av dessa ögonskuggor, köpte bland annat den gula, och den är SÅ fin!!! Mycket nöjd! Brukar använda ett finger för att applicera, då känns det som att man får ut mycket av pigmenten!
  2 gillar
 • för 4 månader sedan

  Bättre än förväntat

  Tycker färgen är grym, och den fäller inte speciellt mycket. Sitter bättre än många andra ögonskuggor. Hade inte räknat med det för det priset. #tävling
  2 gillar

Cosmobeauty
Matt Eye Shadow 13

29 Betyg
19:-Rek. pris 230:-90
Fri frakt, kan skickas omgående

Fler nyanser

Beskrivning
Ingredienser
Matt Eye Shadow finns i 14 matta och högpigmenterade färger, alla med en antydan av glödande mineraler som gör färgerna levande på huden. Matt Eye Shadow är lätt att dosera och lätt att arbeta med för den mest naturliga och mjuka looken eller en mer dramatisk och intensiv look. Du bestämmer!

Använd också Matt Eye Shadow som blush - Nr 4 och 6 är populära nyanser för en mer intensiv blush effekt.

Observera att det är kort datum på dessa produkter. Bör användas inom ca 6 månader.

Köps ofta tillsammans

43:50
87:-

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020
lek loss med 55.OOO skönhetsprodukter