13 användarbilder

Användarbilder

Betyg & kommentarer

4.6

Baserat på 13 betyg
0
1
1
0
11
Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 5 månader sedan

  Himmelsk

  Jag är fast! Denna olja är allt vad man vill ha av en intimprodukt; vårdande, snabbtorkande och snygg! Vanligtvis tycker jag intimoljor inte sugs upp, utan får dig att känna dig kletig och oljig. Men, det enda denna olja lämnar efter sig är en känsla av välbehag! Sen kan jag inte säga för många gånger hur otroligt fina förpackningarna är! Jag menar; har badrumsskåpet någonsin sett snyggare ut?! Bra jobbat #deodoc ! #LykoInflutester
  4 gillar
 • för 4 månader sedan

  Glatt överraskad

  Skönt, lugnande och behagligt. Jag är väldigt känslig och tycker att vissa glidmedel kan svida, så blev glad då denna funkade bra som intimolja. Känns också väldigt dryg.
  Gilla
 • för 5 månader sedan

  Snäll och mjukgörande

  Den här intimoljan håller precis vad den lovar - den känns både lugnande och är utan tvekan mjukgörande. Förpackningen är praktiskt med en pump (ta det lugnt med pumpen - man kommer långt med varje droppe). Den känns helt doftfri (med brasklapp för att det är pollensäsong just nu och mitt luktsinne kanske inte är helt spot on), vilket känns tryggt för den här typen av produkt. Jag skulle absolut kunna tänka mig att köpa den igen.
  #Lykoinflutester #deodoc
  1 gillar
 • för 5 månader sedan

  Så nöjd!

  #Lykoinflutester #deodoc
  Den här oljan kan jag starkt rekommendera! Smart förpackning med pump, sen är oljan väldigt dryg så den räcker bra till hela underlivet. Jag tyckte den fungerade jättebra efter rakning, den lugnade verkligen huden och hjälpte till att motverka så kallade ”rakprickar”. Jag tycker att den håller vad den lovar! Även om den är lite dyr och kanske känns lite ovärt att lägga pengar på en intimolja innan man har testat den, så vill jag ändå rekommendera den. Den fungerar super och som jag skrev så är den väldigt dryg så den kommer hålla länge. Helt klart värd varenda krona!
  3 gillar
 • för 5 månader sedan

  Fungerar inte för mig

  Oljan absorberas snabbt och den känns behaglig vid applicering. Har dock inte märkt någon skillnad nu när jag använt den ett tag, har känsliga/torra slemhinnor efter förlossning och tycker inte att det har blivit bättre.

  Jag hade gärna sett att man kunde använda den efter rakning för att lugna huden och minska risken för röda prickar - vilket den tyvärr bara gör värre för mig..
  Skulle inte köpa den igen, den är lite för dyr och gör inte tillräckligt enligt mig. #Lykoinflutester #deodoc
  1 gillar
 • för 5 månader sedan

  Återfuktande och kladdar ej

  En väldigt bra produkt som sugs in snabbt och lämnar inget kladd. Man känner sig bara återfuktad.

  Jag har använt denna lite vid behov. Jag blir torrare under vissa delar på månaden. Ex vid ägglossning samt precis efter mens. Den är härlig och mjuk att stryka på!
  Förpackningen är snygg och pumpen är väldigt smidig.

  De oljor jag testat innan har varit mycket "tyngre". Den är något dyr, men ganska dryg. Så den räcker länge!

  Rekommenderar den om man vill ha lite extra återfukning!
  #LykoInflutester #Deodoc
  1 gillar

DeoDoc
Fragrance Free
Intimate calming oil 30 ml

13 Betyg
229:-
Beskrivning
Ingredienser
DeoDocs läkarutvecklade intimolja är som en bodylotion - fast för din vulva (inre- yttre blydläppar samt slemhinnor). Vår vulvalotion är speciellt framtagen för att lugna intimområdet och återfukta torra slemhinnor vid lindriga underlivsbesvär. Innehåller noggrant utvalda superoljor som är kända för sina vårdande egenskaper; kamomill-, mandel och kokosolja som absorberas lätt av huden och verkar mjukgörande.

- Lugnande kamomillolja - Motverkar torrhet, klåda och irritation i det yttre intimområdet

30ml

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019