Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Davines Essential Momo Conditioner 250ml

4 Betyg
269:-

Välj storlek

75 ml250 ml
MOMO Conditioner är ett fuktgivande balsam som reder ut håret och ger det en mjukhet och en silkeslen känsla.

Innehåller extrakt av gul melon och är rik på vatten, vitaminer och mineralsalter. Ger långvarig återfuktning.

Applicera i handdukstorrt hår efter det att du använt MOMO Shampoo. Låt verka i 5-10 minuter och kamma sedan igenom håret och skölj därefter noggrant. Fortsätt med önskad styling.

Essential Haircare-förpackningarna tillverkas med den minsta möjliga mängd plast som krävs för att skydda innehållet. Förpackningarna tillverkas av plast som är godkända för livsmedel och kan återanvändas för livsmedelsförvaring.

Som en del av projektet LifeGAte Zero Impact, klimatkompenseras CO2-utsläppen från tillverkningen av varje Essential Haircare-produkt genom finansiering av plantering och skydd av skogar i Madagaskar.

Essential Haircare-produkterna tillverkas uteslutande med hjälp av energi från förnyelsebara källor.

250 ml

Betyg & kommentarer

Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder

3.8

Baserat på 4 betyg
0
1
1
0
2
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 9 månader sedan

  Den bästa hittills!

  Provat många schampo och balsam men denna är värd sin vikt i guld. Dryg och fungerar perfekt på tunt och flygigt och torrt hår, utan att tynga ner eller göra håret fett!
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 2 veckor sedan

  Håret blev platt, livlöst och risigt efter en tvätt

  Den här ska vara för torrt och uttorkat hår. Jag har torrt hår och min upplevelse är att den är helt värdelös och dessutom gör håret sämre. Efter att ha tvättat det en gång med schampot och balsamet så blev håret platt, livlöst, risigt och frissigt. Hårbotten kändes dessutom uttorkat och började klia dagen efter. Jag använde massa leave-in conditioner av ett annat märke för att försöka fixa håret,men det gjorde inte mycket skillnad. Anledningen till att jag inte ger den ett i betyg är att när man tvättar håret så känns den bra; schampot verkar rengöra och balsamet reder ut håret och det lukte lika starkt m många av Davines produkter. Men slutresultatet är en katastrof.
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 5 månader sedan

  A mainstay in my haircare routine

  Nourishes my long, breakage-prone hair with extra moisture without weighing it down. Feels like a luxurious hair mask rather than an everyday conditioner. Wonderful smell too. Love! #tävling
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 9 månader sedan

  Höga förväntningar

  Hårinpackningarna är ju så bra!! Så jag var supertaggad på dessa produkter. Å nu har jag använt detta balsam med tillhörande schampoo en månad. Men nä, jag vet inte... håret blir fett efter bara nån dag som jag annars sällan har problem med. Men som balsam är det oki. Reder ut bra och hyffsat drygt. Bättre än sin syster schampoot. Men lite udda doft... inte jordigt och inte sött, som skal från den gula melon den innehåller? Jag har självfall, ganska tjockt torrt hår. Upplever håret flygit efter användning, mindre frizzigt men flygigt. Så ja, lite besviken. #tävling
  gillar
  för att lämna en kommentar

Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?
40 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019