Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Costume National Cyber Garden EdT 100ml

Bli först med att betygsätta produkten
Artikeln har utgått och går inte längre att köpa

Framtidens trädgård stod för inspirationen när parfymören Antoine Lie skapade Cyber Garden tillsammans Costume Nationals grundare Ennio Capasa.Tanken var att förändra vårt sätt att tänka kring dofter och deras struktur. Fräschören i Cyber Garden kommer inte från citrus och klassiska gröna noter, utan från syntetiska komponenter som eter och vinyl i kombination med oväntade delikatesser hämtade ur visionen om framtidens trädgård.

I denna avantgardistiska herrdoft fångar Lie och Capasa sin gemensamma fantasi om hur en trädgård skulle kunna se ut om 100 år: ett futuristiskt tankeexperiment där gröna växter och molekyler – vetenskap och natur – umgås i perfekt harmoni.

Cyber Garden öppnar med energi från grön eter, rosa pepparkorn, bergamott och grapefrukt. I hjärtat frigörs kraften i vinyl tillsammans med geranium, saffran och violblad. I basen återfinns noter som vetiver, patchouli, söt myrra och labdanum, varmt omfamnade av förförisk “hybridmossa”.

Resultatet är en kraftfull, balanserad doft med en helt ny typ av fräschör. Cyber Garden är oväntat frisk med en tydligt kryddig struktur. Den syntetiska energin är till en början starkt framträdande, men rundas senare av med varm, mjuk mossa. På huden förvandlas Cyber Garden till en sensuell, vibrerande eau de toilette med intergritet och distinkt attityd.

Toppnoter:
Grön eter, rosa pepparkorn, bergamott, grapefrukt.

Hjärtnoter:
Vinyl, violblad, geranium, saffran.

Basnoter:
Hybridmossa, vetiver, patchouli, söt myrra, labdanum.

100ml

  • Kategori:Parfym
  • Artikelnummer:
    1509-124-0100
CoSTUME NATIONAL

Betyg & kommentarer

Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder

Bli först med att ge din åsikt om produkten

Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?
40 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2018