6 användarbilder
Cosmobeauty

Användarbilder

Betyg & kommentarer

2.9

Baserat på 24 betyg
8
3
1
8
4
Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 8 månader sedan

  Bra!

  För mig som har en väldigt problem med min hy och det är inte ofta foundations funkar bra på min hy, så tyckte jag denna var väldigt bra!
  2 gillar
 • Mest hjälpsamma negativa
  för 8 månader sedan

  Meh

  Beställde nyans 01, och den var förvånansvärt mörk. Nu är jag blek, men jag brukar utan problem kunna använda den ljusaste nyansen av de flesta märken typ från Loreal, och 'Pure Light' borde verkligen vara ljusare, speciellt om den ska kunna användas som highlighter/concealer. Jag gillade generellt sett konsistensen, den var mjukgörande och kändes mer som en kräm än som en foundation, vilket jag tror kan vara bra för vissa hudtyper, däremot var det inte jättebra för mig. Eftersom den också är så 'blöt', torkar den också till en mörkare nyans, inte drastiskt mörkare men tillräckligt för att det ska vara en nyansskillnad.

  Den är vattenbaserad och testades med vattenbaserad primer, men den delade sig fortfarande, även på de bitar där det användes puder för att hålla den i schack.

  Blandad med en BB-cream i ljusare nyans, samt lagd som ett tunt lager istället för som en tjockare foundation, var den helt okej, men förlorar då lite av det som är charmen med en foundation jämfört med t.ex. en BB-cream eller CC-cream.

  På bilden nedan ser ni Moist Foundation 01, Pure Light till vänster och Loreal Fresh Wear Foundation 15, Porcelain till höger för att ge en idé om vilken nyans som kan fungera för mig. Bilden är tagen i inomhus ljus, med varm ton.

  Den andra bilden är en bild hämtad från deras hemsida, cosmobeauty.no och jag skulle säga att den är missvisande gällande nyans/färg.

  Över lag så skulle jag säga att det finns bättre foundation för priset, även om priset bara är en hundring, däremot så kan det vara svårt att hitta en likvärdig vattenbaserad foundation för det givna priset (89 kr), men skulle rekommendera att spendera några kronor extra och köpa en annan. #tävling
  11 gillar
 • för 2 veckor sedan

  bra shade

  denna foundation är riktigt bra till det priset. Jag har mycket känslig hud och den fungerar fantastiskt. Den ändrar lite färg när den kommer på huden men det går bra när man tar en shade ljusare än jag brukar göra
  Gilla
 • för 1 månad sedan

  kärlek!

  förut var jag rädd att köpa okända foundation, men har köpt detta och har aldrig ångrat!!! det är andra gång jag beställer detta! såååå glad!
  #tävling
  1 gillar
 • för 2 månader sedan

  Naturellt och matt resultat

  Jag har testat många fondation produkter men denna gjorde mig förvånansvärt nöjd! Fint, matt och jämt resultat :) kombinerar den med en ljus concealer för att skapa mer form i ansikten :)

  Liten nackdel: krävs lite mer tid för att baka ut den fint i ansiktet, formelan är lite mer "seg" än andra Foundations. #tävling
  Gilla
 • för 3 månader sedan

  Mörk!

  Sjukt missvisande bilder! Otroligt mörk och inte i närheten av samma färg som på bilderna.
  1 gillar
  • för 2 månader sedan
   lol
   Gilla
 • för 3 månader sedan

  Fruktansvärd doft

  Funkar bra om man har torr hud men doften är fruktansvärd. Den stinker typ gammal tant :(
  Gilla

Cosmobeauty
Moist Foundation 0 2

24 Betyg
89:-Rek. pris 450:-80
Fri frakt, kan skickas omgående

Fler nyanser

Beskrivning
Ingredienser
Moist Foundation är en krämig, närande och beskyddande foundation som förbättrar hudens utstrålning. Moist Foundation är särskilt lämpad för en uttorkad, torr eller kombinerations hud, men på grund av sin unika förmåga att anpassa täckningsgraden, kan den användas av vilken hudtyp som helst.

Använd fingrarna för att få ett naturligt och jämnt resultat. För en kombinerad eller fet hudtyp rekommenderar vi att du använder en foundationborste för applicering och efterbehandling med Silk Foundation eller Press Foundation för ett jämnt och glödande resultat. Använd också Press Foundation som ett "setting powder" för att hålla t-zonen matt hela dagen.

Moist Foundation nr 1 och nr 2 kan användas som concealer och highlighter. All Moist Foundation kan också användas till contouring.

Observera att det är kort datum på dessa produkter. Bör användas inom ca 6 månader.

Köps ofta tillsammans

108:-
167:-

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019