Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?

Betyg & kommentarer

Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg
 • för 26 månader sedan

  Hur använda detta serum på tunt, fint hår?

  Hej,
  Jag förstår inte riktigt hur ni menar med att serumet ska användas på (tunt) fint hår?
  Jag har alltså bara väldigt tunna, fina hårstrån numera, den typen av hår som brukar kallas ”skandinavisk”.

  Jag har tyvärr även väldigt tunt hår, som ENDAST beror på att hårstråna faller av med roten pga gener (kvinnligt håravfall av manlig typ på båda mina föräldrars sida; alla kvinnorna har/hade redan vid ca 40 års ålder väldigt lite hår och nästan ingen kan få långt hår, nedanför axlarna), biverkningar av flera olika medfödda och/eller kroniska sjukdomar & mediciner och nu även också pga svår näringsbrist och brist på främst B-och C-vitaminer, trots de bästa kosttillskotten i Sverige sedan jag tvingades operera om min magsäck till en gastric bypass.
  De enda jag inte har brist på är B12 (kronisk, medfödd brist så jag fick injektioner redan innan min första bukoperation) & D-vitamin då den är fettlöslig istället för vatten löslig & lagras i levern.

  Så mitt hår behöver all hjälp det kan få, nu när jag knappt kan äta längre pga svår buksmärta & läkaren har tagit ifrån mig den smärtlindring jag behöver för att överleva (kunna äta, dricka & sova), och som jag har haft sedan 2011, då jag vaknade upp ur narkosen med buksmärtan som aldrig försvann, utan förvärrades för varje år.

  ”Om du har mellangrovt hår applicerar du produkten i handdukstorkat hår efter MINU Conditioner.
  Om du har fint hår applicerar du den direkt efter MINU Shampoo. Fortsätt med önskad styling.”

  Ska jag alltså använda serumet UTAN balsam efter schampot?

  Ska man INTE ha varken inpackning eller balsam efter schampot, om man använder detta serum & har fint hår? Serumet ska väl inte sköljas ur håret utan lämnas kvar?

  Har nu så torrt hår, bleker många, tunna ljusblonda slingor i mörkblont hår, men det brukar aldrig bli torrt & skört.
  Nu är det bara torrt, men så illa att jag använder inpackningar + balsam vid varje tvätt 1-2 ggr/veckan (har torr hårbotten & svettas aldrig).
  1 gillar
  • Kundtjänst på Lyko
   för 26 månader sedan
   Hej Lindha. Det som står i produkttexten är tillverkarens egna ord och rekommendationer. Man kan alltid prova sig fram och se vad som fungerar för just mig. Kom ihåg bara att det kan ta några veckor innan man märker av ett resultat när man börjar med en ny produkt eller rutin.
   Återkom gärna om du vill ha ytterligare tips och idéer kring din hårvård. Tala gärna om vilket resultat du önskar uppnå också. //Maria
   #davines #leavein #hårserum
   Gilla

Davines
Essential
Minu Hair Serum 150 ml

Bli först med att betygsätta produkten
319:-
Fri frakt, kan skickas omgående
MINU Hair serum är ett glansgivande leave-in serum som ger extra lyster och förlänger effekten av en hårfärgning.

Minu Hair serum innehåller extrakt från kaprisblomman och är rik på quercetin, en kraftfull aminosyra med skyddande effekt på hårets struktur samt polyfenoler som skyddar hårfärgen.

Om du har mellangrovt hår applicerar du produkten i handdukstorkat hår efter MINU Conditioner. Om du har fint hår applicerar du den direkt efter MINU Shampoo. Fortsätt med önskad styling.

Essential Haircare-förpackningarna tillverkas med den minsta möjliga mängd plast som krävs för att skydda innehållet. Förpackningarna tillverkas av plast som är godkända för livsmedel och kan återanvändas för livsmedelsförvaring.

Som en del av projektet LifeGAte Zero Impact, klimatkompenseras CO2-utsläppen från tillverkningen av varje Essential Haircare-produkt genom finansiering av plantering och skydd av skogar i Madagaskar.

Essential Haircare-produkterna tillverkas uteslutande med hjälp av energi från förnyelsebara källor.

150 ml

 • Kategori:Leave-In
 • Artikelnummer:
  2131-186-0150

Köps ofta tillsammans

867:-
877:-

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020
lek loss med 55.OOO skönhetsprodukter