Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?

Betyg & kommentarer

3.2

Baserat på 19 betyg
4
4
2
3
6
Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 22 månader sedan

  Underbar!

  Jag älskar både shampo och conditioner i Nounou-serien! Jag håller med föregående inlägg att de första dagarna blev håret fett men mitt hår vande sig snabbt och efter det känns shampot mer som en näringsrik bomb för mitt hår, vilket det också är. Mjukt, frisk, glänsande och otrassligt. Love it! Mitt hår utsattes för en okunnig frisör som gjorde en kemisk klippning så jag har under det senaste året försökt bygga upp det igen. Denna kombo med inpackning från Minu-serien och "Beautifying potion" från Davines har räddat mitt hår. Dessutm miljömedvetet och utan onödigt skräp.
  What´s not to love?
  2 gillar
 • Mest hjälpsamma negativa
  för 25 månader sedan

  Falsk marknadsföring!

  Inte blev håret mjukare😠. Och drygt nej! Tur man köpte den lilla flaskan. Bortkastade pengar 👎.
  5 gillar
 • för 4 månader sedan

  Helt ok

  Köpte hos min fantastiska frisör. Känns helt ok & doftar gott. Ingen ”wow känsla” men inte dåligt heller. Helt ok helt enkelt. #tävling
  Gilla
 • för 9 månader sedan

  Bra redan efter första tvätt

  Hade väldigt slitet hår efter blekning och färgborttagning. Fick rekommenderat att använda detta schampo av min frisör, och det gjorde verkligen skillnad! Blev mycket mindre tovigt redan efter första tvätt. Hyfsat drygt också så det räcker lite längre vilket är trevligt med tanke på priset.
  Gilla
 • Butik & Salong
  för 17 månader sedan

  Toppen bra schampo!

  Detta schampo är väldigt bra om man är blond och bara vill behålla det ljusa fräscht utan att använda ett silver schampo!
  Det ger även rikligt med fukt till håret!
  Använda även NOUNOU balsam och inpackning för bästa resultat!
  1 gillar

Davines
Essential
Nounou Shampoo 75 ml

19 Betyg
99:-
Fri frakt, kan skickas omgående

Välj storlek

75 ml250 ml
Beskrivning
Ingredienser
Ett närande schampo som stärker hårets struktur. Perfekt för torrt hår eller hår som har skadats av behandlingar såsom slingor, blekning eller annan kemisk behandling.

Produkten innehåller en hög halt av kolhydrater och proteiner vilket ger näring samt en C-vitamin som har en antioxiderande effekt. Den innehåller också tomatextrakt som utvinns ur tomatens fruktkött och har påtagligt stärkande och närande egenskaper. Applicera i vått hår och massera in grundligt, skölj och och upprepa detta om behov finns.

Essential Haircare-förpackningarna tillverkas med den minsta möjliga mängd plast som krävs för att skydda innehållet. Förpackningarna tillverkas av plast som är godkända för livsmedel och kan återanvändas för livsmedelsförvaring.

Som en del av projektet LifeGAte Zero Impact, klimatkompenseras CO2-utsläppen från tillverkningen av varje Essential Haircare-produkt genom finansiering av plantering och skydd av skogar i Madagaskar.

Essential Haircare-produkterna tillverkas uteslutande med hjälp av energi från förnyelsebara källor.

75 ml
 • Kategori:Shampoo
 • Artikelnummer:
  2131-107-0075

Finns även i paket

Köps ofta tillsammans

698:-
648:-

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020
lek loss med 55.OOO skönhetsprodukter