Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?

Betyg & kommentarer

4.7

Baserat på 33 betyg
0
1
1
4
27
Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 27 månader sedan

  Davines är de bästa!

  Använder denna efter jag tvättat håret, innan jag ska föna håret, samt oljan till topparna. Jag har väldigt långt hår och denna produkt hjälper verkligen till med att skydda från värme och hålla trassel borta. Håret blir som nytt, glansigt, mjukt och lent.

  Jag har testat många olika produkter, tycker att Davines är helt klart de bästa, till och med bättre än vad de flesta frisörer använder. Värt varenda krona. Lyko har även ett riktigt bra sortiment med dessa produkter!
  7 gillar
 • för 3 veckor sedan

  Fantastisk produkt!

  Älskar denna produkt som jag har i blött hår, innan jag kammar/borstar. Den gör verkligen så att håret trasslar sig mindre och det känns som man tampar mindre hår vid utkamning efter tvätt. Extra plus för att den dessutom är värmeskyddande. Luktar väldigt starkt men gott. Kan med fördel kombineras med Davines OI Oil.
  Gilla
 • för 5 månader sedan

  Fantastisk!

  Har tjockt och frissigt hår men efter att sprayat i denna produkt i mitt handdukstorkade hår så blir mitt hår mjukt, glansigt och frissigheten är helt borta. Kan varmt rekommendera denna produkt!
  #tävling
  Gilla
 • för 8 månader sedan

  Värmeskyddet

  Hej! Upp till hur många grader skyddar denna håret vid värmestyling?
  1 gillar
 • för 10 månader sedan

  Bästa

  Märker så väl på mitt hår om jag inte använder denna produkt, det blir inte bra. Milken gör håret mjukt utan att tynga ner. Jag har väldigt fina hårstrån och tycker att jag får volym och stadga med denna produkt. Använder såklart Oi shampoo och conditioner också.
  #tävling
  Gilla
 • för 10 månader sedan

  Davines Oi all in one milk

  Doftar ljuvligt och väldigt smidig att använda, dock inte så dryg, oljan är däremot väldigt dryg. Så otroligt nöjd med dessa produkter
  1 gillar

Davines
Ol
OI All in one Milk 50 ml

33 Betyg
129:-

Välj storlek

50 ml135 ml
Beskrivning
Ingredienser
All-in-one-milk är en multi-funktionell leave in spray som passar alla hårtyper. Sprayen är den bästa lösningen då den kombinerar många olika effekter i en enda produkt.

Den ger glans, gör håret mjukt och silkigt, gör håret lätt att reda ut och att kamma i både vått och torrt tillstånd. Produkten tar bort frissighet, har vårdande effekter, återfuktar håret, skyddar mot värmestyling och passar utmärkt vid föning.

Aktiva ingredienser är roucouolja, provitamin B5 och ett funktionellt amino komplex.

Applicera 10-15 spray i tvättat och handdukstorkat hår. Skölj inte ur utan fortsätt med styling. Beroende på hårtyp kan du öka eller minska antalet spraytryck.

50 ml

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020
lek loss med 55.OOO skönhetsprodukter