Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Decleor Prolagene Lift & Fill Wrinkle Mask

Bli först med att betygsätta produkten
Artikeln har utgått och går inte längre att köpa

En anti-age mask för lokalt bruk på alla typer av linjer och rynkor. Rynkan fylls ut från insidan och utsidan med omedelbar och långtidsverkande effekt. Reducerar djupa markerande rynkor lokalt i ansiktet som t.ex. kråksparkar, rynkor under ögat och runt munnen. Verkar cirkulationsökande och dränerande. Bygger upp hudbarriären, verkar skyddande, lugnande, fuktighetsgivande och mjukgörande. Härlig lätt doft av lavendel.

Appliceras direkt på rynkan, på rengjord hud, 1-2 gånger per vecka. Låt den sitta på i 10 minuter och massera in överflöd i huden med fingertopparna.

30mlProlagene Lift är en anti-age serie för kvinnor över 40 år, baserat på innovativ teknologi i kombination med ikoniska ingredienser som effektivt förbättrar fastheten, ger huden ett ”lyft” samt motverkar rynkor och förtidigt åldrande. Serien bygger på en historisk aktiv ingrediens, L-Proline som boostrar produktionen av bindvävsfibrerna. L-Proline är en ikonisk ingrediens som har använts sedan 1974 i den legendariska GEL PROLAGÈNE och är insperationen till L-Proline-komplexet i serien.
Prolagene Lift är utvecklat för att tilfredställa alla anti-age effekter för kvinnor över 40 år, baserat på innovativ teknologi som effektivt förbättrar fastheten, stramar upp och ger huden ett ”lyft” samt motverker linjer och rynkor.
  • Kategori:Peeling
  • Artikelnummer:
    1089-447-0030
Decleor

Betyg & kommentarer

Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder

Bli först med att ge din åsikt om produkten

Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?
40 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2018