Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?

Betyg & kommentarer

5

Baserat på 2 betyg
0
0
0
0
2
Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg
 • för 2 månader sedan

  Grym kombo!

  Olja är helt okej men det är All in one milk som är stjärnan! Olja funkar fint i topparna, speciellt i fönat hår. All in one milk är fantastisk i blött hår innan man kammar det. Det blir lättkammat, man tappar mindre hår och det skyddar mot värme vid förning.
  Gilla
 • för 7 månader sedan

  Lifesaver

  Jag använder All in one Milk för att mitt hår blir så statiskt på vintern och står åt alla håll. Med hjälp av denna kan jag ha håret utsläppt igen. Oljan har jag inte haft lika länge och vågar inte betygsätta än
  #tävling
  1 gillar

Davines
Oi All In One Paket

2 Betyg
638:-
Fri frakt, kan skickas omgående

All-in-one-milk är en multi-funktionell leave in spray som passar alla hårtyper. Sprayen är den bästa lösningen då den kombinerar många olika effekter i en enda produkt.

Den ger glans, gör håret mjukt och silkigt, gör håret lätt att reda ut och att kamma i både vått och torrt tillstånd. Produkten tar bort frissighet, har vårdande effekter, återfuktar håret, skyddar mot värmestyling och passar utmärkt vid föning.

Aktiva ingredienser är roucouolja, provitamin B5 och ett funktionellt amino komplex.

Applicera 10-15 spray i tvättat och handdukstorkat hår. Skölj inte ur utan fortsätt med styling. Beroende på hårtyp kan du öka eller minska antalet spraytryck.

135 ml

Oi Oil, en multifunktionell olja som passar alla hårtyper. Formulan ger extra mjukhet och glans till håret, är effektivt utredande och tar bort frissighet. Lämnar inga rester i håret och skyddar hårets struktur utan att tynga ner det. Snabbar på torkningstiden.

Alla OI produkter innehåller Roucouolja som stimulerar hårväxt och har återuppbyggande egenskaper samt stimulerar melaninproduktionen och minskar avsevärt cellskadorna från UV strålar, förebygger åldrande samt bibehåller elasticiteten.

Styling: applicera 2-3 spray i handdukstorkat hår. Fortsätt med torkningen.

Finishing: applicera 2-3 spray i torrt hår på längderna och i topparna. är håret väldigt fint rekommenderas att börja med 1 spray för att sedan öka om behov finns.

135 ml

 • Kategori:Hårolja
 • Artikelnummer:
  2131-900-0270

Köps ofta tillsammans

917:-
1004:20

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020
lek loss med 55.OOO skönhetsprodukter