Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?

Betyg & kommentarer

4.7

Baserat på 3 betyg
0
0
0
1
2
Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 25 månader sedan

  ÄLSKAR

  Fasen vad detta balsam är underbart. Det är tjockt och får håret att bli såå glansigt och följsamt, ger volym utan att torka ut. Bäst bäst bäst, löp o köp!
  4 gillar
 • för 9 månader sedan

  Ger mjuk och glansigt hår

  Jag mejlade Lyko om produktrekommendationer för långt hår med kluvna toppar. Fick ett par bra rekommendationer, men tyvärr glömde jag specificera att jag dessutom ville ha vegan-vänliga produkter, Hursom så kom jag över Davines Melu! Denna linje var inte rekommenderat men beskrivningen är spot-on på vad jag letar efter!

  Det tillhörande balsamet är tjockt. Och man kan tycka vad man vill om förpackningen. Både praktiskt och opraktiskt på något sätt, men jag ger ändå kudos då jag ofta klagar på hur svårt det är att klämma ut balsam ur klassiska förpackningar.

  Melu har en väldigt tvålig doft som till en början inte alls föll mig för smaken. Jag köpte till Love Curl-balsamet, då jag tyckte inte att Melu drog fram vågorna i mitt hår, och jämfört med Love Curl så föredrar jag tvåldoften i Melu. Men jag kan tillägga att den doftar mycket trevligare i håret än i burken. Doften upplevs som mild i håret.

  Tog mig några användningar innan jag kände att mitt hår vart mjukare och starkare. Jag tycker definitivt att mina kluvna toppar syns mindre när jag använder mig av denna duo.
  Håret blir dessutom väldigt glansigt och följesamt. glansen gör så färgen i håret framhävs på ett extra fint sätt och ser nästintill som efter en dag hos frisören.

  Bortsätt från att mitt naturliga vågiga textur inte riktigt framhävs av denna duo, så tycker jag att den funkar jättebra på just långt, skadat och tunt hår. Håret tyngs varken ner eller känns torrt. Ser och känns bara väldigt hälsosamt och gör det lättare att borsta ur tovor.

  Att produkterna inte får full pott beror lite på doften, men mestadels för att formulan är inte tillräckligt avancerad för att rättfärdiga priset. Det finns märken med mer vårdande egenskaper som är snäppet billigare. Enbart ingrediensmässigt och vad man får, så är Davines ganska överprisade i mitt tycke. Men med det sagt, så kan jag ändå tänka mig köpa igen pga resultatet!
  4 gillar

Davines
Essential
Melu Conditioner 75 ml

3 Betyg
99:-
Fri frakt, kan skickas omgående

Välj storlek

75 ml250 ml
MELU Conditioner är ett balsam som motverkar skador på hårstrået och ger håret glans. Det ger håret styrka samtidigt som det gör håret mjukt och lätt.

MELU Conditioner innehåller linfröextrakt, är rikt på serin och glutaminsyra vilka är de vanligaste förekommande aminosyrorna i keratin som ger näring och reparerar.

Essential Haircare-förpackningarna tillverkas med den minsta möjliga mängd plast som krävs för att skydda innehållet. Förpackningarna tillverkas av plast som är godkända för livsmedel och kan återanvändas för livsmedelsförvaring.

Som en del av projektet LifeGAte Zero Impact, klimatkompenseras CO2-utsläppen från tillverkningen av varje Essential Haircare-produkt genom finansiering av plantering och skydd av skogar i Madagaskar.

Essential Haircare-produkterna tillverkas uteslutande med hjälp av energi från förnyelsebara källor.

75 ml

Finns även i paket

Köps ofta tillsammans

158:-
607:-

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019