Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Decleor Prolagene Lift & Brighten Peeling Gel

Bli först med att betygsätta produkten
Artikeln har utgått och går inte längre att köpa

AHA/syra-peeling för hemmabruk (kornfri). Stimulerar cellförnyelsen och ger energi och lyster till huden. Slätar ut linjer och rynkor och förbättrar hudstrukturen. Motverkar sliten, tråkig hud.Motverkar torr, grov hud, verkar mjukgörande och jobbar mot ärr. Motverkar kvisslor och komedoner. Förebygger och ljusar upp bruna pigmentförändringar. Ger en jämnare och klarare hudton.


Appliceras med en bomullspad över rengjort ansikte och hals, undvik ögonpartiet. Låt verka i5 minuter innan produkten avlägsnas med vatten. Används 1-2 gånger i veckan eller dagligen somen månadskur.

45ml

Prolagene Lift är en anti-age serie för kvinnor över 40 år, baserat på innovativ teknologi i kombination med ikoniska ingredienser som effektivt förbättrar fastheten, ger huden ett ”lyft” samt motverkar rynkor och förtidigt åldrande. Serien bygger på en historisk aktiv ingrediens, L-Proline som boostrar produktionen av bindvävsfibrerna. L-Proline är en ikonisk ingrediens som har använts sedan 1974 i den legendariska GEL PROLAGÈNE och är insperationen till L-Proline-komplexet i serien.
Prolagene Lift är utvecklat för att tilfredställa alla anti-age effekter för kvinnor över 40 år, baserat på innovativ teknologi som effektivt förbättrar fastheten, stramar upp och ger huden ett ”lyft” samt motverker linjer och rynkor.

  • Kategori:Peeling
  • Artikelnummer:
    1089-446-0045
Decleor

Betyg & kommentarer

Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder

Bli först med att ge din åsikt om produkten

Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?
40 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2018