1 användarbild
Dafni

Användarbilder

Betyg & kommentarer

3.2

Baserat på 31 betyg
7
6
4
3
11
Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
 • Mest hjälpsamma positiva
  Medarbetare på Lyko
  för 12 månader sedan

  Smidig och skonsam

  Gillade denna från dag 1. På bild ser ni hur jag använt den på ena sidan av kundens hår, andra sidan är hennes naturliga fall. Krävdes inte mer än ett-två drag per passé om man använder den på korrekt sätt. Håret blir platt utan att tappa volym, och håret tar inte lika mycket skada som av en plattång!
  Glöm inte att använda ett bra värmeskydd innan, gärna med värmeminne och lite stadga, avsluta med lätthårspray och fuktskydd.
  TIPS: Dra borsten väldigt sakta ner för passén, och håll i topparna av håret med handen samtidigt så passén sträcks ut.
  3 gillar
  • Frisör på Lyko
   för 12 månader sedan
   Ett starkt bevis på hur bra den funkar! Bra recension Clara!
   Gilla
 • för 5 månader sedan

  Skägg

  Jag kan förstå att folk med långt hår lovsjunger denba. Dock undrar jag hur bra den funkar på skägg för oss män som har flygig och spretig ansiktsbehåring
  1 gillar
  • Frisör på Lyko
   för 5 månader sedan
   Hej Joakim! Tyvärr så har vi ingen information om detta men den bör kunna hjälpa lite men har man väldigt små krusigt skägg så kan nog många strån slinka igenom borsten utan att bli rakt.
   Gilla
 • för 9 månader sedan

  Funkar inte

  Så besviken. Funkar inte alls. Köp plattång istället.
  Gilla
 • för 11 månader sedan

  Locka håret

  Hej, går det att locka håret lite lätt med denna samtidigt som man borstar, tex skapa en våg i luggen eller att rulla ut eller in topparna i längderna? Detta går ju lätt med en vanlig plattång men då klämmer man ju fast håret. Och sen undrar jag om det följer med en sån där värmebeståndig handske som det gör med vissa plattänger? Om inte Kanske ni säljer sånna?
  Gilla
  • Lyko Kundtjänst
   för 11 månader sedan
   Hej Sabine. Ja, denna kan du "våga till" håret med, dock blir det inte lika definierat som med en lock- eller plattång. Resultatet blir alltså mer naturligt.

   Nej, det ingår ingen värmeskyddshandske till denna borste. Men om du klickar på länken nedan så kommer du till en separat vi säljer. /Josefine, kundtjänst

   https://www.lyko.se/cera/varmeskyddshanske
   Gilla
 • för 22 månader sedan

  Besviken

  Jag har naturligt vågigt/lockigt hår och trodde att denna borste skulle fungera bra MEN nej! Det är i stort sett omöjligt att få ändarna att bli snygga eftersom man då inte kan hålla i håret för att "trycka" det mot borsten (stor risk att man bränner sig också).
  Såååå besviken - INTE värt pengarna!
  Gilla
 • Medarbetare på Lyko
  för 26 månader sedan

  Superbra!

  Älskar denna borste då volymen bibehålls i håret, och det blir inte bara platt och tungt som av en plattång. Mitt hår blir mycket glansigare och ser friskare ut när jag använt denna. Älskar den!
  Gilla

Dafni
Hair Straightening Ceramic Brush

31 Betyg
995:-Rek. pris 1595:-35
Fri frakt, kan skickas omgående

DAFNI är världens första och enda plattningsborste med tredimensionell keramisk yta. Den innovativa plattningsborsten DAFNI är patentskyddad över hela världen!

Borsten konstruerades och utvecklades av två elingenjörer, far och dotter, efter grundlig faktasökning 
om hårets inre struktur och egenskaper. DAFNI utvecklades med stor omsorg, från den allmänna idén till de minsta detaljerna. DAFNI är konstruerad för att ge användaren en ny och annorlunda 
plattningsupplevelse: den erbjuder en enkel och intuitiv metod för att "kommunicera" med håret och 
göra det vackert rakt på nolltid. Allt du behöver göra är att borsta det.

