13 användarbilder

Användarbilder

Betyg & kommentarer

4.1

Baserat på 10 betyg
0
1
1
4
4
Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
 • Mest hjälpsamma negativa
  för 6 månader sedan

  Mindre nöjd

  #Lykoinflutester #deodoc
  Jag har testat alla dessa intimtvålar, tre av dem doftade jättegott, men jag tyckte att dem lämnade efter sig en brännande och svidande känsla. Jag vet inte om det berodde på att dessa tre hade doft, för jag upplevde inte samma sak när jag testade den som är fragrance free. Jag vet inte heller om det är individuellt. Men om jag ska utgå från min upplevelse så tycker jag att dofterna var jättegoda, jag tycker det var bra att tvålarna hade rätt PH-värden, men jag är mindre nöjd med känslan efter tvätt.
  2 gillar
 • för 6 månader sedan

  Trevliga tvålar, men använder hellre doftfritt

  Dessa intimtvålar från Deo Doc luktar milt men ljuvligt. Men medan de verkligen inte irriterar vid tvätt, måste jag ändå erkänna att jag föredrar att använda oparfymerade produkter för intimhygien. Deo Doc erbjuder en doftfri, men i detta paket är tre av fyra tvålar parfymerade.

  Men bortser man från min parentes angående att tvålarna (alla utom en) är doftsatta, för jag är helt med på båten att många gärna vill ha en tvål med doft, så är dessa absolut ett bra alternativ att testa. Jag har testat alla de olika dofterna i detta presentpaket och de är fina dofter alla fyra, och ingen av dem irriterar vid användning.

  #Lykoinflutester #deodoc
  Gilla
  • för 5 månader sedan
   Den doftfria finns att köpa separat nu. 😊
   Gilla
 • för 6 månader sedan

  Prisvärd

  Perfekt paket om man vill prova olika dofter, ta med på resan eller som present! Produkten är otroligt dryg, man behöver bara en liten liten klick. Alltså räcker en tub väldigt länge så jag tycker att den är värd sitt pris!

  Alla doftar gott (förutom den parfymfria såklart som inte luktar något alls) men inte för mycket, och löddrar rikligt. Jag är inte så förtjust i att använda parfymerat så den får ett plus för att det följer med en utan parfym. Jag skulle ha valt en olja framför tvål, då jag har känslig hy överlag, men de fyller sitt syfte och torkar inte ut huden. Superbra att de har rätt PH-värde för intimområdet. #Lykoinflutester #deodoc
  Gilla
 • för 6 månader sedan

  Positivt överraskad!

  Jag har alltid använt en luktfri intim-tvätt-olja innan. Jag har inte varit så mycket för att ha starka dofter på intima områden. Men efter att ha testat dessa är jag såld.

  De doftar precis lagom stark och fräsch. Till och med "fresh coconut" luktar inte för tungt som kokos lätt gör tycker jag.

  Förpackningarna är små och smidiga att ta med sig. Det behövs en väldigt liten mängd för varje tvätt. Och det löddrar ordentligt och mjukt, vilket är ett stort plus tycker jag! Det ger en lyxig känsla.

  Att förpackningarna är som en prydnad i badrummet skadar ju inte heller! Full pott av mig!
  #LykoInflutester #deodoc
  Gilla
 • för 6 månader sedan

  Skonsamma och lyxiga

  Fullkomligt älskar dessa produkter! Har sen långt tillbaka använt mig av intimtvål bara för att det känns bra. Men med dessa vill jag använda och längtar till och med vissa dagar. Skonsamma och underbara dofter. Min favorit är fresh coconut. Men gillar verkligen allihopa! Även perfekta att ha med i gymväskan eller på resor. Ett extra plus är de fina förpackningarna som ser ut som karameller i badrumsskåpet! Nej, dessa intimtvålar är här för att stanna hos mig!
  #LykoInflutester #deodoc
  1 gillar
 • för 6 månader sedan

  Bra!

  Att använda intimtvätt är ett måste för mig för att känna mig fräsch men jag har aldrig testat en tvätt med doft förut och jag måste säga att jag gillar att dom faktiskt har lite doft. Min favorit är Fresh Coconut!
  Tvätten känns mjukgörande och lugnande och man känner sig absolut inte torr efter man använt denna. Det finns inte så mycket mer att säga annat än att jag verkligen gillar dessa. Toppen också att man får fyra olika dofter så man lätt kan hitta sin favorit :)
  #LykoInflutester #deodoc
  Gilla

DeoDoc
Mini Wash Collection 4x35 140 ml

10 Betyg
249:-Rek. pris 276:-
Beskrivning
Ingredienser
DeoDocs intimate wash collection innehåller DeoDocs bästsäljande intimtvålar i fyra olika utföranden så att du kan upptäcka vilken som är din favorit; Fragrance Free, Violet Cotton, Fresh Coconut eller Jasmine Pear. 

4x35ml

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019