Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

DeoDoc Mini Wash Collection 4x35

3 Betyg
299:-
Fri frakt, kan skickas omgående
Beskrivning
Ingredienser
DeoDocs intimate wash collection innehåller DeoDocs bästsäljande intimtvålar i fyra olika utföranden så att du kan upptäcka vilken som är din favorit; Fragrance Free, Violet Cotton, Fresh Coconut eller Jasmine Pear. 

4x35ml
5 användarbilder

Betyg & kommentarer

Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder

4.3

Baserat på 3 betyg
0
0
0
2
1
 • för 6 dagar sedan

  Känner mig fräsch

  Först vill jag bara ge ett extra plus i kanten för de otroligt fina förpackningarna som gärna får stå framme och pryda duschhyllan. Denna produkt är verkligen något jag saknat i duschen då bara vatten inte alltid känns tillräckligt för att känna sig fräsch efter en dusch, dessa är en räddare i nöden. Jag har torr hud i allmänhet och jag känner verkligen inte att jag har blivit torrare på något vis efter att ha använt produkten. Att produkten dessutom har rätt pH-värden gör denna produkt till en fullpoängare. Personligen föredrar jag fresh coconut och den utan lukt, då de andra två inte faller mig i smaken, men det är bara för mig att köpa favoriterna i framtiden. Rekommenderar starkt!

  #Lykoinflutester #deodoc
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 1 vecka sedan

  Jättebra tvålar

  #Lykoinflutester
  #deodoc
  Toppenbra små förpackningar, jättebra att dom har rätt ph, väldigt mjukgörande och återfuktande och man verkligen känner att huden blir mjuk. Anledningen att jag inte ger full pott är att bara två av dofterna föll mig i smaken. Fragrance free och coconut! Dom är toppen. Jag älskar söta dofter så kokos va ju givet då. Men jättebra tvål!
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 1 vecka sedan

  Doftar gott och gör gott!

  Provat olika produkter nu från Deodoc och jag är helt fast. Man känner sig fräsch, återfuktad och mjuk. Detta är Ett så bra paket med goda dofter och vårdande egenskaper. Ofta problem med urinvägsinfektion så att ha rätt pH balans är otroligt viktigt för min del. Violet cotton är min favorit, doftar gott men inte för mycket för att man ska bli rädd att det blir för mycket parfym i underlivet. Smart att de finns i små förpackningar, ska ha med mig en på min nästa utlandsresa. Min sambo tycker också att de är bra och hans favorit är coconut. Härligt att få känna sig fräsch men ändå veta att man tar hand om sin muttis på bästa sätt!

  #Lykoinflutester #deodoc
  gillar
  för att lämna en kommentar

Användarbilder

40 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019