12 användarbilder

Användarbilder

Betyg & kommentarer

3.2

Baserat på 11 betyg
1
1
6
1
2
Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 2 månader sedan

  Kul grej men dyr!

  #Lykoinflutester #deodoc
  
Jag tyckte att den doftade väldigt gott, den lämnade efter sig en fräsch och bra känsla. Det känns som en kul idé att testa, en deo för underlivet! Dock ett dyrt pris och det är ingenting jag skulle lägga pengar på bara för att testa. Den kanske är jättebra för människor som tränar osv, men för mig som inte gör det så känns det som en ”onödig” produkt, då jag inte riktigt ser när jag ska ha användning för den.
  3 gillar
 • för 2 månader sedan

  Inte min grej

  Nej, vet ni, medan jag kan köpa att man gärna vill ha en parfymerad tvål för intimhygien (även om jag personligen alltid skulle välja en oparfymerad), så är jag faktiskt inte ombord på tanken med en deodorant för snippan. Den här är inte ens särskilt behaglig att använda, som en riktig kalldusch mellan benen. Dessutom lämnar den ett vitt pulver efter sig i trosorna, vilket i ärlighetens namn känns mer ofräscht än att lukta lite lätt av svett.

  De allra flesta gynekologer brukar å det bestämdaste avråda för parfymerade produkter till intimhygien, och även om denna deo för all del luktar gott, så känner jag ändå att ett underliv gott kan få lukta just som som ett underliv, utan en puff av päron och jasmin.

  #Lykoinflutester #deodoc
  1 gillar
 • för 2 månader sedan

  Kommer inte köpa igen.

  Deosprayen känns fräsch och doftar gott! Men samtidigt känns det inte helt bra att använda parfymerat down there.. Så jag skulle ha valt oparfymerat. Speciellt när jag ofta har bebis med mig i badrummet när jag duschat, då vill jag inte använda produkter som kan påverka henne. Tror inte intimområdet mår helt 100 av parfym heller.

  Men jag tycker att den är smidig att applicera och gör att man känner sig fräsch hela dagen. Den får minus för att den är parfymerad. Och dyr.
  #Lykoinflutester #deodoc
  2 gillar
  • för 2 månader sedan
   Jag vill inte heller ha parfymerade intimprodukter! Onödigt och inte bra i längden. De flesta gynekologer avråder dessutom skarpt från det.
   Gilla
 • för 2 månader sedan

  Helt okej!

  Det är första gången jag använder någon form av intimdeo. Visste inte riktigt vad jag skulle vänta mig.

  Plus+
  Den doftar väldigt gott och ger en fräsch känsla som håller i sig. Doften kan kännas mer ibland när man rör på sig.

  Minus -
  Den är lite obehagligt att applicera. Det blir en kall känsla och ett ganska stort "moln" av spray. Den är också ganska så dyr

  Summa:
  Den fräscha doften och känslan håller i sig hela dagen. Men det här är inte en produkt jag skulle använda dagligen. Jag skulle däremot gilla att använda den då och då. Under riktigt varma sommardagar, när man ska ut och dansa eller vid mens. När man vill känna sig extra fräsch!

  Den gör det den ska, men den är lite dyr och inte revolutionerande!
  #LykoInflutester #Deodoc
  Gilla
 • för 2 månader sedan

  Okej

  Idén känns genialisk och doften likaså! Men personligen måste jag säga att produkten känns obehaglig att applicera, i och med sprayfunktionen. Doften är det inget fel på, men med tanke på priset och obehagskänslan kommer jag inte fortsätta med denna produkt (som det ser ut nu). Jag gillar dock förpackningen skarp och tycker Deodoc har de snyggaste intimprodukterna på marknaden! #LykoInflutester #deodoc
  Gilla
  • för 2 månader sedan
   Spraya parfym i underlivet borgar för problem så det är nog ett klokt beslut oavsett skäl därtill! De flesta gynekologer avråder dessutom starkt från att anv s k intimdeodoranter.
   1 gillar
 • för 2 månader sedan

  Dyr men trevlig.

  Jag har använt denna mer än jag trodde, jag gillar doften. Påminner mig lite om päroncider. Lämnar en fräsch känsla som håller i sig hela dagen. Däremot är det en aerosolflaska vilket gör att det känns lite obehagligt kallt när man sprayar produkten. Det går inte heller att använda flaskan upp och ner som hade varit önskvärt för denna typ av deodorant. Hade nog gillat produkten mycket mer om den kom i en pump-sprayflaska som man kan använda upp och ner. Men jag gillar verkligen den fräscha känsla som man får efter att ha använt deodoranten. Så den får en 4 av mig. #Lykoinflutester #deodoc
  Gilla

DeoDoc
Jasmine Pear
Deospray 125 ml

11 Betyg
349:-
Fri frakt, kan skickas omgående
DeoDocs populära deospray finns nu i efterlängtad större förpackning.

125 ml
 • Kategori:Deospray
 • Artikelnummer:
  1643-124-0125

Köps ofta tillsammans

454:-
917:-

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019