Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Dafni Hair Straightening Ceramic Brush

29 Betyg
1595:-
Fri frakt, kan skickas omgående

DAFNI är världens första och enda plattningsborste med tredimensionell keramisk yta. Den innovativa plattningsborsten DAFNI är patentskyddad över hela världen!

Borsten konstruerades och utvecklades av två elingenjörer, far och dotter, efter grundlig faktasökning 
om hårets inre struktur och egenskaper. DAFNI utvecklades med stor omsorg, från den allmänna idén till de minsta detaljerna. DAFNI är konstruerad för att ge användaren en ny och annorlunda 
plattningsupplevelse: den erbjuder en enkel och intuitiv metod för att "kommunicera" med håret och 
göra det vackert rakt på nolltid. Allt du behöver göra är att borsta det.

DAFNI-borsten har en tredimensionell yta av ett keramiskt material av högsta kvalitet och skonsamma 
elastiska borst som ger behandling ända från hårbotten. Yttre värmeisolerande plaststrån skyddar 
användaren och drar håret rakt. Det högkvalitativa plasthöljet har ett ergonomiskt handtag, inbyggd 
elsladd och en lätthanterlig på/av-knapp. Under ytan finns ett avancerat uppvärmningssystem som stöds 
av smart programvara. Tack vare tio gånger högre effekt än ett vanligt plattningsverktyg håller DAFNI 
konstant den optimala temperaturen 185 ˚C under borstningen. 

Borsthuvudet
Keramiska värmeknoppar - Den lila delen är en keramisk yta som värms upp till 185 ˚C. När håret löper genom vindlingarna mellan knopparna värms det upp och kan formas efter behag. Det unika helgjutna keramiska borsthuvudet är den första och ursprungliga tredimensionella ytan konstruerad för att platta och styla breda hårlängder med varje borsttag. DAFNI:s patentskyddade hårbehandlande yta är det effektivaste och säkraste sättet att snabbt få ett utmärkt resultat.

På varje värmeknopp finns ett elastiskt värmeisolerande strå. Värmeisoleringen gör det säkert att låta stråna komma i kontakt med hårbotten, börja borsta från roten och få en effektiv plattning av hela hårlängderna. Eftersom stråna är elastiska känns de behagliga och ger en naturlig borstningsrörelse hela vägen från hårbotten.

De yttre plaststråna omger de keramiska värmeknopparna, skyddar hårbotten och det keramiska borsthuvudet och skapar lagom friktion mot det uppvärmda håret för att ge ett så bra resultat som möjligt.

DAFNI:s hölje är tillverkat av högkvalitativa material som är hållbara, har rätt böjlighet och klarar uppvärmning. Tester har visat att borstens kompromisslösa design med ett ergonomiskt handtag gör den mycket lättare att hantera än vanliga plattningsverktyg, och handleden kan hållas avslappnad under hela stylingen.

 • På/av-knappen sitter på borstens framsida. Klicka en gång för att slå på borsten och en gång till för att slå av den.
 • När borsten har slagits på lyser knappen rött men slår över till grönt inom en minut, vilket betyder att borsten är klar att använda.
 • Elsladden är 2,2 meter lång och har en hållbar och flexibel anslutning till borsten som tillåter en naturlig borstningsrörelse.

DAFNI har en smart och effektiv mekanism med en perfekt anpassad elektrisk krets och en unik programvara. Håret får samma effektiva behandling från rötterna till topparna genom att programvaran reglerar värmeelementet så att borstens keramiska knoppar håller en optimal och enhetlig temperatur under hela borstningen. Kretsen har även en funktion för automatisk testning. Om något fel mot förmodan skulle uppstå ser användaren det genom att ljuset ändras från fast grönt till blinkande rött och 
grönt.

Av säkerhets- och miljöskäl stänger programvaran automatiskt av DAFNI när den har varit påslagen i 15 minuter. Vi rekommenderar ändå att DAFNI slås av och att kontakten dras ur efter användning.

I alla länder där DAFNI säljs uppfyller den såväl alla obligatoriska krav som de striktaste funktions- och miljöstandarderna. Några exempel på certifieringar av DAFNI-borsten är CE, ETL, CB, SAA och RohS.

DAFNI-borsten ger resultat som återspeglar dess kompromisslösa kvalitet och det gedigna utvecklingsarbete som ligger bakom den.

 • Kategori:Plattång
 • Artikelnummer:
  1860-100-0000

Betyg & kommentarer

Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
 • för 7 månader sedan

  Besviken

  Jag har naturligt vågigt/lockigt hår och trodde att denna borste skulle fungera bra MEN nej! Det är i stort sett omöjligt att få ändarna att bli snygga eftersom man då inte kan hålla i håret för att "trycka" det mot borsten (stor risk att man bränner sig också).
  Såååå besviken - INTE värt pengarna!
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • Medarbetare på Lyko -
  för 11 månader sedan

  Superbra!

  Älskar denna borste då volymen bibehålls i håret, och det blir inte bara platt och tungt som av en plattång. Mitt hår blir mycket glansigare och ser friskare ut när jag använt denna. Älskar den!
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 13 månader sedan

  Dafni värmeborste

  Hur rengör man Dafni värmeborste ?
  gillar
  • magnus
   Lyko Kundtjänst -
   för 12 månader sedan
   Hej! Ett tips är att rengöra Dafni borsten med baby wipes som man rullar och sedan drar längs plopparna när borsten är varm.
   gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 13 månader sedan

  Nja...

  Funkade sådär tyckte jag. Håret blir bara rakt och inte platt. Alltså håret blir rakt men fortfarande "fluffigt" så om du vill ha platt hår så är det tyvärr bara plattång som gäller. Smart funktion med piggarna dock. Och den blir varm väldigt snabbt. MEN OBS VARNING piggarna blir väldigt varma och eftersom det är en borste så vill man gärna dra den genom håret med en "vanlig" borströrelse. Mitt öra fastande i piggarna och jag brände mig som (%&/€%(/. Så var försiktiga...
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 13 månader sedan

  Blött hår

  Kan man använda den även på blött hår eller måste det torkas först?
  gillar
  • amanda
   Lyko Kundtjänst -
   för 13 månader sedan
   Hej Jessica. Denna produkt skall endast användas i mycket torrt hår.
   gillar
  för att lämna en kommentar

Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?
40 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2018