8 användarbilder

Användarbilder

Betyg & kommentarer

3.7

Baserat på 6 betyg
0
1
1
3
1
Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 2 månader sedan

  Superschampo!

  Gillar verkligen detta schampo! Jag har axellångt blekt hår, blir lätt fet i hårbotten och torr i längderna. Har löshår med kerastinfästen. Brukar vanligtvis tvätta håret två gånger för att det ska bli rent men en gång räckte för att håret skulle hålla sig rent i en vecka! Luktar fantastiskt gott, är lätt att använda och löddrar lagom. I kombination med inoackning samt balsam blir håret superlent! Priset är något högt men det är verkligen ett kanonschampo! Jag gillar dessutom att toppen på flaskan är en annan färg än balsamet. Det gör att man lätt plockar schampo respektive balsam nät man behöver och inte behöver stå och försöker läsa på förpackningen i duschen. #davroe #lykoinflutester
  4 gillar
 • Mest hjälpsamma negativa
  för 2 månader sedan

  Inget wow-schampoo

  Luktar väldigt gott och är drygt då det är lite tjockare i konsistensen, alltså inte utspätt med en massa vatten som många billigare schampoon är. Så även om den är lite dyr är den nog prisvärd i längden.

  Jag har dock själv inte färgat hår, så jag kan inte avgöra om den förlänger livslängden på ett färgat hår, men håret känns väldigt rent efter att ha använt det. Jag schamponerar alltid två gånger för att få håret helt rent, kan uppleva att håret känns lite torrt eller strävt efter andra schamponeringen av schampoot, men efter balsam försvinner den känslan. Min kille som har axellångt hår testade schampoot och tyckte det trasslade till håret dock, så han gillade det inte alls. Själv tycker jag det är helt okej, inget wow-schampoo men det gör rent håret!

  Förpackningen är snygg och känns lyxig, men personligen tycker jag inte det är så praktiskt med den här typen av lock då det blir lite kladdigt och samlas vatten i locket. Annars är det en snygg förpackning men lite opraktisk.

  #davroe #lykoinflutester
  2 gillar
 • för 2 månader sedan

  Ger lyster och en mer hållbar hårfärg.

  Ger ett rent och glänsande hår. Luktar gott, flaskorna är snygga men dock inte speciellt smidiga att använda sig utav.

  Jag har ett färgat hår som är torrt i längderna, upplever att färgen sitter en aning bättre sen jag började använda det här. Och har även fått fram lite mer lyster i håret. Vilket är väldigt positivt. Mina torra toppar är dock oförändrade. Jag har en hårbotten som är känslig och inte klarar av alla schampon men med detta håller den sig i schakt.

  #LykoInflutester #davroe
  1 gillar
 • för 2 månader sedan

  Helt okej

  För det första så gillar jag förpackningen på dessa produkter, dom är snygga och dessutom greppvänliga. Det andra som jag verkligen tycker om är doften, detta kan vara min favoritdoft jag någonsin känt på hårprodukter!
  Själva schampoot tycker jag gör varken från eller till för mitt hår, jag har ett slingat och rätt så torrt hår och det är inget som jag tycker schampoot hjälper till med att råda bot på. Däremot blir håret ordentligt rent och som sagt så doftar det väldigt gott.
  Ett helt okej schampoo helt enkelt!
  #LykoInflutester #Davroe
  3 gillar
 • för 3 månader sedan

  Färgbevarande Schampo

  Ett krämigt väl löddrande och drygt schampo som luktar så gott.
  Mitt första intryck är bara positivt, hade dock själv valt volym
  schampo då mitt hår är så tunt.

  Detta schampo rengör väl och håret känns mjukt efteråt och
  luktar så gott. Kommer definitivt att fortsätta använda det då
  det är ett bra vardags schampo.

  Så rekommenderar det som ett bra schampo till vardags för
  färgat hår.

  #Lykoinflutester #davroe
  2 gillar

DAVROE
Repair Senses Revitalizing Shampoo 100 ml

6 Betyg
110:-
Fri frakt, kan skickas omgående

Välj storlek

325 ml100 ml
Beskrivning
Ingredienser
Ett milt schampo för vardagen med hibiskus för normalt och färgat hår. Innehåller vårt unika Färg Skyddskomplex; formulerat med rent växtextrakt, inklusive Kakadu Plommon och Olivblad för att hjälpa till att förlänga livslängden av din färg. Protein från Ris och Quinoa assisterar också i att stärka och skydda håret.

100 ml
 • Kategori:Shampoo
 • Artikelnummer:
  2641-100-0100

Finns även i paket

DAVROE
Repair Senses Revitalizing Duo
179:-Rek. pris 220:-

Köps ofta tillsammans

589:-
330:-

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020
lek loss med 55.OOO skönhetsprodukter