Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?

Betyg & kommentarer

4.2

Baserat på 4 betyg
0
0
1
1
2
Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 10 månader sedan

  Inte mindre håravfall som förväntat

  Hade höga förhoppningar då Davines Naturaltech Energizing-linjen var typ en av få hårväxtstimulerande produkter med väldigt många övertygande recensioner på nätet. Samt att de innehöll mentholextrakt som är bevisad att stimulera hårväxt.

  Användning:
  Jag har använt serumet tillsammans med tillhörande schampot i lite mer än 6 månader nu. Serumet användes varje dag den första veckan, sedan användes vid varje hårtvätt (ca 3-4 ggr/vecka) de första månaderna. Varav senare har jag varvat schampot med ett annat varannan tvätt, medan jag i princip använt serumet efter varje tvätt. Serumet har jag applicerats mest vid tinningen och sidorna där jag har väldigt tunt med hår.

  Mål:
  Stimulera hårväxt på sidorna samt motverka håravfall.

  Resultat:
  Har börjat få ny hårväxt runt tinningarna, men på sidorna är det fortfarande väldigt glest med hår. Osäkert att säga att det är tack vare dessa produkter då det är något jag märkt inom de senaste två månaderna och jag brukar alltid få nya babyhår kring sommar. Jag har dessutom på senare tid börjat testa annat, som pepparmintolja och bytt till andra multivitaminer.
  Överlag är jag smått besviken då jag inte sett nån minskning av håravfall under hela användningsperioden. Även under den tid jag använde produkterna ofta var det massa hår kvar i duschen.
  Sedan tycker jag att produkterna haft lite av en uttorkande effekt på håret.

  Håret har känts någorlunda tjockt efter tvätt, men endast temporärt. Har nog mer att göra med massagen och hur håret småtovas av det.

  Jag ger det 3 stjärnor för jag vet att dessa produkter har hjälpt många andra. Samt att de på inget sätt har skadat mitt hår eller hårbotten.

  Notering:
  Sist vill jag påpeka att min version av serumet verkar vara en äldre version då ingredienserna är lite annorlunda från den Lyko säljer.
  2 gillar
 • för 12 månader sedan

  Fungerar jättebra om man är strikt

  Har sen två månader fått rejält håravfall (och fick klippa bort 20 cm av mitt midjelånga hår) och började använda Davines Naturaltech Energizing Shampoo i kombo med Naturaltech
  Energizing Superactive för periodisk håravfall. Direkt efter användandet ser jag direkt att håravfallet minskar drastiskt. Inte längre massa hår i hårborsten eller hår som ligger överallt på golvet, sängkudden eller soffan.
  MEN, det krävs att du följer instruktionen om att använda produkterna varannan dag! Drar du ut på det så kommer håravfallet direkt med samma kraft!
  Jag slarvade med detta och använde kanske var tredje ibland var fjärde dag (brukar inte tvätta håret mer än en gång i veckan annars) och håret blev allt tunnare.
  Men har sen en månad blivit mer strikt och upplever att håravfallet avstannat och ser inte lika mycket hår i avloppssilen längre.
  Annan effekt från produkterna är att håret känns lite tjockare och får mer volym vilket ger intrycket av att man inte är lika tunnhårig. Men det är bara en illusion. För ut i topparna känns det att håravfallet varit verklig.
  Tror dock att det växer ut rätt bra i de gluggar vid hårflikarna och ser inte lika kal ut längre. Inte säker - efter 2 månaders användning eftersom håret är tunnt i topparna.
  Nu hoppas jag att håret växer tillbaka igen samtidigt som produkterna motar tillbaka avfallet.
  Gillar också den kylande/sammandragande effekten serumet ger.
  2 gillar
 • för 17 månader sedan

  Balsam?

  Hej, undrar vilket balsam som bäst passar till detta schampo? Eller är det att bara fritt matcha? Ser att de andra Naturaltech-schampon har ett tillhörande balsam, men inte denna?

  Samt, hör gärna om någon som använder detta schampo, vilket balsam använder ni det tillsammans med?
  Gilla
  • Kundtjänst på Lyko
   för 17 månader sedan
   Hej Isabel!

   Det går bra att kombinera med alla Davines balsam. Välj ett som är anpassar för din hårtyp :)
   Du hittar deras balsam via länken nedan:
   lyko.se/davines/conditioner
   1 gillar
 • för 25 månader sedan

  Davines energising schampoo

  Det är verkligen en hjälte för de som har hårproblem 👍👍👍
  2 gillar

Davines
Naturaltech
Energizing Shampoo 100 ml

4 Betyg
129:-
Fri frakt, kan skickas omgående

Välj storlek

250 ml100 ml
Beskrivning
Ingredienser
Energizing Shampoo är ett schampo för ömtålig hårbotten och hår som har en tendens att falla av. Denna produkt stimulerar hudens mikrocirkulation. Massera försiktigt in produkten i fuktigt hår och låt verka i några minuter innan håret sköljs. För intenisv behandling rekommenderas användning varannan dag i 1 månad. Efter det 2 ggr/vecka i 2 månader för att sedan växla över till Well-Being eller Renewing schampot.

Schampot innehåller ett Hair Energy komplex som består av: Grönt te extrakt och Vitamin B3.

Produkten har också en hög koncentration av flerverkande aktiva ämnen; koffein phytoceuticals har gjorts än mer effektivt genom att tillsätta sirtuiner och betaglukaner. Koffeinet stimulerar cellmetabolismen i hårbotten medan sirtuiner (ett slags proteiner för ökad livslängd) har en effektiv antioxiderande och åldershämmande verkan samtidigt som de stärker och stimulerar hårbotten. Betaglukaner är naturliga polysackarider som även stärker vårt immunförsvar.

Doften kommer från eukalyptus, mint, kanel, ingefära och svartpeppar.

100 ml

 • Kategori:Shampoo
 • Artikelnummer:
  2131-126-0100

Köps ofta tillsammans

208:-
277:-

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020
lek loss med 55.OOO skönhetsprodukter