1 användarbild

Användarbilder

Betyg & kommentarer

2.8

Baserat på 55 betyg
12
16
10
7
10
Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 12 månader sedan

  Superduperbra att den finns

  Vet att vissa tycker att det är överdrivet med god-doftande deoprodukter för musen, men varför inte? Allt som luktar gott och fräschar upp är väl härligt, och om jag vore singel skulle jag tycka att den här vore GULD att ha och fräscha upp mig med efter att ha dansat mig svettig på fest i flera timmar och sen ska vara intim med någon.

  Nu är jag inte singel och det är inte många som får tillgång till mina privata områden utanför hemmet men det händer ju - jag var till gynekologen nu på sommaren och hade med intimdeosprayen i handväskan och puffrade på ett par sprut innan jag hoppade upp i gymstolen för att ta cellprov och jag kände mig mycket fräschare då.

  Vet inte hur mycket den gör egentligen men känslan den ger är härlig, och det är det som är det värdefulla i den tänker jag. Jag tycker att det är superduperbra att den finns 😃
  10 gillar
 • Medarbetare på Lyko
  för 1 månad sedan

  Fiffi!

  Perfekt när man känner att man vill fräscha till sig lite inför ett gynbesök, när man känner sig ofräsch pga flytningar eller när man helt enkelt vill att "fiffi" ska lukta gott.
  Snygg och diskret liten spray som passar i handväskan.
  1 gillar
 • för 11 månader sedan

  Kokos..

  Lukta kokos, de gillar inte jag. Man annars bra!
  1 gillar

DeoDoc
Fresh Coconut
Intimdeospray 50 ml

55 Betyg
195:-
Fri frakt, kan skickas omgående
Beskrivning
Ingredienser
DeoDocs läkarutvecklade deospray lämnar en fräsch känsla under dagen och lämpar sig för dagligt bruk. Liten förpackning för att lätt passa in i din handväska. Med mild tropsik doft av Honolulus drömska stränder - Coconut, Vanilla och Caramel. Vegan-friendly.

50ml

Finns även i paket

DeoDoc
Intim Fresh Coconut Paket
229:-Rek. pris 300:-

Köps ofta tillsammans

424:-
531:30

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019