Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?

Betyg & kommentarer

5

Baserat på 1 betyg
0
0
0
0
1
Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
 • för 4 månader sedan

  Färg 70046 Levels

  Hej, jag undrar åt vilket håll denna färg drar sig till, mer åt det gula hållet eller mer åt det orange? Svårt att avgöra själv nämligen. För jämför jag det med orange så tycker jag att den drar åt det gula hållet, och när jag jämför med gul så tycker jag att den drar åt det orange hållet.
  Gilla
  • Frisör på Lyko
   för 4 månader sedan
   Hej Amanda! Den drar lite åt det orangea hållet. Om du googlar så hittar du bilder som visar detta bättre.
   Gilla
 • för 6 månader sedan

  så bra!

  Köpte 2 st lack tillsammans med Depend 7Day Hybrid Top senast jag var på ICA MAXI då jag ville testa och de kostade bara 35 kr styck och är så himla positivt överraskad! Jag målar naglarna ca 2 ggr i veckan och hatar när nagellacket flagnar och jag brukar alltid använda ESSIEs lack och gellack topp lack som sitter väldigt bra men dessa sitter ännu bättre! Har haft mitt Depend på nu i ca 4 dagar och det är bara liiiiite flagnat på topparna av pekfingrarna och det brukar se mycket värre ut för mig efter denna tid. Jag gymmar ca 4 gånger i veckan och sitter på kontor/skriver på tangentbord varje dag. Så jag vill bara säga att detta faktiskt är väldigt bra speciellt för så liten peng!
  1 gillar

Depend
7day
Annica Englund
70046 Levels

1 Betyg
Artikeln har utgått och går inte längre att köpa

Fler nyanser

Depend 7day är lacksystemet för dig som söker ett nagellack med superglans, högklassig hållbarhet och ”gel feeling”. Denna hybridformula håller i upp till en vecka, är lätt att applicera och du tar enkelt bort lacket med Depend nagellackremover.

5ml
 • Kategori:Gellack
 • Artikelnummer:
  1092-518-0046

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019