6 användarbilder
Cosmobeauty

Användarbilder

Betyg & kommentarer

2.7

Baserat på 20 betyg
7
3
1
7
2
Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 4 månader sedan

  Bra!

  För mig som har en väldigt problem med min hy och det är inte ofta foundations funkar bra på min hy, så tyckte jag denna var väldigt bra!
  2 gillar
 • Mest hjälpsamma negativa
  för 5 månader sedan

  Meh

  Beställde nyans 01, och den var förvånansvärt mörk. Nu är jag blek, men jag brukar utan problem kunna använda den ljusaste nyansen av de flesta märken typ från Loreal, och 'Pure Light' borde verkligen vara ljusare, speciellt om den ska kunna användas som highlighter/concealer. Jag gillade generellt sett konsistensen, den var mjukgörande och kändes mer som en kräm än som en foundation, vilket jag tror kan vara bra för vissa hudtyper, däremot var det inte jättebra för mig. Eftersom den också är så 'blöt', torkar den också till en mörkare nyans, inte drastiskt mörkare men tillräckligt för att det ska vara en nyansskillnad.

  Den är vattenbaserad och testades med vattenbaserad primer, men den delade sig fortfarande, även på de bitar där det användes puder för att hålla den i schack.

  Blandad med en BB-cream i ljusare nyans, samt lagd som ett tunt lager istället för som en tjockare foundation, var den helt okej, men förlorar då lite av det som är charmen med en foundation jämfört med t.ex. en BB-cream eller CC-cream.

  På bilden nedan ser ni Moist Foundation 01, Pure Light till vänster och Loreal Fresh Wear Foundation 15, Porcelain till höger för att ge en idé om vilken nyans som kan fungera för mig. Bilden är tagen i inomhus ljus, med varm ton.

  Den andra bilden är en bild hämtad från deras hemsida, cosmobeauty.no och jag skulle säga att den är missvisande gällande nyans/färg.

  Över lag så skulle jag säga att det finns bättre foundation för priset, även om priset bara är en hundring, däremot så kan det vara svårt att hitta en likvärdig vattenbaserad foundation för det givna priset (89 kr), men skulle rekommendera att spendera några kronor extra och köpa en annan. #tävling
  8 gillar
 • för 1 vecka sedan

  Fruktansvärd doft

  Funkar bra om man har torr hud men doften är fruktansvärd. Den stinker typ gammal tant :(
  Gilla
 • för 2 månader sedan

  Utgången

  Lukta gamla o när jag kolla datum för de hade glömt ta bort etiketten då gick de ut 2017 tillverkad 2013..
  1 gillar
  • Lyko Kundtjänst
   för 2 månader sedan
   Hej Victoria. CosmoBeauty har sålt hela sitt restlager till oss eftersom de just nu håller på att uppdatera sin produktlinje gällande både innehåll och design. Det ser dock onekligen ut som om de skickat felaktiga produkter till oss... inget skall vara utgånget. Registrera en reklamation genom att gå till Mina Sidor / Orderhistorik och klicka på aktuell order. Klicka på Reklamera och fyll i antal på produkten det gäller samt skriv en kommentar om vad som är fel. På så viss får vi möjlighet att kika vidare på detta ärende samt ersätta dig för de felaktiga produkterna (och i vår tur reklamera till CosmoBeauty). 😊👍 Tveka inte att höra av dig till kundtjänst om du har några frågor eller om du behöver hjälp.
   Gilla
 • för 2 månader sedan

  Cosmobeauty moist foundation 2

  This foundation suits surprisingly perfect for my mature dry skin. Absolutely amasing silky texture. The only what I don’t like is smell.
  Gilla
 • för 2 månader sedan

  Bra produkt till lågt pris

  Blev överraskad att denna foundation passade bra och fick ett jämnt resultat på huden. Glatt överraskad med tanke på priset.
  Gilla
 • för 2 månader sedan

  Kort datum

  Hur kommer det sig att det är kort datum på dessa?
  Gilla
  • Lyko Kundtjänst
   för 2 månader sedan
   Hej Elin. CosmoBeauty har sålt hela sitt restlager till oss eftersom de just nu håller på att uppdatera hela sin produktlinje gällande både innehåll och design.
   Gilla

Cosmobeauty
Moist Foundation 0 3

20 Betyg
89:-Rek. pris 450:-80
Fri frakt, kan skickas omgående

Fler nyanser

Lyko
Face Primer30 ml
59:-Ord. pris 79:-
Beskrivning
Ingredienser
Moist Foundation är en krämig, närande och beskyddande foundation som förbättrar hudens utstrålning. Moist Foundation är särskilt lämpad för en uttorkad, torr eller kombinerations hud, men på grund av sin unika förmåga att anpassa täckningsgraden, kan den användas av vilken hudtyp som helst.

Använd fingrarna för att få ett naturligt och jämnt resultat. För en kombinerad eller fet hudtyp rekommenderar vi att du använder en foundationborste för applicering och efterbehandling med Silk Foundation eller Press Foundation för ett jämnt och glödande resultat. Använd också Press Foundation som ett "setting powder" för att hålla t-zonen matt hela dagen.

Moist Foundation nr 1 och nr 2 kan användas som concealer och highlighter. All Moist Foundation kan också användas till contouring.

Observera att det är kort datum på dessa produkter. Bör användas inom ca 6 månader.

Köps ofta tillsammans

148:-
187:-

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019