DeoDoc Honolulu Breeze intimtvål 100ml

44 Betyg
111:30Rek. pris 159:-30
Fri frakt, kan skickas omgående
Beskrivning
Ingredienser
DeoDocs läkarutvecklade intimtvål är väldoftande och lämnar en silkeslen känsla på huden. Den är speciellt framtagen för intimområdet med optimalt pH för att bevara den naturliga pH-balansen samtidigt som den är mild och skonsam. För att garantera säkra produkter av hög kvalité är intimtvålen utvecklad isamråd med en professor inom gynekologi med 40-års klinisk erfarenhet. Baserad på klinisk erfarenhet vet vi att intimtvålar med pH 3,5 ger irritation och klåda då dem är för sura för det yttre vaginala området. I vagina är pH 3,5, men hudområdet i yttre delen av intimområdet har ett pH på 5 (som övriga huden på kroppen). Till skillnad från många av dagens intimtvålar som har alldeles för lågt pH (3,5), har DeoDocs intimtvål pH 5 och är därför lämpad till det yttre vaginala hudområdet.

Målgrupp: Kvinnor som värderar intimhygien högt och som samtidigt eftersöker en säker, rengörande och skonsam intimtvätt medrätt pH för underlivet.

Travel- friendly!

100ml
1 användarbild

Köps ofta tillsammans

Pris för allt
206:30

Köps ofta tillsammans

Pris för allt
249:30

Betyg & kommentarer

Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder

4

Baserat på 44 betyg
4
2
7
8
23
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 13 månader sedan

  Glöm alla andra intimtvålar

  Ok, för att klargöra. Jag har provat det mesta Aco, lactasyd, rfsu osv. Märkte en jätteskillnad när jag bytte till denna. Dofterna är fräscha och både doft och förpackning känns modern och stilren att ha framme! Toppenbetyg :)
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • Mest hjälpsamma negativa
  för 15 månader sedan

  Deodoc intimtvål

  Vilket lurendrej, totalt värdelöst.
  Nu har man satt en pump på flaskan .... "Oj vad bra tänker man " Men istället så har man halverat innehållet från 200ml till 100 ml för samma pris !!!
  Detta är nog det största bedrägeriet på länge...
  Kommer inte att handla deodoc mera.
  gillar
  • deodocswe
   för 15 månader sedan
   Hej Joanna!
   Tack för att du har tagit dig tiden att skicka feedback gällande vår intimtvål. Vi är glada att läsa att du köpt vår intimtvål, men mindre roligt att du reagerat på priset såklart. Hoppas att nedan förklaring utifrån vår situation kan inge förståelse till varför denna prisändring har skett:

   Vi har fått feedback från många kunder som har bett oss göra en travel-size friendly intimtvål och en intimtvål som har pump. Eftersom vi är ett litet start-up bolag ännu, så har vi inte haft de ekonomiska möjligheterna att skapa två olika produkter som extremt många kunder efterfrågat.

   Därav tänkte vi, Hasti och Hedieh som är grundare, att vi kunde slå "två flugor i en smäll" för att tillgodose våra kunders behov. Men med detta sagt så har denna efterfrågan från våra kunder också inneburit en mycket dyrare förpackningslösning då fler komponenter har tillkommit till flaskan; pump, lock som förhindrar eventuellt läckage, hårdare flaskmaterial etc.

   Vi hoppas att fördelarna av den nya förpackningslösningen ska innebära mer flexibilitet och mer användarvänlighet till er kunder, vilket prishöjningen således återspeglar.

   Vi hoppas att ovan förklaring ger dig en bättre inblick i varför prisbilden och dess flaska har ändrats. Hoppas naturligtvis också på att vi får behålla dig som kund även i framtiden.

   Som tack för din värdefulla feedback och för att värdera dig som DeoDoc-kund önskar vi gärna att du mailar oss på hellofreshness@deodoc.com så att vi kan få ge dig en gåva.

   Vänliga hälsningar,
   Hedieh
   Leg läkare och grundare av DeoDoc
   gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 5 dagar sedan

  👌🏻

  Helt klart bästa intimtvålen på marknaden, luktar helt underbart och produkten är dryg så det behövs bara ett pumptryck. Känner mig ren och fräsch hela dagen efter att jag använt denna. Trots det rätt höga priset kommer jag fortsätta att använda deodoc just på grund av deras stilrena förpackning och utförandet av produkten. Full pott!
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 2 veckor sedan

  Besviken !

  Vilket jävla skämt köpte denna då jag älskar den o köpt den samt flera produkter från deodoc tidigare (intimdeo , wipes osv) o sen inser jag att det är 100 ml ist för 200 ml o dessutom för samma pris ?!! Hade jag sett det hade jag inte köpt den igen känner mig väldigt lurad o kommer tyvärr inte att handla produkter feån deodoc mer det här va det löjligaste jag varit med om man halverar innehållet men ändrar inte priset :S
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • Medarbetare på Lyko -
  för 1 månad sedan

  Så härlig!

  Älskar denna intimtvål. Så krämig och man behöver väldigt lite produkt. Torkar ej ut huden och svider inte. Ett måste att ha!
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 1 månad sedan

  Fresh!

  Man känner sig fräsch och ren. Rekommenderas!😍
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • Frisör på Lyko -
  för 1 månad sedan

  Fräsch hela dagen!

  Den är väldigt dryg, ger en mjuk känsla och doftar ljuvligt! Ett stort plus är skonsam för det intima området, man måste ta hand om sin kropp!
  gillar
  för att lämna en kommentar

Användarbilder

40 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019
Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.