Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?

Betyg & kommentarer

3.9

Baserat på 8 betyg
1
0
2
1
4
Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 3 månader sedan

  Fantastisk

  Den här produkten är helt amazing. Jag använder den efter att jag har schamponerat håret, låter den sitta i några minuter beroende på hur gult mitt hår känns innan. Till skillnad från tidigare produkter mot gulnat hår så gör denna inte att håret blir torrt. Håret blir superlent, fin nyans och lukten är så god! Tycker också att denna produkt till skillnad från många andra jag testat, inte gör håret för dassigt/grått/blått utan snarare kallt och mer mot ”vita” krispiga blonda toner. Färgen fastnar inte på händer och kakel som jag upplevt att andra produkter som bland annat Maria Nila och Fanola gör. #tävling
  2 gillar
  • för 3 månader sedan
   Har du naturligt blont hår ? Jag har naturligt ofärgat men solblekt hår ...undrar om det biter lika bra på det färgmässigt.Tycker också att Fanola mm ger "grå" nyans och inte det fina "rent vita" resultatet som jag alltid strävat efter.
   1 gillar
 • för 11 månader sedan

  Positivt övrrraskad

  Har testat en del silverschampoo som gjort jobbet att ljusa upp och ge gråa toner men detta balsamet skapade rätta nyansen samt att det är skonsamt mot håret. Mindre knutar, luktat gott och håret fick en fin kall ton ! Rekomenderar starkt 👍
  1 gillar
 • för 12 månader sedan

  Borde framgå att det är blåa pigment

  Jag köpte denna i hopp om att kunna underhålla min kalla hårfärg utan silikoner. Men detta balsam lämnade mitt hår i en dassig, grönskiftande ton. Min frisör varnade för att använda blåa pigment på mitt blonda hår då det kan slå över i grönt. Gult + blått = grönt. Hade gett 4 stjärnor om det var lila pigment.
  Gilla
 • för 15 månader sedan

  Fråga

  Kan denna användas som inpackning också?
  1 gillar
  • Frisör på Lyko
   för 15 månader sedan
   Hej Johanna! Det är endast ett balsam men du kan låta den sitta i längre för mer färgintensitet och vård.
   1 gillar

Davines
Alchemic
Conditioner Silver 250 ml

8 Betyg
319:-
Fri frakt, kan skickas omgående
Beskrivning
Ingredienser
Davines Alchemic Conditioner Silver är ett färgförstärkande balsam särskilt för blonda och vita hår som vill framhäva sin hårfärg och neutralisera gula toner. Det är en konditionerande creme som kompletterar Alchemic Shampoo Silver, då den bibehåller färgens intensitet och glans samt håller håret återfuktat och hälsosamt.

Innehåller 98% nedbrytbara ingredienser varav 95% med naturligt ursprung.

Formulan innehåller destillerade, rena färgpigment som förstärker och bevarar kallt blonda och vita toner samtidigt som de eliminerar tråkigt matta och guldiga toner. Hydroliserat mjölkprotein vårdar håret och motverkar kluvna hårtoppar, medan konditionerande ämnen särskilt för färgat hår skyddar och mjukgör håret samt ger en strålande glans. Tar bort guldiga toner som orsakats av exempelvis solexponering, miljöfaktorer och avfärgning. Har pH-värde 4,8.

Användning: Applicera en liten mängd i fuktigt hår efter schamponering med Alchemic Shampoo Silver. Kamma igenom håret så att balsamet sprids jämnt från rot till topp. Låt balsamet sitta kvar i 5 - 8 minuter, och skölj sedan noggrant.

Volym: 250 ml

Gåva på köpet

Köp två valfria produkter från Davines och få denna gåva på köpet!

Köps ofta tillsammans

634:-
857:-

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020
lek loss med 55.OOO skönhetsprodukter