2 användarbilder

Användarbilder

Betyg & kommentarer

4.2

Baserat på 5 betyg
0
1
0
1
3
Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
 • för 1 månad sedan

  Fräsch

  Luktar såå gott, känner sig super fräsch efter man använt denna 😊
  Gilla
 • för 5 månader sedan

  Så härlig doft! Bra storlek för resor!

  Bra storlek, speciellt om man är iväg på resande fot. Lämnar också en fräsch och ren känsla utan att torka ut. Favoritlukt i serien, man känner sig så fräsch efter att ha använt denna, påminner lite om lukten av päroncider. Jag är lite känslig för lukter men har inte haft några problem med att lukten är för stark eller irriterande. Man behöver inte använda så mycket av produkten heller så den håller förvånansvärt länge. Supernöjd! #Lykoinflutester #deodoc
  Gilla
 • för 6 månader sedan

  Bra produkt - sådär doft

  Har ofta problem med urinvägsinfektion så att ha rätt pH balans är otroligt viktigt för min del. Violet cotton är min favorit, doftar gott men inte för mycket för att man ska bli rädd att det blir för mycket parfym i underlivet. Köp den istället för denna doft, då den inte tilltalar mig och jag tycker den luktar lite konstigt. Den med kokos är min sambos favorit.

  #Lykoinflutester #deodoc
  Gilla
 • för 6 månader sedan

  Luktar inte gott

  #Lykoinflutester
  #Deodoc
  Fin förpackning,och smidig att ha med sig. Mjuk och len och huden blir mjuk, men jag tyckte inte om den här lukten, så det drog ner mitt betyg för den här tvålen.
  Gilla

DeoDoc
Jasmine Pear
Mini Wash 35 ml

5 Betyg
69:-
DeoDocs läkarutvecklade intimtvål finns nu i mini-format som gör den lätt och smidig att resa med. DeoDocs tvål är väldoftande och lämnar en silkeslen känsla på huden. Intimtvålen är mild och skonsam och har pH 5 (optimalt pH för intimområdet).

35ml

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019