Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?

Betyg & kommentarer

3.5

Baserat på 2 betyg
0
0
1
1
0
Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 10 månader sedan

  Bra

  Jag har vågigt,långt, blont och torrt hår. Den här gör håret glansigt, tar fram lockarna mer än andra balsam. Doften är inte för söt eller parfymig utan jag upplever den som lite ”blommig” utan att vara ”örtig”. Den doftar gott, men doften sitter kvar även efter att man sköljt ur den. Om du är doftkänslig så kan den här bli ett problem beroende på hur du upplever doften och vad den innehåller. Jag har tur och klarar av den. Jag gillar den, men det känns som den kanske saknar den där extra näringen/fukten jag behöver till mitt hår, det inte känns riktigt så återfuktat och följsamt som jag vill ha det. Testade det när det fortfande var tidig höst och plusgrader och har bara testat travelsize.
  5 gillar
 • för 8 månader sedan

  Glansiga och mjuka vågor

  Efter att ha testat Davines Melu för långt och skadat hår så köpte jag denna då jag inte tyckte Melu-balsamet riktigt drog fram mina naturliga vågor i håret. Jag tänkte att denna skulle kunna blandas ihop med Melu eller ersätta den helt.

  Love Curl hjälper definitivt mer på denna front som den är ämnad för. Jag skulle nog också säga att håret blir t o m mjukare än med Melu? Håret klumpar sig något mer, vilket är viktigt för att få fram vågorna i håret när det torkar. Men tyvärr inte lika bra som t ex Maria Nilas Volume conditioner – som på ett överraskande sätt ger mitt hår otrolig bra klumpningsförmåga?! MN lyckas skapa stora klumpar, medan Love Curl lyckas inte riktigt med det, utan ger mer mindre klumpar/spretigare vågor. Personlig preferens, och jag föredrar stora klumpar.

  Doften på Love Curl är väldigt pertikulär. Jag vet inte riktigt hur jag ska beskriva den. Jag gillar den inte alls. Men precis som Melu, så doftar det lite bättre i håret än i burken och är mild. Så jag överlever. Men den doftar tillräckligt illa för att dra bort en stjärna.

  Jag kan hålla med om att balsamet skulle kunna ha varit en aning mer återfuktande. Misstänker att det är skillnaden mellan MN och Love Curls klumpningsförmåga. Det lila Love-balsamet verkar ha en lite mer B5 i sin formula, så det blir att testa den härnäst.

  I sin helhet tycker jag att det är ett ok balsam för vågigt/lockigt hår. Håret blir otroligt glansigt, mjukt och följesamt. Och jag kan personligen inte få nog av glans! Stort plus att den inte tynger ner som många andra curl-produkter! Men den faller lite kort på doften och att klumpförmågan är inte lika bra som jag hade förväntat mig, trots att jag har tunt hår. Jag kan tänka mig testa och använda Love Curl hair mask som ett balsam för att se om den har bättre klumpförmåga.
  4 gillar
 • för 21 månader sedan

  Davines essential love curlconditioner 250 ml

  Hej!

  Tror ni att ni kommer att få in denna produkt så att det kan bli leverans innan jul?

  /Catarina Sylvan
  Gilla
  • Lyko Kundtjänst
   för 21 månader sedan
   Hej Catarina. Nu har den efterlängtade produkten kommit åter i lager :) / Amanda
   Gilla

Davines
Essential
Love Curl Conditioner 250 ml

2 Betyg
269:-
Fri frakt, kan skickas omgående

Välj storlek

80 ml250 ml
Ett balsam som ger spänst, kontroll och volym. Innehåller mandelextrakt, är rikt på proteiner, vitamin B och E, omättade fetter, magnesium, järn, kalium, koppar och fosfor. Ger håret spänst och volym.

Applicera i handddukstorrt hår efter det att du använt LOVE Shampoo. Låt verka 2-5 minuter, kamma igenom håret och skölj sedan. Avsluta med önskad styling.

Essential Haircare-förpackningarna tillverkas med den minsta möjliga mängd plast som krävs för att skydda innehållet. Förpackningarna tillverkas av plast som är godkända för livsmedel och kan återanvändas för livsmedelsförvaring.

Som en del av projektet LifeGAte Zero Impact, klimatkompenseras CO2-utsläppen från tillverkningen av varje Essential Haircare-produkt genom finansiering av plantering och skydd av skogar i Madagaskar.

Essential Haircare-produkterna tillverkas uteslutande med hjälp av energi från förnyelsebara källor.

250 ml

Finns även i paket

Köps ofta tillsammans

518:-
897:-

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019