1 användarbild

Användarbilder

Betyg & kommentarer

4.2

Baserat på 4 betyg
0
0
1
1
2
Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg
 • för 4 månader sedan

  Läcker

  Gillar rengöringen i sig, känns inte för fet och får bort det mesta sminket.
  Däremot så läcker flaskan. Även om ”spärren” sitter på så droppar det ut produkt ur pumpen. Vilket gör att den tar slut betydligt snabbare än vad det skulle kunnat göra.
  1 gillar
 • för 7 månader sedan

  En otroligt bra cleansing oil

  Jag kan inte klara mig utan denna, den tar verkligen bort allt smink (har dock aldrig testat runt ögonen eftersom jag har väldigt känsliga ögon). det bara smälter bort på några sekunder, och efter att jag sköljt ansiktet med ljummet vatten är all produkt borta utan att lämna huden varken kletig, oljig eller stram och torr. den är relativt dryg, använde 2-3 pumpar per dag och den varade ändå i lite över två månader. Perfekt för den som vill ha ett enkelt första steg i sin rengöringsrutin! #tävling
  Gilla
 • för 12 månader sedan

  Ett måste i min rutin!

  Var först skeptisk till rengöringsoljor - tills jag förstod innebörden. För mig som har kombinerad hy funkar denna utmärkt som double cleanser. Den tvättar rent och får med sminket utan att man känner sig torr och stram efteråt. Har en tendens att bli fet i t-zonen, men får också torra fnasiga partier. Denna har gett mig en helt ny balans i huden! För första gången känns huden återfuktad och lugn.

  Använder en rengöringsgel eller mousse efter denna, för att rengöra på djupet om jag har mer smink på mig, eller så sveper jag först med en bomullsrondell indränkt i micellärt vatten och sedan denna!
  Gilla

Cremorlab
Crermorlab T.E.N. Cremor Refreshing Cleansing Gel Oil 150 ml

4 Betyg
379:-
Fri frakt, kan skickas omgående
Beskrivning
Ingredienser
En bästsäljande rengöringsolja inom K-beauty i en unik gelform som skonsamt men effektivt löser upp makeup och orenheter och sköljs bort helt utan att lämna några spår efter sig.

T.E.N. Cremor Cleansing Gel Oil består av Cremorlabs patenterade T.E.N. termalvatten som tillsammans med jättenattljusolja, sheasmör, mandelolja, squalane och moringaolja smidigt löser upp smink och oljebaserad smuts, samtidigt som huden mjukgörs och återfuktas. Jättenattljusolja verkar även lugnande och antiinflammatoriskt, medans sheasmör, moringaolja och squalane mjukgör och är rika på antioxidanter och essentiella fettsyror.

Oljebaserad rengöring är ett måste i den koreanska hudvårdsrutinen för att huden ska bli ren på djupet och på så sätt förebygga tilltäppta porer och orenheter som kan skapa inflammation och utslag. När huden är noggrant rengjord så tas även efterföljande hudvårdsprodukter upp bättre av huden och kan på så vis verka mer effektivt. Inget löser upp fettbaserade orenheter så effektivt som olja, samtidigt som det inte torkar ut din hud eller påverkar dess naturliga pH-värde.

Vid regelbunden använding av T.E.N. Cremor Cleansing Gel Oil blir din hud klarare och får en ökad lyster.

Ta en 1-2 pumptryck direkt på torr hud och massera varsamt för att lösa upp smink och orenheter. Tillsätt sen lite vatten för emulgering och sköljs sen av noggrant med ljummet vatten. Följ upp med vattenbaserad rengöring. Används en gång om dagen.

Tips! Har du problem med finnar/tilltäppta porer så kan du först torka av sminket med micellärt vatten/rengörings wipes och sen massera huden med rengöringsoljan lite längre tid, ca 1-2 minuter, för en djupare rengöring.

150ml

Köps ofta tillsammans

448:-
857:-

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020
lek loss med 55.OOO skönhetsprodukter