1 användarbild

Användarbilder

Betyg & kommentarer

3.9

Baserat på 8 betyg
1
0
2
1
4
Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 17 månader sedan

  Helt enkelt bäst

  Det här är den bästa present jag gett mitt sönderblonderade hår. Jag använder den som en inpackning, och till skillnad från alla andra färginpackningar som gör mitt hår grått efter ett par minuter så kan denna sitta i en halvtimme utan att missfärga. Mitt hår är vitblont/askfärgat (balayage), och blir gulaktigt mellan färgningarna. Denna gör håret så fint silvervitt utan att slå över i grått eller lila. Det bästa är att den kan användas vid balsammetoden då den inte innehåller några silikoner. Resultatet av denna blir lika bra som av ett silverschampo, men med skillnaden att den vårdar håret istället för att torka ut det. Mitt hår är extremt torrt och skadat, men efter varje behandling med denna känns det supermjukt - och detta helt utan silikoner. Burken räcker i några månader för mig och är värd varje krona. Solklar tiopoängare! #lyko
  6 gillar
 • för 3 månader sedan

  Positivt övrrraskad

  Har testat en del silverschampoo som gjort jobbet att ljusa upp och ge gråa toner men detta balsamet skapade rätta nyansen samt att det är skonsamt mot håret. Mindre knutar, luktat gott och håret fick en fin kall ton ! Rekomenderar starkt 👍
  1 gillar
 • för 4 månader sedan

  Borde framgå att det är blåa pigment

  Jag köpte denna i hopp om att kunna underhålla min kalla hårfärg utan silikoner. Men detta balsam lämnade mitt hår i en dassig, grönskiftande ton. Min frisör varnade för att använda blåa pigment på mitt blonda hår då det kan slå över i grönt. Gult + blått = grönt. Hade gett 4 stjärnor om det var lila pigment.
  Gilla
 • för 7 månader sedan

  Fråga

  Kan denna användas som inpackning också?
  1 gillar
  • Frisör på Lyko
   för 7 månader sedan
   Hej Johanna! Det är endast ett balsam men du kan låta den sitta i längre för mer färgintensitet och vård.
   1 gillar

Davines
Alchemic
Conditioner Silver 250 ml

8 Betyg
299:-
Fri frakt, kan skickas omgående
Davines Alchemic Conditioner Silver är ett färgförstärkande balsam särskilt för blonda och vita hår som vill framhäva sin hårfärg och neutralisera gula toner. Det är en konditionerande creme som kompletterar Alchemic Shampoo Silver, då den bibehåller färgens intensitet och glans samt håller håret återfuktat och hälsosamt.

Innehåller 98% nedbrytbara ingredienser varav 95% med naturligt ursprung.

Formulan innehåller destillerade, rena färgpigment som förstärker och bevarar kallt blonda och vita toner samtidigt som de eliminerar tråkigt matta och guldiga toner. Hydroliserat mjölkprotein vårdar håret och motverkar kluvna hårtoppar, medan konditionerande ämnen särskilt för färgat hår skyddar och mjukgör håret samt ger en strålande glans. Tar bort guldiga toner som orsakats av exempelvis solexponering, miljöfaktorer och avfärgning. Har pH-värde 4,8.

Användning: Applicera en liten mängd i fuktigt hår efter schamponering med Alchemic Shampoo Silver. Kamma igenom håret så att balsamet sprids jämnt från rot till topp. Låt balsamet sitta kvar i 5 - 8 minuter, och skölj sedan noggrant.

Volym: 250 ml

Köps ofta tillsammans

388:-
557:-

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019