15 användarbilder

Användarbilder

Betyg & kommentarer

4.8

Baserat på 10 betyg
0
0
0
2
8
Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 2 månader sedan

  Alla rätt

  Jag älskar att använda denna olja! Gillar att den är parfymfri och får mig ändå att känna mig fräsch. Torkar inte ut och man får en en härlig känsla.

  Väldigt praktiskt och snygg flaska med pump. Ett-två pumptag räcker gott och väl.
  Oljan känns så mjuk och härlig så jag skulle gärna velat ha en duscholja med denna känslan

  Älskar deodocs produkter överlag och denna var inget undantag! Trots de flesta av deras produkter innehåller parfym så är det aldrig något som har irriterat för min del. Jag rekommenderar denna och jag kommer att fortsätta köpa och använda den 🙏🏻

  #lykoinflutester #deodoc
  6 gillar
 • för 1 månad sedan

  Totalt älskar!

  Den här har blivit en av mina favoritprodukter som jag inte kommer att sluta använda. Har alltid haft diverse problem med torrhet i intimområdet och röda prickar vid bikinilinjen och har väldigt känslig hy. Då har den här produkten varit hjälten. Har testat massor av tvålar, oljor och krämer men inget har riktigt fungerat för mig. Köpte DeoDoc’s shaving kit tidigare men upplevde inte den förbättringen som jag ville men sedan jag la till denna oljan i min duschrutin så har jag börjat se resultat. De röda prickarna håller på att försvinna helt, samtidigt som jag inte är lika torr och det kliar inte längre. Gillar även att den är parfymfri, har en smidig pump och en superfin förpackning. Jag håller verkligen med det som står i produktbeskrivningen att den efterlämnar en lätt skyddande hinna som ger en fukt-boost, det stämmer absolut! Kommer aldrig köpa någon annan intimtvätt, denna slår alla andra! #lykoinflutester #deodoc
  4 gillar
 • för 2 månader sedan

  Älskar den!

  Jag har ibland problem med att det kliar där nere och förmodligen beror det på att jag är torr! För med den här oljan har jag nästan glömt att det problemet existerade! Jag vill alltid tvätta mig där för att känna mig fräsch, men man ska ju absolut inte använda tvål, och vatten har ju en viss uttorkande effekt. Oljan är tvärtom otroligt uttorkande och har rätt pH eftersom den är utformad för att användas till intima områden! Perfekt! Oljan har en väldigt flytande formula i handen men känns sådär ”tjock” som en olja ska vara vid appliceringen. 1-2 pump räcker gott och väl, så den dessutom väldigt dryg.

  #lykoinflutester #deodoc
  2 gillar
 • för 2 månader sedan

  Återfuktande

  En härlig olja som återfuktar och tvättar rent.

  Jag har provat några olika intimtvättar men aldrig en olja så det var kul! Trevligt med en olja som verkligen gör att det känns återfuktande. Trevligt att den är gjord på naturliga oljor. Skönt med en doftfri produkt. Lyxigt med glasflaska. Smidigt med pump.

  Gillar den ! Kommer att köpa igen. Och igen! #lykoinflutester #deodoc
  3 gillar
  • för 2 månader sedan
   Får inte bilden att följa med inlägget. Så provar här..
   1 gillar
 • för 2 månader sedan

  Fräsch och mild

  DeoDoc's Intimate Cleansing Oil är jag jättenöjd med. Den tvättar utan att torka ut och irritera.
  Flaskan är i glas med en händig pump på.
  Ett pumptruck med flaskan så får man ut lagom mängd.
  Oljan är helt doft fri vilket jag uppskattar stort. Parfym behövs inte på hela kroppen. Och parfym irriterar ju dessutom ofta.
  Man känner sig ren och fräsch efter användning. Ingen klåda och irritation, och ingen uttorkande känsla.
  Prova den, jag är säker på att du blir nöjd!

  #Lykoinflutester #deodoc #tävling
  4 gillar
 • för 2 månader sedan

  Fantastisk olja!

  Fantastisk olja som både rengör och återfuktar. Jag har använt denna varje gång jag duschat i cirka en månad nu och jag tycker även att den motverkar dålig lukt till viss del vilket är bra. Man känner sig både ren, fräsch och återfuktad efter att ha använt denna. Dessutom så är förpackningen väldigt bra då det är en pump samt att den räcker otroligt länge. Min har inte ens gått åt en fjärdedel trots en hel månads användning!

  #Lykoinflutester #deodoc
  1 gillar

DeoDoc
Fragrance Free
Cleansing Oil Wash 100 ml

10 Betyg
160:65Rek. pris 189:-
Fri frakt, kan skickas omgående
Beskrivning
Ingredienser
DeoDocs läkarteam har utvecklat en mjukgörande tvättolja för extra känslig och irriterad hud samt torra slemhinnor. Innehåller enbart naturliga oljor som rengör varsamt. Berikad med vitamin E som verkar vårdande och återfuktande. Efterlämnar en lätt skyddande hinna som ger skör hud en fukt-boost. Fri från parfym. 

100ml

Köps ofta tillsammans

414:80
417:80

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020
lek loss med 55.OOO skönhetsprodukter