DAFNI-borsten har en tredimensionell yta av ett keramiskt material av högsta kvalitet och skonsamma 
elastiska borst som ger behandling ända från hårbotten. Yttre värmeisolerande plaststrån skyddar 
användaren och drar håret rakt. Det högkvalitativa plasthöljet har ett ergonomiskt handtag, inbyggd 
elsladd och en lätthanterlig på/av-knapp. Under ytan finns ett avancerat uppvärmningssystem som stöds 
av smart programvara. Tack vare tio gånger högre effekt än ett vanligt plattningsverktyg håller DAFNI 
konstant den optimala temperaturen 185 ˚C under borstningen. 

Borsthuvudet
Keramiska värmeknoppar - Den lila delen är en keramisk yta som värms upp till 185 ˚C. När håret löper genom vindlingarna mellan knopparna värms det upp och kan formas efter behag. Det unika helgjutna keramiska borsthuvudet är den första och ursprungliga tredimensionella ytan konstruerad för att platta och styla breda hårlängder med varje borsttag. DAFNI:s patentskyddade hårbehandlande yta är det effektivaste och säkraste sättet att snabbt få ett utmärkt resultat.

På varje värmeknopp finns ett elastiskt värmeisolerande strå. Värmeisoleringen gör det säkert att låta stråna komma i kontakt med hårbotten, börja borsta från roten och få en effektiv plattning av hela hårlängderna. Eftersom stråna är elastiska känns de behagliga och ger en naturlig borstningsrörelse hela vägen från hårbotten.

De yttre plaststråna omger de keramiska värmeknopparna, skyddar hårbotten och det keramiska borsthuvudet och skapar lagom friktion mot det uppvärmda håret för att ge ett så bra resultat som möjligt.

DAFNI:s hölje är tillverkat av högkvalitativa material som är hållbara, har rätt böjlighet och klarar uppvärmning. Tester har visat att borstens kompromisslösa design med ett ergonomiskt handtag gör den mycket lättare att hantera än vanliga plattningsverktyg, och handleden kan hållas avslappnad under hela stylingen.

 • På/av-knappen sitter på borstens framsida. Klicka en gång för att slå på borsten och en gång till för att slå av den.
 • När borsten har slagits på lyser knappen rött men slår över till grönt inom en minut, vilket betyder att borsten är klar att använda.
 • Elsladden är 2,2 meter lång och har en hållbar och flexibel anslutning till borsten som tillåter en naturlig borstningsrörelse.

DAFNI har en smart och effektiv mekanism med en perfekt anpassad elektrisk krets och en unik programvara. Håret får samma effektiva behandling från rötterna till topparna genom att programvaran reglerar värmeelementet så att borstens keramiska knoppar håller en optimal och enhetlig temperatur under hela borstningen. Kretsen har även en funktion för automatisk testning. Om något fel mot förmodan skulle uppstå ser användaren det genom att ljuset ändras från fast grönt till blinkande rött och 
grönt.

Av säkerhets- och miljöskäl stänger programvaran automatiskt av DAFNI när den har varit påslagen i 15 minuter. Vi rekommenderar ändå att DAFNI slås av och att kontakten dras ur efter användning.

I alla länder där DAFNI säljs uppfyller den såväl alla obligatoriska krav som de striktaste funktions- och miljöstandarderna. Några exempel på certifieringar av DAFNI-borsten är CE, ETL, CB, SAA och RohS.

DAFNI-borsten ger resultat som återspeglar dess kompromisslösa kvalitet och det gedigna utvecklingsarbete som ligger bakom den.

 • Kategori:Plattång
 • Artikelnummer:
  1860-100-0000

Köps ofta tillsammans

1570:-
1333:-

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019