1 användarbild

Användarbilder

Betyg & kommentarer

4.0

Baserat på 29 betyg
3
2
2
6
16
Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 24 månader sedan

  Deo doc intim

  Doftar gott och känns mjuk o skön vid tvätt
  25 gillar
 • Mest hjälpsamma negativa
  för 19 månader sedan

  Deodoc intimtvål

  Vilket lurendrej, totalt värdelöst.
  Nu har man satt en pump på flaskan .... "Oj vad bra tänker man " Men istället så har man halverat innehållet från 200ml till 100 ml för samma pris !!!
  Detta är nog det största bedrägeriet på länge...
  Kommer inte att handla deodoc mera.
  5 gillar
 • för 3 månader sedan

  Glatt överraskad!

  Hade inte så höga förväntningar på denna men blev glatt överraskad! Doftar gott och fiffi mår så bra av den.
  #tävling
  1 gillar
 • för 4 månader sedan

  #tävling LOVE💖💖

  Som synes så älskar Deo Doc, enda tycker synd är raklöddret så liten flaska 😔, annars bara så härliga, doftar fräscht och lyxiga flaskor👍
  #tävling
  2 gillar
 • Medarbetare på Lyko
  för 10 månader sedan

  favorit

  köper om och om, så fräsch doft!
  4 gillar
 • för 17 månader sedan

  VAD

  VAD HÄNDE MED FLASKAN? HALVA INNHEHÅLLET OCH EN JÄKLA PUMP? FÖR SAMMA PRIS SOM INNAN? meddela till deodoc att jag är djupt besviken.
  4 gillar
  • Frisör på Lyko
   för 17 månader sedan
   Hej Ida! Såhär har Deodoc svarat en annan kund som känner lika som dig:
   Vi har fått feedback från många kunder som har bett oss göra en travel-size friendly intimtvål och en intimtvål som har pump. Eftersom vi är ett litet start-up bolag ännu, så har vi inte haft de ekonomiska möjligheterna att skapa två olika produkter som extremt många kunder efterfrågat.

   Därav tänkte vi, Hasti och Hedieh som är grundare, att vi kunde slå "två flugor i en smäll" för att tillgodose våra kunders behov. Men med detta sagt så har denna efterfrågan från våra kunder också inneburit en mycket dyrare förpackningslösning då fler komponenter har tillkommit till flaskan; pump, lock som förhindrar eventuellt läckage, hårdare flaskmaterial etc.

   Vi hoppas att fördelarna av den nya förpackningslösningen ska innebära mer flexibilitet och mer användarvänlighet till er kunder, vilket prishöjningen således återspeglar.
   1 gillar
 • för 18 månader sedan

  Bästa jag provat

  Doftar mkt gott, och har gjort underverk för intimhälsan. Har innan antingen bara accepterat små issues som ”normalt” för att ”de som vet” säger att man inte ska hålla på och tvätta en massa, eller testat typiska apoteksprodukter för intimhygien som inte gjort någon nytta. Sen fick jag denna i lykoboxen för nåt år sen, och har sen dess i princip inga problem alls. Väldigt snällt mot kroppen, samtidigt effektivt mot svett och ”instängdhet” som ju faktiskt lätt blir fallet med tajta jeans osv. Det handlar inte alls om att ta bort/maskera kroppens egna helt normala dofter, utan om att ge kroppen bra förutsättningar. Och så doftar det gott i duschen.
  6 gillar

DeoDoc
Jasmine Pear
Intimtvål 100 ml

29 Betyg
159:-
Fri frakt, kan skickas omgående
DeoDocs läkarutvecklade intimtvål är extra mild och bevarar den naturliga pH-balansen. Lämnar en ren och fräsch känsla och lämpar sig för dagligt bruk. The bonus? Den är väldoftande och silkeslen. Du kommer förstå varför det är love at first try. Utvecklad i samråd med gynekolog. Innehåller mjölksyra för att bevara naturlig intimflora.
 • Dermatologiskt testad.
 • Parabenfri samt allergenfri parfym.
 • Mild och fräsch doft av Green Pear, Bergamot och Jasmine.
 • Tillverkad i Sverige.
 • Travel friendly
100ml

Köps ofta tillsammans

348:-

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019