Cover FX

Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?

Betyg & kommentarer

4

Baserat på 1 betyg
0
0
0
1
0
Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
 • för 16 månader sedan

  Många användningsområden

  Var otroligt entusiastisk vid inköp eftersom det är en så bra idé med droppar som både kan göra en ansiktskräm till en bb creme/foundation och anpassa en foundation till annan nyans eller mer täckning. Dess värre blandar den sig inte så bra med flera av mina ansiktskrämer utan verkar dela sig lite när man blandar den i ganska feta krämer. Vet inte om det är en slump men jag tycker det verkar som att dropparna blandar sämre ju fetare krämen är. Jag har testat att blanda dem i min silikonbaserade primer och det fungerade mycket bättre. Är fortsatt nöjd med mitt inköp eftersom det är en produkt med så många olika användningsområden.
  1 gillar
 • för 25 månader sedan

  Färg

  Vilken är ljusast med gul underton?
  2 gillar
  • Frisör på Lyko
   för 20 månader sedan
   Hej Fanny! Nej tyvärr så har den utgått ur vårat sortiment.
   Gilla

Cover FX
Custom Cover Drops P20

1 Betyg
475:-

Fler nyanser

Beskrivning
Ingredienser
Custom Cover DroCustom Cover Drops är droppar med koncentrerat pigment som tillåter dig att skräddarsy din egen foundation med hjälp av någon av dina favoritprodukter och även kunna kontrollera täckningsgraden.

Custom Cover Drops kan blandas med vilken flytande formula som helst: fuktgivande krämer, serum, oljor, primers, foundations och färgade dagkrämer. Dessa revolutionerande droppar innehåller “Flash Fusion Technology™ formula”, så fort du tar en droppe dunstar formulan bort och kvar blir bara rent pigment, vilket gör att du obehindrat kan blanda till din favoritprodukt i din handflata.

Pigmenten är belagda med Lecithin, vilket biokemiskt liknar vår hud, för att försäkra att det skall bli en perfekt blandning och underlätta så att det blir en jämn applicering.vv Det är så enkelt! Ta bara lite av din vanliga hudvårdsprodukt i handflatan, DROPPA i Custom Cover Drops, MIXA ihop produkterna med dina fingertoppar och SKAPA din egna perfekta foundation med lagom (för dig) täckning, allt från lätt till full täckning!

Med Custom Cover Drops, är du enbart några droppar ifrån den perfekta täckningen!

15ml

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019